Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ενημερωτικά κυρία, τεταρτη θα ειμαι μεσα. Βάλτα όλα στον άσο, και ας μας άφησες στον Άσο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ακόμη και αν την βρείτε [ πράγμα μέλλον και άδηλον ], θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θήλεα μετά μεγάλων boobs αρέσουν στην πλειονότητα των αντρών πλην όμως ουχί εις το νηματοθέτην.
Όχι βέβαια ότι θα ηρνείτο τοιαύτην πρόκλησιν ...
τα βυζα ειναι υγεια

ερι 2014

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μα δεν μπορώ :2funny:
χαθήκανε οι κορασίδες στην γειτονική χώρα και ψάχνουνε στην Καστοριά..
τωρα που είπα Καστοριά,ποιος καλός άνθρωπος θα κάνει δώρο στην Ερι μας μια γουνίτσα?

Τωρα σε βρίσκω πιο γοητευτικο .. :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.133
Πόντοι
2.606
Να μουν νύ μωρ έ να μουν νύ να μουν νύχτα στο γιαλό
να ανά ψω λύ μωρέ να ανά ψω λύ, να ανάψω λύχνο για να δω,
θεια μου Νι μωρέ θεια μου Νι, θεια μου Νικολάκαινα,
θεια μου Νικολάκαινα να μην πας για λάχανα.

Πού τσα να μωρέ πού τσα να, πού τς ανάβουν τσι φωτιές
πού τς ανάβουν τσι φωτιές και πηδάνε οι μικρές;
Στου αρχι δια μωρέ στου αρχι δια, στου αρχιδιάκου την αυλή,
στου αρχιδιάκου την αυλή μαζευτήκανε πολλοί.

Γάμος ε μωρέ γάμος ε γάμος εγινότανε,
γάμος εγινότανε κάποιος παντρευόντανε.

Κι όλοι χυ μωρέ κι όλοι χυ , όλοι χύναν το κρασί
κι όλοι χύναν το κρασί, στου αρχιδιάκου την αυλή

δομνα σαμιου μπραμπους2014  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αυτος ακριβώς ειναι ο τυπος γυναίκας που αρέσει στον μπραμπ. Ούτε να τον είχες γεννήσει χάουζ. Μην τον ακους που παραπονιέται ελαφρώς. Είναι για να ασχολούμαστε ολοι μαζί του.

Καλημέρα στον Χάουζ, και στους υπόλοιπους. Καλό Μήνα σε όλους και κυρίως στον μπλιζ. Καλή εβδομάδα στον Νικ που τρέχει συνήθως και γαμάει παράλληλα για  να κρατηθεί ενεργός και σφριγηλός και φυσικά και στους υπόλοιπους. Επίσης επειδή χθες ρώτηξε ο ερειζερ να πω οτι δεν εχει σημασια πως ηταν η χρονια που περνάει. Σημασία εχεις Μονο να έχουμε θετική σκέψη. Τα σέβη μου στον γιορκι και τα φιλια μου στον μπραμπ που μας το παιζει κουλτουρα ο μπουζουκισταν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

το είδα και δεν διαφωνώ καθόλου αλλά από σήμερα είμαι σε σιγή ασυρμάτου (ή ... ιχθύος...) και δεν γράφω παραπάνω.
προτιμώ τις πράξεις από τις σκέψεις, το έχω ξαναπεί. οι πράξεις μιλάνε καλύτερα και πιο ουσιαστικά...

