wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
υπαρχει ονομα τουλα :oΝα εισθε περηφανη για το ονομα σας, θεια Τουλα.
εχεις απλωσει ή εσπειρες???βρεχει γαμω το Δία μου γαμω βρέχει άσχημα![]()
Στην Τούμπα σίγουρα.υπαρχει ονομα τουλα :o
Δεν έχει μετά,μετά θα είναι ώρα να περάσω την πύλη.. :-για μπυρες πρωτα και μετα ρακομελα![]()
τι εννοει ο ποιητης, καμια γλαστρουλα καληεχεις απλωσει ή εσπειρες???![]()
![]()
![]()
φπ τα χερια της γυναικας ειναι ιερα και πρεπει να ειναι προσεγμένα. Δεν γινεται να μου λες ερι πιασε τον πουτσο μου και γω να τον πιανω με τιποτα χαλια νυχια. Τι θα σου απαντησω ; διαβαζα;Τα είπες όλα...
εχεις απλωσει ή εσπειρες???![]()
![]()
![]()
Ρετσινοκούμπα λίμπρε?ρετσινα κολα ρε ψηλε![]()
απ το πετρουλα βγαινει νομιζωΣτην Τούμπα σίγουρα.
φπ τα χερια της γυναικας ειναι ιερα και πρεπει να ειναι προσεγμένα. Δεν γινεται να μου λες ερι πιασε τον πουτσο μου και γω να τον πιανω με τιποτα χαλια νυχια. Τι θα σου απαντησω ; διαβαζα;![]()
οδηγει και μηχανακιαχαχαχαχαχαχα...
Οχι. Ειναι γκρινιαρα.
ποτε δεν μ αρεσαν οι γυναικες που οδηγουσαν μηχανακια...οδηγει και μηχανακια![]()
οχι αγαπη μου,θες να γινουμε και φιλοι στο φατσοβιβλιο ? :-*κοροϊδεύεις Στίβεν; Καλά..
φπ τα χερια της γυναικας ειναι ιερα και πρεπει να ειναι προσεγμένα. Δεν γινεται να μου λες ερι πιασε τον πουτσο μου και γω να τον πιανω με τιποτα χαλια νυχια. Τι θα σου απαντησω ; διαβαζα;![]()
και τα πόδια επίσης!
Α..τι μου λες; σοβαρα;Το ότι εάν είσαι αδιάβαστη και πετάς μαργαριτάρια δεν παίζει να φθάσεις σε σημείο να σου ζητήσω να πιάσεις τον πούτσο μου δεν περνά από το μυαλό σου, ε;![]()