διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Θα λείψετε και μας εύχεστε απο τωρα;Καλημέρα σας,
Καλό μήνα, καλή εβδομάδα, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά.
Θα λείψετε και μας εύχεστε απο τωρα;Καλημέρα σας,
Καλό μήνα, καλή εβδομάδα, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά.
Τρόμαξα ρε Χάιμ ότι ξενιτευεσαιόχι, αλλά συνηθίζεται ως πρακτική να εύχεσαι συνολικά.
Τρόμαξα ρε Χάιμ ότι ξενιτευεσαι
Ένα ακόμα για τον μπραμπ
σε νιώθω!δεν ειμαι ατενσιον χορ ερηνακι μου ,σ αυτη τη ζωη παιρνεις δινεις εχει τα πανω της εχει τα κατω της εχεις κεφι κανεις τους αλλους να γελουν ,καποιες φορες κι οι αλλοι νιωθουν οτι πρεπει να σε κανουν κι εσενα να γελασεις και ναι αυτος ειναι ο τυπος γυναικας που μ αρεσει
αποτυχημενη καταθεση ψυχης
δεν ειμαι ατενσιον χορ ερηνακι μου ,σ αυτη τη ζωη παιρνεις δινεις εχει τα πανω της εχει τα κατω της εχεις κεφι κανεις τους αλλους να γελουν ,καποιες φορες κι οι αλλοι νιωθουν οτι πρεπει να σε κανουν κι εσενα να γελασεις και ναι αυτος ειναι ο τυπος γυναικας που μ αρεσει
αποτυχημενη καταθεση ψυχης
εσυ αγορινα μας θυμήθηκες ; αφησες τα γαμησια απο δω και απο κει;;;αιντε μην τα παρωσε νιώθω!
απο φωτια κι αμονι εχω περασει απο ατσαλι εχω φτιαχτει και την ψυχη μου εχω κρεμασει απ το ταβανι με κλωστη......χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχ αλλος καταθετει πουτσες αλλος χρηματα σε πηδηματα ετσι ειναι αυτα.
τι μου κάμεις; πως περνας;
απο φωτια κι αμονι εχω περασει απο ατσαλι εχω φτιαχτει και την ψυχη μου εχω κρεμασει απ το ταβανι με κλωστη......
ο μπλιζ τις εξαπολυει τις κατηγοριες πρεπει να του βαλουμε στην πισινα θειικο οξυΜπραμπ βάζω ποιότητα με προσέχεις ε?
Όλο κατηγόριες ακούω τελευταία.
εσυ αγορινα μας θυμήθηκες ; αφησες τα γαμησια απο δω και απο κει;;;αιντε μην τα παρω
ναι σιγά μην εισαι και ο Ηφαιστοςαπο φωτια κι αμονι εχω περασει απο ατσαλι εχω φτιαχτει και την ψυχη μου εχω κρεμασει απ το ταβανι με κλωστη......
ο μπλιζ τις εξαπολυει τις κατηγοριες πρεπει να του βαλουμε στην πισινα θειικο οξυ
Θα την βρω εγω και θα ριξω αρχικα γκομενες με βυζια ωστε να παρασυρθεις και να μπεις και μετα το οξυΒρείτε πρώτα την πισίνα όμως...
η Παοκαρα παιζει την τεταρτη με μια κωλοομαδα δεν θυμαμαι ...;
θες να κατεβεις συνοδεια να φας κι εσυ κανα μπουτσο λαικο λημανισιο?η Παοκαρα παιζει την τεταρτη με μια κωλοομαδα δεν θυμαμαι ...;