Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θελω βοηθεια , εχω τον ανηψιο μου 3 χρονων στο σπιτι και τα εχει κανει ολα σουλτανα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θελω βοηθεια , εχω τον ανηψιο μου 3 χρονων στο σπιτι και τα εχει κανει ολα σουλτανα  :grin:
  αν δεν ειχα δουλειε θα ρχομουν να τον κρατησω να πας καμια βολτα να ξεδωσεις βρε αδελφε :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βαλε του παιδικα στον υπολογιστη να δει αν θες να το ξεφορτωθεις. Δεν ειναι και πολυ παιδαγωγικο αλλα αν σκεφτει κανεις οτι αφησαν τοπαιδι μαζι σου μαλλον οι γονεις εχουν ορεξη για ρισκο :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
  αν δεν ειχα δουλειε θα ρχομουν να τον κρατησω να πας καμια βολτα να ξεδωσεις βρε αδελφε :grin:
Πολυ ζοντοβολο αυτο το μωρο ρε πουστ..  :headbang: τον λεω βαλε να δουμε τηλεοραση και με πεταει το τηλεκοντρολ στο κεφαλι  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πολυ ζοντοβολο αυτο το μωρο ρε πουστ..  :headbang: τον λεω βαλε να δουμε τηλεοραση και με πεταει το τηλεκοντρολ στο κεφαλι  :2funny:

αυτο ακριβως κανεις και συ λεκτικα σε εμας που ειμεθα θειτσες και μεγαλυτεροι σου. παρε τωρα την θεια (θειτσα) δικη που λεει και ο χαουζ (φυση που δικαιώνει) :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παστάκια και μαλαματίνα και θα την περνάμε  φίνα.

Επισκέπτης
βαλε του παιδικα στον υπολογιστη να δει αν θες να το ξεφορτωθεις. Δεν ειναι και πολυ παιδαγωγικο αλλα αν σκεφτει κανεις οτι αφησαν τοπαιδι μαζι σου μαλλον οι γονεις εχουν ορεξη για ρισκο :2funny: :2funny:
Τωρα θα ερθουν οπου να ναι η ετσι ελπιζω  :grin: με πηρε τα κλειδια απο το αμαξι και τα εκρυψε  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παστάκια και μαλαματίνα κι θα την περνάμε  φίνα.

χαουζ να παμε με μαλαματινες και παστακια στο σπιτι του μποκα που εχει και τον μικρο εκει να τα γαμησουμε ολα να μουρλαθει ο μποκας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
χαουζ να παμε με μαλαματινες και παστακια στο σπιτι του μποκα που εχει και τον μικρο εκει να τα γαμησουμε ολα να μουρλαθει ο μποκας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα πει το δεσπότη θείο Παναγιώτη.

Επισκέπτης
αυτο ακριβως κανεις και συ λεκτικα σε εμας που ειμεθα θειτσες και μεγαλυτεροι σου. παρε τωρα την θεια (θειτσα) δικη που λεει και ο χαουζ (φυση που δικαιώνει) :birdman:
Εγω σεβομαι τους μεγαλυτερους, δεν βλεπεις πως του μιλαω του κ.χαους  :grin:

Επισκέπτης
ΧΑΧΑ ελατε να δειτε τι κανεις στους ξενους ο μικρος  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom