erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
το χρωστουμενο
Δεν εισαι καλα τελευταίως και δεν θελω να σε πιέσω
το χρωστουμενο
και με πόσους ακόμη κ από αυτούς μπορείς να συνεννοηθείς??και επειδή υπαρχουν πολλοι απο δαυτούς... εχουμε δουλιτσα; χαχαχαχαχαχαχα
Νταξ δεν καταληγουν ολοι οι μουρλοι σε δικηγορους καταλήγουν και εκείνοι που εχουν μια κληρονομια, ενα δανειο, που καποιος δεν τους πληρωνει που κανουν μια συμβαση που χωριζουν που εχουν ενα ατυχημα κτλ
καταληγουν και απελπισμενες
εγω με κανενα γιατι ειμαι και σπασαρχιδάκι συν τοις αλλοις χαχαχαχαχαχαχαχααχκαι με πόσους ακόμη κ από αυτούς μπορείς να συνεννοηθείς??
Η πλειοψηφία ναι. Υπάρχουν όμως και καλά κομμάτιατυπε οι δικηγοροι ειναι λεφταδες και πολλα μουνια τους κυνηγουν παροτι ειναι σαν τους γαμω την κοινωνια μου
Εγω τελευταία εχω καταφέρει να τους σφίγγω τα λουριά!!!εγω με κανενα γιατι ειμαι και σπασαρχιδάκι συν τοις αλλοις χαχαχαχαχαχαχαχααχ
τυπισσα αυτο καποιοι το καταφερνουν και χωρις να εχουν ασπρισει τα μαλλια τους στα θρανια και χωρις να κανουν τους κλητηρες καφετζηδες ως ειδικευομενοιτυπε οι δικηγοροι ειναι λεφταδες και πολλα μουνια τους κυνηγουν παροτι ειναι σαν τους γαμω την κοινωνια μου
οι δικηγοροι δεν γαμουν καλα ροζυ. Κατα κοινη ομολογια βεβαια παιζει να πεσει κανεις και σε εξαιρεση. Αλλα ειναι ολα αυτα τα αγορακια τα φυτουλια που δεν τα καταφερναν και πολυ στα μαθηματικα, αυτα της παπαγαλιας. αν δεν ειναι ο αλλος αλανι πως να περιμενεις καλο κρεβατιΗ πλειοψηφία ναι. Υπάρχουν όμως και καλά κομμάτια
στα λογια μου ερχεσαι χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχτυπισσα αυτο καποιοι το καταφερνουν και χωρις να εχουν ασπρισει τα μαλλια τους στα θρανια και χωρις να κανουν τους κλητηρες καφετζηδες ως ειδικευομενοι
ναι ειναι πιο σοφτ ;)οι δικηγοροι δεν γαμουν καλα ροζυ. Κατα κοινη ομολογια βεβαια παιζει να πεσει κανεις και σε εξαιρεση. Αλλα ειναι ολα αυτα τα αγορακια τα φυτουλια που δεν τα καταφερναν και πολυ στα μαθηματικα, αυτα της παπαγαλιας. αν δεν ειναι ο αλλος αλανι πως να περιμενεις καλο κρεβατι
ο μαρακακης ειναι πιασμενος βολεψου τωρα με αλεξ και βλεπουμεΗ πλειοψηφία ναι. Υπάρχουν όμως και καλά κομμάτια
Τον Αλεξ θα προτιμουσα και πάλι!!!ο μαρακακης ειναι πιασμενος βολεψου τωρα με αλεξ και βλεπουμε
μην ελπιζεις στην γαμω την κοινωνια σου να ξερειςστα λογια μου ερχεσαι χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχ
στο κατω η στο πανω κεφαλι?Τον Αλεξ θα προτιμουσα και πάλι!!!
Υπάρχει διαφορά πγιότητας!!! ;)
Καλησπέρα. Τα δέοντα ;)Προς κ.Χάουζ,ενταύθα ----->
Καλησπέρα στην ομύγηρη.αν δεν ειναι ο αλλος αλανι πως να περιμενεις καλο κρεβατι
Για το πάνω ασυζητητι, για το κάτω δεν εχω άποψη για τον Μαρακάκη για να μπορώ να εκφέρω γνώμη.στο κατω η στο πανω κεφαλι?
γιατι του αλεξ δεν σηκωθηκε να σου συστηθει ποτε?Για το πάνω ασυζητητι, για το κάτω δεν εχω άποψη για τον Μαρακάκη για να μπορώ να εκφέρω γνώμη.