Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν καμακωνω ετσι ρε θειτσα, σε ειπα και αλλη φορα αμα την βγαζω ετσι οξω λυποθημανε τα καημενα.  :grin:
 :thefinge: βρεχει θανατου και τα έχω παρει μην μου μιλας και για μεγαλες πουτσες αφιονιζομαι

Επισκέπτης
Και εγώ κάνω τα γκομενάκια να λυποθυμάνε..όταν βγάζω τις κάλτσες μου πάνω στα προκατακρτικά... :rockon:
Ερχομαι απ τον τελικο περυσι, και ειμαι δυο μερες με τα ιδια παπουτσια εντω μεταξυ εβρεχε κι ολας, βρωμουσαν τα παπουτσια (τα πεταξα μετα) φαντασου η καλτσες,  :grin: παω σπιτι το πρωι ανοιγει η μανα μου βγαζω τα παπουτσια και πριν προλαβω να σηκωσω κεφαλι με λεει η βγαζει εξω της καλτσες η αλλαζεις σπιτι  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ερχομαι απ τον τελικο περυσι, και ειμαι δυο μερες με τα ιδια παπουτσια εντω μεταξυ εβρεχε κι ολας, βρωμουσαν τα παπουτσια (τα πεταξα μετα) φαντασου η καλτσες,  :grin: παω σπιτι το πρωι ανοιγει η μανα μου βγαζω τα παπουτσια και πριν προλαβω να σηκωσω κεφαλι με λεει η βγαζει εξω της καλτσες η αλλαζεις σπιτι  :2funny:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καφριλααα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πριν σου πεθάνει καμία απο ασφυξία  :grin:
Ε τώρα συγνώμη είναι δυνατόν να ισχυρίζετε η κοπέλα ότι αντέχει στο  :fuck1: με τις ώρες και να πτοείτε με λίγη ποδαροβρομύλα? Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι αν δεν αντέξει στην ποδαρίλα δεν κάνει καλό σεξ και δε την θέλουμε έτσι και αλλιώς.Μαθηματική απόδειξη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Είσαι τυχερός.Εμένα η μάνα μου θα μου πέταγε το βράδυ τα παπούτσια και τις κάλτσες χωρίς προιδοποίηση και το πρωί θα πήγαινα στη δουλειά με τις μπότες του snowboard

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Ε τώρα συγνώμη είναι δυνατόν να ισχυρίζετε η κοπέλα ότι αντέχει στο  :fuck1: με τις ώρες και να πτοείτε με λίγη ποδαροβρομύλα? Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι αν δεν αντέξει στην ποδαρίλα δεν κάνει καλό σεξ και δε την θέλουμε έτσι και αλλιώς.Μαθηματική απόδειξη.
Εδω η ιδια του η μανα κοντεψε να τον διώξει απο το σπίτι  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom