House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Της θειάς σας
:SΦεύγεις?
της φωτουλας;Της θειάς σας
Του Φωτούλη μόνο να μην είναι κι όλα καλά.της φωτουλας;
αυτον τον αυτοκτονησανε;Του Φωτούλη μόνο να μην είναι κι όλα καλά.
αν δεν ειχα δουλειε θα ρχομουν να τον κρατησω να πας καμια βολτα να ξεδωσεις βρε αδελφεΘελω βοηθεια , εχω τον ανηψιο μου 3 χρονων στο σπιτι και τα εχει κανει ολα σουλτανα
Γενικώς.αυτον τον αυτοκτονησανε;
δεν ειναι το γκειλικι, το παιδεραστης ειναι το εμετικο που δημιουργει την αποφοράΓενικώς.
Πως σε λένε μωρό μου?
Γκέλη.
Από που βγαίνει?
Απ το Βαγγέλη.
Πολυ ζοντοβολο αυτο το μωρο ρε πουστ.. τον λεω βαλε να δουμε τηλεοραση και με πεταει το τηλεκοντρολ στο κεφαλιαν δεν ειχα δουλειε θα ρχομουν να τον κρατησω να πας καμια βολτα να ξεδωσεις βρε αδελφε
Φυσικά. Συμφωνώ απολύτως.Ότι χειρότερο.δεν ειναι το γκειλικι, το παιδεραστης ειναι το εμετικο που δημιουργει την αποφορά
Πολυ ζοντοβολο αυτο το μωρο ρε πουστ.. τον λεω βαλε να δουμε τηλεοραση και με πεταει το τηλεκοντρολ στο κεφαλι
Τωρα θα ερθουν οπου να ναι η ετσι ελπιζω με πηρε τα κλειδια απο το αμαξι και τα εκρυψεβαλε του παιδικα στον υπολογιστη να δει αν θες να το ξεφορτωθεις. Δεν ειναι και πολυ παιδαγωγικο αλλα αν σκεφτει κανεις οτι αφησαν τοπαιδι μαζι σου μαλλον οι γονεις εχουν ορεξη για ρισκο
Παστάκια και μαλαματίνα κι θα την περνάμε φίνα.
Θα πει το δεσπότη θείο Παναγιώτη.χαουζ να παμε με μαλαματινες και παστακια στο σπιτι του μποκα που εχει και τον μικρο εκει να τα γαμησουμε ολα να μουρλαθει ο μποκας;
Εγω σεβομαι τους μεγαλυτερους, δεν βλεπεις πως του μιλαω του κ.χαουςαυτο ακριβως κανεις και συ λεκτικα σε εμας που ειμεθα θειτσες και μεγαλυτεροι σου. παρε τωρα την θεια (θειτσα) δικη που λεει και ο χαουζ (φυση που δικαιώνει)
Επόμενο στάδιο να μάθεις να ξεχωρίζεις το σέβας απ το σίβας.Εγω σεβομαι τους μεγαλυτερους, δεν βλεπεις πως του μιλαω του κ.χαους