καλό μήνα σε όλους!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
η αλλη κοιμοταν με τα μποτακια στα σεντονια.. τι να λεμε  :2funny: και συ γκρινάζεις για λιγακι υπερμετρωπια
0,75 στο ενα και 1 στο άλλο!
ποια κοιμότανε με τα μποτάκια?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.133
Πόντοι
2.606
να πω μια ιστορια η θα μου λετε βανεις σαλτσες κι εισαι φιδεμπορας?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.133
Πόντοι
2.606
πριν καμποσα χρονια ημανε καπου σε ενα λαιβαδικο της κυριακης απογευματινης εγνωρισα μια και καταληξαμε την ιδια μερα σε ενα χοτελι ημιπαραμονης ,στην δικη μου κλιμακα εμφανισης θα την χαρακτηριζα ως μετρια οχι κατι σπουδαιο αλλα τεσπα παμ παρακατω,ξεκιναμε και μου λεει το εξης θελω να με μεταχειριστεις ασχημα αλλο που δεν ηθελα εγω αρχιζω να κανω πραξη οτι μου ζητησε κι ηθελα κι εγω βεβαια και κατα την διαρκεια της πραξης με κοβει και μου λεει εισαι φλωρος ρε μαλακα σου ειπα θελω να με γαμησεις στο ξυλο καταλαβαινεις? να μην τα πολυλογω καταληξαμε να την εχω σαπισει κυριολεκτικα παντα με τον φοβο να μπλεξω γιατι ηταν καποια που μονο ηξερα το μικρο  ονομα της και τιποτα αλλο .οι καρποι μου ενιωθα οτι θα ξεκολαγαν για τοσο βιαιες καταστασεις,τελειωνουμε με τα πολλα με τα λιγα ξαπλωνουμε στο ρινγκ :2funny: και της λεω ρε κοριτσι μου ολο αυτο κατι δεν παει καλα μηπως?μου λεει ακου να δεις φιλε εγω μονο ετσι καβλωνω σε ενας πρωην μου τον αναγκαζα να με χτυπαει τοσο πολυ που δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι μερες .την κοπελα εκ των πραγματων δεν μπορουσα να την ξαναδω αλλα το ολο σκηνικο ηταν κατι που δεν θα ξεχασω νομιζω ποτε εκτος αν μου τυχει καποια να θελει να την πεταξω απ το μπαλκονι για να γουσταρει
την βιαιοτητα του ολου σκηνικου δεν μπορω να την περιγραψω περισσοτερο στον γραπτο λογο
αυτα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
όχι δεν λες φίδια!
είναι γνωστό οτι κάποιες το γουστάρουναυτό!
εγω μεχρι ζώνη έχω βγάλει για να την χτυπάω στον κώλο μιας και μου ττο ζήτησε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πριν καμποσα χρονια ημανε καπου σε ενα λαιβαδικο της κυριακης απογευματινης εγνωρισα μια και καταληξαμε την ιδια μερα σε ενα χοτελι ημιπαραμονης ,στην δικη μου κλιμακα εμφανισης θα την χαρακτηριζα ως μετρια οχι κατι σπουδαιο αλλα τεσπα παμ παρακατω,ξεκιναμε και μου λεει το εξης θελω να με μεταχειριστεις ασχημα αλλο που δεν ηθελα εγω αρχιζω να κανω πραξη οτι μου ζητησε κι ηθελα κι εγω βεβαια και κατα την διαρκεια της πραξης με κοβει και μου λεει εισαι φλωρος ρε μαλακα σου ειπα θελω να με γαμησεις στο ξυλο καταλαβαινεις? να μην τα πολυλογω καταληξαμε να την εχω σαπισει κυριολεκτικα παντα με τον φοβο να μπλεξω γιατι ηταν καποια που μονο ηξερα το μικρο  ονομα της και τιποτα αλλο .οι καρποι μου ενιωθα οτι θα ξεκολαγαν για τοσο βιαιες καταστασεις,τελειωνουμε με τα πολλα με τα λιγα ξαπλωνουμε στο ρινγκ :2funny: και της λεω ρε κοριτσι μου ολο αυτο κατι δεν παει καλα μηπως?μου λεει ακου να δεις φιλε εγω μονο ετσι καβλωνω σε ενας πρωην μου τον αναγκαζα να με χτυπαει τοσο πολυ που δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι μερες .την κοπελα εκ των πραγματων δεν μπορουσα να την ξαναδω αλλα το ολο σκηνικο ηταν κατι που δεν θα ξεχασω νομιζω ποτε εκτος αν μου τυχει καποια να θελει να την πεταξω απ το μπαλκονι για να γουσταρει
την βιαιοτητα του ολου σκηνικου δεν μπορω να την περιγραψω περισσοτερο στον γραπτο λογο
αυτα
τι μας νοιαζει ρε τυπε σου ζητησαμε να μας πει την ιστορια σου;  :birdman: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τηλέφωνο δεν κράτησες μπραμπ?   :grin:

Stories