NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ενημερωτικά κυρία, τεταρτη θα ειμαι μεσα. Βάλτα όλα στον άσο, και ας μας άφησες στον Άσο.
τα βυζα ειναι υγειαΑκόμη και αν την βρείτε [ πράγμα μέλλον και άδηλον ], θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θήλεα μετά μεγάλων boobs αρέσουν στην πλειονότητα των αντρών πλην όμως ουχί εις το νηματοθέτην.
Όχι βέβαια ότι θα ηρνείτο τοιαύτην πρόκλησιν ...
Μην ανησυχείτε. Ο κάθε ένας στη κοντινή ηλικία του απευθύνεται για να συζητήσει.
μα δεν μπορώ
χαθήκανε οι κορασίδες στην γειτονική χώρα και ψάχνουνε στην Καστοριά..
τωρα που είπα Καστοριά,ποιος καλός άνθρωπος θα κάνει δώρο στην Ερι μας μια γουνίτσα?
Πάντα ΄ημουν!Τωρα σε βρίσκω πιο γοητευτικο ..![]()
χαμομηλι τσαι και συμπαθειακαλυτερα ενα φρικτο τελος παρα μια φρικη διχως τελος![]()
Σου χουν πεταξει τα ματια οξωΠάντα ΄ημουν!
τώρα και με υπερμετρωπία![]()
Αυτος ακριβώς ειναι ο τυπος γυναίκας που αρέσει στον μπραμπ. Ούτε να τον είχες γεννήσει χάουζ. Μην τον ακους που παραπονιέται ελαφρώς. Είναι για να ασχολούμαστε ολοι μαζί του.
Καλημέρα στον Χάουζ, και στους υπόλοιπους. Καλό Μήνα σε όλους και κυρίως στον μπλιζ. Καλή εβδομάδα στον Νικ που τρέχει συνήθως και γαμάει παράλληλα για να κρατηθεί ενεργός και σφριγηλός και φυσικά και στους υπόλοιπους. Επίσης επειδή χθες ρώτηξε ο ερειζερ να πω οτι δεν εχει σημασια πως ηταν η χρονια που περνάει. Σημασία εχεις Μονο να έχουμε θετική σκέψη. Τα σέβη μου στον γιορκι και τα φιλια μου στον μπραμπ που μας το παιζει κουλτουρα ο μπουζουκισταν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
η αλλη κοιμοταν με τα μποτακια στα σεντονια.. τι να λεμε
0,75 στο ενα και 1 στο άλλο!η αλλη κοιμοταν με τα μποτακια στα σεντονια.. τι να λεμεκαι συ γκρινάζεις για λιγακι υπερμετρωπια
εκει στο θρεντ με τα περιεργα γυναικωνανε στο κρεββάτι0,75 στο ενα και 1 στο άλλο!
ποια κοιμότανε με τα μποτάκια?
δεν τα παρακολουθω όλα...εδω δεν γνώριζα τόσα χρόνια την υπάρξη σας!εκει στο θρεντ με τα περιεργα γυναικωνανε στο κρεββάτι
ρίξτηννα πω μια ιστορια η θα μου λετε βανεις σαλτσες κι εισαι φιδεμπορας?
πριν καμποσα χρονια ημανε καπου σε ενα λαιβαδικο της κυριακης απογευματινης εγνωρισα μια και καταληξαμε την ιδια μερα σε ενα χοτελι ημιπαραμονης ,στην δικη μου κλιμακα εμφανισης θα την χαρακτηριζα ως μετρια οχι κατι σπουδαιο αλλα τεσπα παμ παρακατω,ξεκιναμε και μου λεει το εξης θελω να με μεταχειριστεις ασχημα αλλο που δεν ηθελα εγω αρχιζω να κανω πραξη οτι μου ζητησε κι ηθελα κι εγω βεβαια και κατα την διαρκεια της πραξης με κοβει και μου λεει εισαι φλωρος ρε μαλακα σου ειπα θελω να με γαμησεις στο ξυλο καταλαβαινεις? να μην τα πολυλογω καταληξαμε να την εχω σαπισει κυριολεκτικα παντα με τον φοβο να μπλεξω γιατι ηταν καποια που μονο ηξερα το μικρο ονομα της και τιποτα αλλο .οι καρποι μου ενιωθα οτι θα ξεκολαγαν για τοσο βιαιες καταστασεις,τελειωνουμε με τα πολλα με τα λιγα ξαπλωνουμε στο ρινγκρίξτην
τι μας νοιαζει ρε τυπε σου ζητησαμε να μας πει την ιστορια σου;πριν καμποσα χρονια ημανε καπου σε ενα λαιβαδικο της κυριακης απογευματινης εγνωρισα μια και καταληξαμε την ιδια μερα σε ενα χοτελι ημιπαραμονης ,στην δικη μου κλιμακα εμφανισης θα την χαρακτηριζα ως μετρια οχι κατι σπουδαιο αλλα τεσπα παμ παρακατω,ξεκιναμε και μου λεει το εξης θελω να με μεταχειριστεις ασχημα αλλο που δεν ηθελα εγω αρχιζω να κανω πραξη οτι μου ζητησε κι ηθελα κι εγω βεβαια και κατα την διαρκεια της πραξης με κοβει και μου λεει εισαι φλωρος ρε μαλακα σου ειπα θελω να με γαμησεις στο ξυλο καταλαβαινεις? να μην τα πολυλογω καταληξαμε να την εχω σαπισει κυριολεκτικα παντα με τον φοβο να μπλεξω γιατι ηταν καποια που μονο ηξερα το μικρο ονομα της και τιποτα αλλο .οι καρποι μου ενιωθα οτι θα ξεκολαγαν για τοσο βιαιες καταστασεις,τελειωνουμε με τα πολλα με τα λιγα ξαπλωνουμε στο ρινγκκαι της λεω ρε κοριτσι μου ολο αυτο κατι δεν παει καλα μηπως?μου λεει ακου να δεις φιλε εγω μονο ετσι καβλωνω σε ενας πρωην μου τον αναγκαζα να με χτυπαει τοσο πολυ που δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι μερες .την κοπελα εκ των πραγματων δεν μπορουσα να την ξαναδω αλλα το ολο σκηνικο ηταν κατι που δεν θα ξεχασω νομιζω ποτε εκτος αν μου τυχει καποια να θελει να την πεταξω απ το μπαλκονι για να γουσταρει
την βιαιοτητα του ολου σκηνικου δεν μπορω να την περιγραψω περισσοτερο στον γραπτο λογο
αυτα