Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Χθες μου το πρότειναν Βαλέρια και ΑΝΝΑ 110.
Αρνήθηκα μπας και φιλοτιμηθείς.

Αν κρατήσει 10 ημέρες καταστράφηκα και εχω κανονίσει και τριήμερο 5-6-7 ορεινή Αρκαδία.

Και εμείς θα καταστραφούμε μαζί σας, κύριε.
Την Αννα 110 πρέπει να την έχουμε στα υπόψη;;;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Και εμείς θα καταστραφούμε μαζί σας, κύριε.
Την Αννα 110 πρέπει να την έχουμε στα υπόψη;;;
Τωρα που έβαλε και φιλιά στο μενού γιατι οχι;
Διάβασε κριτικη μου να θυμηθεις

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Υπάρχει μια γαλλική ταινία με τίτλο " δε φιλώ στο στόμα" αν θέλετε αναζητήστε τη εχει ενδιαφέρον

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Υπάρχει μια γαλλική ταινία με τίτλο " δε φιλώ στο στόμα" αν θέλετε αναζητήστε τη εχει ενδιαφέρον
Τωρα εγώ ρε φίλε γιατι δεν το καταλαβα ποτε αυτο;

Τα κάνω ολα εκτός απο φιλιά.  :huh:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κι ούτε θα καταλάβεις και ποτε .
Ούτε τις γυναίκες , ούτε τις πόρνες πόσο μάλλον το συνδυασμό των δυο .
Ξερεις πως μιλάω απ τη μικρη μου εμεπιρια .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το φιλι ειναι το πιο ωραιο πραγμα του κοσμου :happy:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Κι ούτε θα καταλάβεις και ποτε .
Ούτε τις γυναίκες , ούτε τις πόρνες πόσο μάλλον το συνδυασμό των δυο .
Ξερεις πως μιλάω απ τη μικρη μου εμεπιρια .

Γενικώς να μιλάτε από την < μικρή > εμπειρία σας. Μας είναι πολύ ενδιαφέρον.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ο κ. NICK TRIVE να δει π.μ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μπορώ να στο εξηγήσω εγω νικ. Το φιλί σημειολογικά είναι η υπέρτατη μορφή ρομαντικού έρωτα. Ακόμα και στην παγκόσμια λογοτεχνία και τέχνη γενικότερα αντανακλά την πρωτόλεια επαφή μετά την οπτική, και έτσι δικαίως αποτελεί τον αυτοκράτορα της σαρκικής επαφής. Από το  κολασμένο φιλί του Αδάμ και της Εύας κάτω από το δέντρο του παραδείσου, που απέδωσε ζωγραφικά ο Salvador Viniegra, William Blake, ερχόμαστε να συναντήσουμε το αγνό αλλά παθιασμένο, αποχαιρετιστήριο φιλί του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στο μπαλκόνι των Καπουλέτων με ζωγραφικούς πίνακες των Frank Bernard Dicksee, Francesco Hayez, Julius Kronberg ..
θα μπορούσα να γράψω περισσότερα αλλα η ουσία είναι ότι το φιλί αντιπροσωπεύει στα μάτια των γυναικων την ουσία του έρωτα και την συμπυκνώνει πιθανόν σε αυτό το άγγιγμα των χειλιών που εσένα σου φαίνεται επουσιώδες.
Όταν λοιπόν είσαι ιερόδουλη προσπαθείς, υποθέτω, να κρατήσεις για τον εαυτό σου ένα ψύγμα απο την ουσία του έρωτα, μιας και η εργασία σου ευτελίζει τον έρωτα και τον ρομαντισμό και τον κουρελιάζει σε τέτοιο σημείο που χάνεται η μαγεία και η χαρά του. Μεγάλο τίμημα και δύσκολο. Έτσι προσπαθείς να κρατήσεις τον έρωτα μέσα στο φιλί. Αυτό νομίζω. Γιαυτό δεν το δίνεις. Σαν ενα μπουκάλι εξαιρετικού κρασιού που διατηρείς για μια ιδιαιτερη στιγμη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μπορώ να στο εξηγήσω εγω νικ. Το φιλί σημειολογικά είναι η υπέρτατη μορφή ρομαντικού έρωτα. Ακόμα και στην παγκόσμια λογοτεχνία και τέχνη γενικότερα αντανακλά την πρωτόλεια επαφή μετά την οπτική, και έτσι δικαίως αποτελεί τον αυτοκράτορα της σαρκικής επαφής. Από το  κολασμένο φιλί του Αδάμ και της Εύας κάτω από το δέντρο του παραδείσου, που απέδωσε ζωγραφικά ο Salvador Viniegra, William Blake, ερχόμαστε να συναντήσουμε το αγνό αλλά παθιασμένο, αποχαιρετιστήριο φιλί του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στο μπαλκόνι των Καπουλέτων με ζωγραφικούς πίνακες των Frank Bernard Dicksee, Francesco Hayez, Julius Kronberg ..
θα μπορούσα να γράψω περισσότερα αλλα η ουσία είναι ότι το φιλί αντιπροσωπεύει στα μάτια των γυναικων την ουσία του έρωτα και την συμπυκνώνει πιθανόν σε αυτό το άγγιγμα των χειλιών που εσένα σου φαίνεται επουσιώδες.
Όταν λοιπόν είσαι ιερόδουλη προσπαθείς, υποθέτω, να κρατήσεις για τον εαυτό σου ένα ψύγμα απο την ουσία του έρωτα, μιας και η εργασία σου ευτελίζει τον έρωτα και τον ρομαντισμό και τον κουρελιάζει σε τέτοιο σημείο που χάνεται η μαγεία και η χαρά του. Μεγάλο τίμημα και δύσκολο. Έτσι προσπαθείς να κρατήσεις τον έρωτα μέσα στο φιλί. Αυτό νομίζω. Γιαυτό δεν το δίνεις. Σαν ενα μπουκάλι εξαιρετικού κρασιού που διατηρείς για μια ιδιαιτερη στιγμη.

Η πρώτη παράγραφός σας είναι εξαιρετική!
Η δεύτερη είναι για περιοδικό, που απευθύνεται σε 14χρονα κοριτσάκια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μόνο ρα φιλιά που βγάζουν · δίνουν - ανταλλάσσουν " ψυχές " , αξίζουν .
Τα υπόλοιπα ειναι απλα " δημόσιες σχέσεις ".

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
  θεωρείς δηλαδη οτι δεν ισχυει;

Είναι πολύ εξιδανικευμένο αλλά δε σας κατηγορώ αφού δεν τις γνωρίζετε τις εργαζόμενες.
οι περισσότερες από αυτές είναι πολύ σκληρές και καθίστανται ή επιδιώκουν να γίνουν ανίκανες ν΄ αγαπήσουν. Μπορεί να επιλέξουν να ζήσουν με κάποιο και στην πορεία να νιώσουν οικειότητα, συντροφικότητα ή και σεβασμό ακόμη αλλά αγάπη ... όχι.
Λίγες δε δίνουν φιλιά και μάλλον σιχαίνονται. Δεν υπάρχει βαθύτερη αιτιολογία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom