House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Σου είπε "με τρόπο" πως είναι "βαρυχέρης" μπας και τον αφήσεις ήσυχο λέω εγώ.μας πουλάει φίδια για να γλυτωσει απο την ρετσινια του λιλα![]()
Σου είπε "με τρόπο" πως είναι "βαρυχέρης" μπας και τον αφήσεις ήσυχο λέω εγώ.μας πουλάει φίδια για να γλυτωσει απο την ρετσινια του λιλα![]()
στο ξυλο ναι στο γαμησι δεν θυμαμαι να σου πω την αληθειαΆξιος Μπράμπ, ανταπεξήλθες!!!
Μεταξύ μας δε στο 'χα![]()
Βημα βημα μη βιάζεσαι...στο ξυλο ναι στο γαμησι δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου είπε "με τρόπο" πως είναι "βαρυχέρης" μπας και τον αφήσεις ήσυχο λέω εγώ.
Δυσκολάκι. Εγώ δρω υπογείως και εκει που δεν το περιμενεις. Παλιά σκακίστρια ..Αν ηταν ετσι τοτε θα είχαμε ηδη θερμό επεισόδιο...
![]()
Νομίζω πως η επόμενη συνέντευξη του μπλιζ θα είναι ο μπράμπ.
Ναι η δική σου ήταν τρελή αποτυχία όντως. Δε γίναμε σοφότεροι.Ναι πέτυχε την πρωτη και παμε για δευτερη![]()
οχι παιδια κι ο κοσμος ειναι μικρος και εγω δεν νομιζω οτι εχω κατι να πω που σε καποιον θα προξενουσε το ενδιαφερον ;)Νομίζω πως η επόμενη συνέντευξη του μπλιζ θα είναι ο μπράμπ.
Καλά αν κανει αντρας συνεντευξη θα τον σκισω στις ερωτησεις. Ποσο τον εχεις; με ποσες εχεις παει; ποιο ειναι το πιο γρηγορο γαμησι ; κτλ μεχρι αν εχει κανει κολωνοσκοπηση θα τον ρωτηξωΝαι η δική σου ήταν τρελή αποτυχία όντως. Δε γίναμε σοφότεροι.
Σιγά τα ερωτήματα.Καλά αν κανει αντρας συνεντευξη θα τον σκισω στις ερωτησεις. Ποσο τον εχεις; με ποσες εχεις παει; ποιο ειναι το πιο γρηγορο γαμησι ; κτλ μεχρι αν εχει κανει κολωνοσκοπηση θα τον ρωτηξω![]()
Ε εγω αυτα θα ρωτουσα δεν θελω να φερω καποιον σε δυσκολη θεσηΣιγά τα ερωτήματα.
Πες στον μπλιζ ποιον θέλει να "ανακρίνει" και όρμα.
Έκανα μεγάλο ροκέ και περιμενω την κινησή σουΔυσκολάκι. Εγώ δρω υπογείως και εκει που δεν το περιμενεις. Παλιά σκακίστρια ..![]()
Aλες 1000+ σελίδες για να μάθουμε ότι είναι Βάζελος? Τόσο καιρό μόνο αυτό μάθαμε.Τον Αγιο..![]()
Έκανα μεγάλο ροκέ και περιμενω την κινησή σου
Μεγάλο αρχί αρχείο εννοώ απο γνώσεις..Aλες 1000+ σελίδες για να μάθουμε ότι είναι Βάζελος? Τόσο καιρό μόνο αυτό μάθαμε.![]()
φιλε μεχρι να ξαπλωσω μ αυτη την γυναικα νομιζα οτι κανω rough σεξ, ε ετσι νομιζαΜπραμπ εγώ δεν θα μπορούσα να τη χτυπήσω.
Ειμαι ξενέρωτος;