Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
όχι, αλλά συνηθίζεται ως πρακτική να εύχεσαι συνολικά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ένα ακόμα για τον μπραμπ

314qkqe.jpg

Αυτος ακριβώς ειναι ο τυπος γυναίκας που αρέσει στον μπραμπ. Ούτε να τον είχες γεννήσει χάουζ. Μην τον ακους που παραπονιέται ελαφρώς. Είναι για να ασχολούμαστε ολοι μαζί του.

Καλημέρα στον Χάουζ, και στους υπόλοιπους. Καλό Μήνα σε όλους και κυρίως στον μπλιζ. Καλή εβδομάδα στον Νικ που τρέχει συνήθως και γαμάει παράλληλα για  να κρατηθεί ενεργός και σφριγηλός και φυσικά και στους υπόλοιπους. Επίσης επειδή χθες ρώτηξε ο ερειζερ να πω οτι δεν εχει σημασια πως ηταν η χρονια που περνάει. Σημασία εχεις Μονο να έχουμε θετική σκέψη. Τα σέβη μου στον γιορκι και τα φιλια μου στον μπραμπ που μας το παιζει κουλτουρα ο μπουζουκισταν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
δεν ειμαι ατενσιον χορ ερηνακι μου ,σ αυτη τη ζωη παιρνεις δινεις εχει τα πανω της εχει τα κατω της εχεις κεφι κανεις τους αλλους να γελουν ,καποιες φορες κι οι αλλοι νιωθουν οτι πρεπει να σε κανουν κι εσενα να γελασεις και ναι αυτος ειναι ο τυπος γυναικας που μ αρεσει  :birdman:

αποτυχημενη καταθεση ψυχης  :tooth:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
δεν ειμαι ατενσιον χορ ερηνακι μου ,σ αυτη τη ζωη παιρνεις δινεις εχει τα πανω της εχει τα κατω της εχεις κεφι κανεις τους αλλους να γελουν ,καποιες φορες κι οι αλλοι νιωθουν οτι πρεπει να σε κανουν κι εσενα να γελασεις και ναι αυτος ειναι ο τυπος γυναικας που μ αρεσει  :birdman:

αποτυχημενη καταθεση ψυχης  :tooth:
σε νιώθω!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν ειμαι ατενσιον χορ ερηνακι μου ,σ αυτη τη ζωη παιρνεις δινεις εχει τα πανω της εχει τα κατω της εχεις κεφι κανεις τους αλλους να γελουν ,καποιες φορες κι οι αλλοι νιωθουν οτι πρεπει να σε κανουν κι εσενα να γελασεις και ναι αυτος ειναι ο τυπος γυναικας που μ αρεσει  :birdman:

αποτυχημενη καταθεση ψυχης  :tooth:

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχ αλλος καταθετει πουτσες αλλος χρηματα σε πηδηματα ετσι ειναι αυτα.
τι μου κάμεις; πως περνας;  :happy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπραμπ βάζω ποιότητα με προσέχεις ε?
Όλο κατηγόριες ακούω τελευταία.

30w5u7o.gif

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχ αλλος καταθετει πουτσες αλλος χρηματα σε πηδηματα ετσι ειναι αυτα.
τι μου κάμεις; πως περνας;  :happy:
απο φωτια κι αμονι εχω περασει απο ατσαλι εχω φτιαχτει και την ψυχη μου εχω κρεμασει απ το ταβανι με κλωστη......  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
απο φωτια κι αμονι εχω περασει απο ατσαλι εχω φτιαχτει και την ψυχη μου εχω κρεμασει απ το ταβανι με κλωστη......  :birdman:

Πσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
εσυ αγορινα μας θυμήθηκες ; αφησες τα γαμησια απο δω και απο κει;;;αιντε μην τα παρω :grin:

Πείτε τα, κυρία!
Και ο νηματοθέτης του τα έψαλε το πρωί!!!
Σας ευχαριστώ, κυρία, για τις ευχές σας.Αντεύχομαι!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η Παοκαρα παιζει την τεταρτη με μια κωλοομαδα δεν θυμαμαι ...; :rolleyes: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom