erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Στιβεν ειμαι δοσμένη στην επιστημη το φεισμπουκ για μενα ειναι παρελθονοχι αγαπη μου,θες να γινουμε και φιλοι στο φατσοβιβλιο ? :-*
Στιβεν ειμαι δοσμένη στην επιστημη το φεισμπουκ για μενα ειναι παρελθονοχι αγαπη μου,θες να γινουμε και φιλοι στο φατσοβιβλιο ? :-*
Εσύ αγκάπημο θεωρείς πως είμαι ΝΕΟ-Φιλελεύθερος;
Διότι από εκεί ξεκίνησε η συζήτηξις...
Το ότι εάν είσαι αδιάβαστη και πετάς μαργαριτάρια δεν παίζει να φθάσεις σε σημείο να σου ζητήσω να πιάσεις τον πούτσο μου δεν περνά από το μυαλό σου, ε;![]()
μικρε δεν μας ειπες το αλλο το γκομενιδιο απο το παρτυ με τα παστακια το εριξες;Λοιπον κατι μαθαμε και σημερα. Η θειτσα μας οδηγει μηχανακι.![]()
μετα απο αυτη την ατακα πορνοπαπε δεν φοβαμαι ουτε βροχη ουτε τιποτα χαχαχααχαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχχααχχαχααγκάπημο,
μετά την παρακάτω δήλωσή σου
θεωρώ πως μάλλον είσαι ΝΕΟ-μαλάκας...
Θέλουμε συνέντευξη Μπόκα απ τον μπλιζ.μικρε δεν μας ειπες το αλλο το γκομενιδιο απο το παρτυ με τα παστακια το εριξες;
χαχαχαχααχαχαχ ο μποκα οντως θα ειχε τρομερο ενδιαφερον η ζωη μου μια μερα τουΘέλουμε συνέντευξη Μπόκα απ τον μπλιζ.
Ποια επιστημη ρε Ερι ? της μαλακιας ?Στιβεν ειμαι δοσμένη στην επιστημη το φεισμπουκ για μενα ειναι παρελθον
Οχι για η δικια μου ειναι γατα και μια μερα με την εδειξε στους φιλους μου απο το φεις και με ειπε οτι αυτη η κοπελα ηταν στα γενεθλια, ολος τυχαιος μονο αυτην ενω εκεινο το διαστημα εκανα κι αλλες φιλες που γνωρισα εκει.μικρε δεν μας ειπες το αλλο το γκομενιδιο απο το παρτυ με τα παστακια το εριξες;
αγκάπημο,
Ποια επιστημη ρε Ερι ? της μαλακιας ?![]()
Δεν εχω να πω πολλα, εκτος οτι την εχω μεγαλη. Ευχαριστω και να στε καλα.Θέλουμε συνέντευξη Μπόκα απ τον μπλιζ.
Δεν πας πουθενά έτσι.Μεγάλη την έχουν και τα γαιδούρια.Δεν εχω να πω πολλα, εκτος οτι την εχω μεγαλη. Ευχαριστω και να στε καλα.![]()
Δεν εχω να πω πολλα, εκτος οτι την εχω μεγαλη. Ευχαριστω και να στε καλα.![]()
τι θα συζητησεις ρε μπλιζ με τον μποκα σε πι εμ για την μπουτσα του ?Εισθε ωραιος.
Θα το συζητησουμε με π.μ.
Ο.Κ.;;;
οχι βεβαια μην κανεις καμια μλκ και με στειλεις πμ. να σηζητησουμε για πουτσες θα πεσει πολυ καντιλι. Φευγω, γεια σας κυριοι και κυριες ερη και αλεξΕισθε ωραιος.
Θα το συζητησουμε με π.μ.
Ο.Κ.;;;
οχι βεβαια μην κανεις καμια μλκ και με στειλεις πμ. να σηζητησουμε για πουτσες θα πεσει πολυ καντιλι. Φευγω, γεια σας κυριοι και κυριες ερη και αλεξ![]()
Που είναι το κακό να φτιάχνει μια γυναίκα τα νύχια της και γενικά να περιποιείται τον εαυτό της?
Αν ασχολείται μόνο μ αυτό οκ.