Επισκέπτης
χαχαχα μην ασχολησε με πουτσες ρεΟ μονος που την εχει πραγματικα μεγαλη ειναι ο κ. Νικ.
Τον φαγατε με τη ζηλεια σας και αρρωστησε.
χαχαχα μην ασχολησε με πουτσες ρεΟ μονος που την εχει πραγματικα μεγαλη ειναι ο κ. Νικ.
Τον φαγατε με τη ζηλεια σας και αρρωστησε.
Δεν καμακωνω ετσι ρε θειτσα, σε ειπα και αλλη φορα αμα την βγαζω ετσι οξω λυποθημανε τα καημενα.![]()
Τι εννοείς ότι δεν είναι αφροδισιακό το άρωμα της κάλτσας του φαντάρου?
μην σπασουμε κανα τακουνι να προσεξουμε μονο, ειδικα στον συλλογο..
Τι εννοείς ότι δεν είναι αφροδισιακό το άρωμα της κάλτσας του φαντάρου?
εσυ τον παιρνεις![]()
Δε λέεινα πηγαίνετε με φλατ...![]()
Και να χαλάσω το σερί?άμεσα!!!!
Πριν σου πεθάνει καμία απο ασφυξίαΚαι να χαλάσω το σερί?![]()
Ερχομαι απ τον τελικο περυσι, και ειμαι δυο μερες με τα ιδια παπουτσια εντω μεταξυ εβρεχε κι ολας, βρωμουσαν τα παπουτσια (τα πεταξα μετα) φαντασου η καλτσες,Και εγώ κάνω τα γκομενάκια να λυποθυμάνε..όταν βγάζω τις κάλτσες μου πάνω στα προκατακρτικά...![]()
Ερχομαι απ τον τελικο περυσι, και ειμαι δυο μερες με τα ιδια παπουτσια εντω μεταξυ εβρεχε κι ολας, βρωμουσαν τα παπουτσια (τα πεταξα μετα) φαντασου η καλτσες,παω σπιτι το πρωι ανοιγει η μανα μου βγαζω τα παπουτσια και πριν προλαβω να σηκωσω κεφαλι με λεει η βγαζει εξω της καλτσες η αλλαζεις σπιτι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καφριλααα
Ε τώρα συγνώμη είναι δυνατόν να ισχυρίζετε η κοπέλα ότι αντέχει στοΠριν σου πεθάνει καμία απο ασφυξία![]()
ευγενής πάντως ;)
![]()
![]()
Είσαι τυχερός.Εμένα η μάνα μου θα μου πέταγε το βράδυ τα παπούτσια και τις κάλτσες χωρίς προιδοποίηση και το πρωί θα πήγαινα στη δουλειά με τις μπότες του snowboardΕρχομαι απ τον τελικο περυσι, και ειμαι δυο μερες με τα ιδια παπουτσια εντω μεταξυ εβρεχε κι ολας, βρωμουσαν τα παπουτσια (τα πεταξα μετα) φαντασου η καλτσες,παω σπιτι το πρωι ανοιγει η μανα μου βγαζω τα παπουτσια και πριν προλαβω να σηκωσω κεφαλι με λεει η βγαζει εξω της καλτσες η αλλαζεις σπιτι
![]()
Εδω η ιδια του η μανα κοντεψε να τον διώξει απο το σπίτιΕ τώρα συγνώμη είναι δυνατόν να ισχυρίζετε η κοπέλα ότι αντέχει στομε τις ώρες και να πτοείτε με λίγη ποδαροβρομύλα? Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι αν δεν αντέξει στην ποδαρίλα δεν κάνει καλό σεξ και δε την θέλουμε έτσι και αλλιώς.Μαθηματική απόδειξη.
ειναι πιτσιρικι ρε μπλιζ ειναι χαρα της ζωης η κουταμαρα που διατρέχει αυτεςτις ηλικιες ειδικα στα αγοριαΟ,τι και να πει ο κ. Μποκα σας αρεσει ...