gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχει βυσμα τον απο μηχανης ο μικρος,δεν τον αγγιζουν ουτε οι αναφορες
Σε καλό σας...
Πετυχημένο... Όσο πάτε, βελτιώνεστε. Στο τσεπάκι τον έχετε τον ρόλο.
Σε καλό σας...
Πετυχημένο... Όσο πάτε, βελτιώνεστε. Στο τσεπάκι τον έχετε τον ρόλο.
μπορει να το πατησε κανενας αλλος ρε μανΠροσωπικά πότε δεν σκέφτηκα να προχωρήσω σε αναφορά του. Και αυτό όχι μόνο επειδή εκ πεποιθήσεως δεν το πράττω σε καμία περίπτωση, αλλά και διότι ευθύς εξ΄αρχής αντελήφθην ότι πρόκειται για τον λακέ που ασχολείται με τις "βρωμοδουλειές".
μωρη στη μαλακια πρωτη εισαιΤο ρουφιανόκουμπο παιζει να πατηθεί αν δεν γράψεις αυτή την φόρμα με το λόγο;
μπορει να το πατησε κανενας αλλος ρε μαν
μωρη στη μαλακια πρωτη εισαι
αναλογα ποιος το παταειΤο ρουφιανόκουμπο παιζει να πατηθεί αν δεν γράψεις αυτή την φόρμα με το λόγο;
μωρη δεν θα σ αφησω να μου βαλεις το προφυλακτικο με το στομα ,θα το καταπιειςρε το χω πατήσει κατα λαθος στο παρελθον αλλα δεν νομιζω να επιασε αληθεια
αναλογα ποιος το παταει
μωρη δεν θα σ αφησω να μου βαλεις το προφυλακτικο με το στομα ,θα το καταπιεις
Διώξτε τον, επιτέλους, για να ασχοληθεί μόνο με το δικό μας νήμα.θα σε διώξω απο γραμματεά μου ετσι όπως το πας.
μωρη εγω που θα σου γραφα το ημερολογιο και θα μουν υποβολεας στα ποστ σου για να κανεις επιτελους πραγματικη καριερα ατενσιον χορ? εχεις διπλα σου τον σιρανο ντε μπερζερακ και θες να τον απολυσεις ?θα σε διώξω απο γραμματεά μου ετσι όπως το πας.
μωρη εγω που θα σου γραφα το ημερολογιο και θα μουν υποβολεας στα ποστ σου για να κανεις επιτελους πραγματικη καριερα ατενσιον χορ? εχεις διπλα σου τον σιρανο ντε μπερζερακ και θες να τον απολυσεις ?
συνηθως απολυομαι μονος μουΣαν πληγωμένος ακούγεσθε τώρα. Είσθε;
Πρωτότυπο. Θα αρέσει πολύ στους εργοδότες σας, φαντάζομαι.συνηθως απολυομαι μονος μου
Διώξτε τον, επιτέλους, για να ασχοληθεί μόνο με το δικό μας νήμα.
Καλησπέρα σε όλους σας.