Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
μωρη εγω που θα σου γραφα το ημερολογιο και θα μουν υποβολεας στα ποστ σου για να κανεις επιτελους πραγματικη καριερα ατενσιον χορ?  :headbang: εχεις διπλα σου  τον σιρανο ντε μπερζερακ και θες να τον απολυσεις ?  :uglystupid:

Καντε της  μια  αναφορά της παλιοκαπιταλίστριας... που νομίζει ότι μπορεί να εκβιάζει τους αγνούς και υπεύθυνους εργαζομενους.

Το σωματείο εργαζομένων του Βou, είναι μαζί σας και θα σας υπστηρίξει μερχις εσχάτων.  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μωρη εγω που θα σου γραφα το ημερολογιο και θα μουν υποβολεας στα ποστ σου για να κανεις επιτελους πραγματικη καριερα ατενσιον χορ?  :headbang: εχεις διπλα σου  τον σιρανο ντε μπερζερακ και θες να τον απολυσεις ?  :uglystupid:
εκμεταλλεύεσαι τα αγνά συναισθήματα μου για σενα  :(

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.306
Πόντοι
2.606
Καντε της  μια  αναφορά της παλιοκαπιταλίστριας... που νομίζει ότι μπορεί να εκβιάζει τους αγνούς και υπεύθυνους εργαζομενους.

Το σωματείο εργαζομένων του Βou, είναι μαζί σας και θα σας υπστηρίξει μερχις εσχάτων.  
θα την καταραστω να γινει παρενθετη μητερα στον καρπο της παρτουζας λεγκολα πακιστανου εραστη και διακριτικου νεαρου  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καντε της  μια  αναφορά της παλιοκαπιταλίστριας... που νομίζει ότι μπορεί να εκβιάζει τους αγνούς και υπεύθυνους εργαζομενους.

Παλιοκαπιταλίστρια; Γιατί ; Τα μισθά του τα παίρνει και με το παραπάνω  >:(

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.306
Πόντοι
2.606
όταν θα αρχίσεις να εκμεταλλεύσαι  το κορμί μου θα πάψεις να αυθαδειάζεις.
αν ειναι να μην υποστω αυτο το μαρτυριο θα μπορουσα να σταματησω να αυθαδιαζω απαξ διαπαντος  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν ειναι να μην υποστω αυτο το μαρτυριο θα μπορουσα να σταματησω να αυθαδιαζω απαξ διαπαντος  :grin:

Δεν φτάνει που σε έβαλα και στην ψυχιατρική πτέρυγα νοσοκόμο και παίρνεις και απο εκει μισθα ! και δεν φτάνει που παίρνεις και μιζα απο την κλινική!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
Παλιοκαπιταλίστρια; Γιατί ; Τα μισθά του τα παίρνει και με το παραπάνω  >:(

Γιατί όχι μόνον τον εκβιάζετε με απόλυση, αλλά  τον απειλείτε και από πάνω, ότι θα του δοθείτε σαν να μην υπάρχει αύριο. Θα τον ξεχαρβαλώσετε τον φουκαρά...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.306
Πόντοι
2.606
Δεν φτάνει που σε έβαλα και στην ψυχιατρική πτέρυγα νοσοκόμο και παίρνεις και απο εκει μισθα ! και δεν φτάνει που παίρνεις και μιζα απο την κλινική!
ναι το μπου εχει και τα τυχερα του δε λεω  :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατί όχι μόνον τον εκβιάζετε με απόλυση, αλλά  τον απειλείτε και από πάνω, ότι θα του δοθείτε σαν να μην υπάρχει αύριο. Θα τον ξεχαρβαλώσετε τον φουκαρά...

Και ποια είμαι να δοθώ σαν να μην υπάρχει αύριο, το αλίντι; Εγώ να κάμει την εργασία του σωστά θέλω κι αυτός όλο σχόλια απο δω και απο κει ειναι για το ποιόν μου. Μου ανεβάζει την  πιεση :huh:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
Και ποια είμαι να δοθώ σαν να μην υπάρχει αύριο, το αλίντι; Εγώ να κάμει την εργασία του σωστά θέλω κι αυτός όλο σχόλια απο δω και απο κει ειναι για το ποιόν μου. Μου ανεβάζει την  πιεση :huh:

Καλώς.

Θα το επανεξετάσουμε, δίοτι στην πορεία προέκυψαν κάποια θέματα σχετικά με τις εισφορές του στο σωματείο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.306
Πόντοι
2.606
URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Καλημέρα.  :grin:

Υ.Γ δεν μπορώ να τον διώξω τόσο εύκολα ξέρει τα πιο ενδόμυχα μυστικά μου.  :sunglasses:

Και εμείς μυστικά ψάχνουμε εδώ μέσα.
Μήπως θέλετε να μας τα εξομολογηθείτε;
Ίσως έτσι ανοίξουν στόματα εδώ μέσα για τον κ. The Saint.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Αυτό ήταν.
Μόλις αναφέρθηκα στην μυστηριώδη ύπαρξη του κ. The Saint, έπεσε νεκρική σιγή εδώ μέσα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
Και εμείς μυστικά ψάχνουμε εδώ μέσα.
Μήπως θέλετε να μας τα εξομολογηθείτε;
Ίσως έτσι ανοίξουν στόματα εδώ μέσα για τον κ. The Saint.

Σωστά.
Άλλωστε οι οnline: 1832 επισκέπτες και 217 μέλη, δεσμεύονται από το απόρρητο του μυστηρίου της εξομολογησεως.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom