brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.219
- Πόντοι
- 2.606
ελα ρε μποι ποιος εισαι εσυ ?εγω σου κανω τυπε;
Καλησπέρα σε ολους
ελα ρε μποι ποιος εισαι εσυ ?εγω σου κανω τυπε;
Καλησπέρα σε ολους
τυπε το οτι η ροζυ απο ολο το δικηγορικο συλλογο διαλεξε να κατσει στον αλεξ που το βαζεις δεν ειναι βιτσιο ?Δεν με πειραζει, απλα σε λεω ποιο ειναι το σωστο. Τωρα εαν την βρισκεις με αυτο που κανεις τι να σε πω εχω δει βιτσια, αλλα αυτο πρωτη φορα το συναντω.
τυπε το οτι η ροζυ απο ολο το δικηγορικο συλλογο διαλεξε να κατσει στον αλεξ που το βαζεις?
Στο οτι πιθανων να εχωσε βαθια το χερι στην τσεπη ;)τυπε το οτι η ροζυ απο ολο το δικηγορικο συλλογο διαλεξε να κατσει στον αλεξ που το βαζεις?
βολικο για ολους τους αλλους του συλλογου
βολικο για ολους τους αλλους του συλλογου
τυπε εχει κυκλοφορησει η φημη οτι ο αλεξ οταν βαζει το χερι στην τσεπη πιανει αστραγαλοΣτο οτι πιθανων να εχωσε βαθια το χερι στην τσεπη ;)
Ε τωρα αμα πω οτι σε λαθος ατομα πανε τα λεφτα, θα γινω κακοςτυπε εχει κυκλοφορησει η φημη οτι ο αλεξ οταν βαζει το χερι στην τσεπη πιανει αστραγαλο
του λογιστηηηη απένατι πειτε του πως τον θελω
αφιερωμενο στον Νικ που εχει θυμωσει επειδη του χρωσταω
Καλησπέρα σας, ελπίζω ότι είσθε όλες -οι καλά. Χαιρετισμούς
Ερη με χάνεις :'(Γλυκουλια; Τι νέα;;
σε φαγε το ξυλογλυπτοΕρη με χάνεις :'(
Τοσο απίθανο σας φαινεται πια?Στο οτι πιθανων να εχωσε βαθια το χερι στην τσεπη ;)
παρεπιμπτόντως να αναφερω ότι εχει μαγικά χερια!!!!τυπε εχει κυκλοφορησει η φημη οτι ο αλεξ οταν βαζει το χερι στην τσεπη πιανει αστραγαλο