erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θα με φαει και το ξυλογλυπτο ρε πουτσικ χαχαχααχαχχααχΠροσφέρει και κάτι άλλο???
Εγω μέχρι στιγμης στην καλύτερη βλέπω να μου προσφερεται η Ερι ή κανα ξυλόγλυπτο
θα με φαει και το ξυλογλυπτο ρε πουτσικ χαχαχααχαχχααχΠροσφέρει και κάτι άλλο???
Εγω μέχρι στιγμης στην καλύτερη βλέπω να μου προσφερεται η Ερι ή κανα ξυλόγλυπτο
χοντρη ειμαι εγω η ροζυ ειναι μια χαρα ειμεθα φιλες στο φεισμπουκστα μουτρα σου χοντρη
προσκομιστε ολοσομη προσφατη φωτο με ολα τα δικαιολογητικα γνησιοτητας και θα προωθησουμε το αιτημα σας στους τυχονΚρατήστε το να το καμαρώνετε τότες!!
χοντρη ειμαι εγω η ροζυ ειναι μια χαρα ειμεθα φιλες στο φεισμπουκ
προσκομιστε ολοσομη προσφατη φωτο
φυγε απ τον καθρεπτη θελω να χτενιστω κι εγωμπραμπ θεωρω οτι ο κοσμος ειναι γεματος ηλιθίους. Ειμαι σοβαρα;
θα την ανεβασω στο αι κλαουντ πιστευω να χωρεσει στην στρατοσφαιραεχεις καλη συνδεση μεγαλη μνημη τεραστιο δισκο?
εισαι γρια στα λοιπα τα ιδια
εχεις μαλλια;φυγε απ τον καθρεπτη θελω να χτενιστω κι εγω
αι γαμι ρεεχεις μαλλια;
αν ειμαι εγω γρια εσυ τι εισαι που εισαι μεγαλυτερος μου καμια δεκαπενταρια χρονια
Δεν ξέρω αν είσαι σοβαρά ή αν θα πρέπει κ γω να αρχίσω να ανησυχώ, αλλά συμφωνώ απόλυτα!!!μπραμπ θεωρω οτι ο κοσμος ειναι γεματος ηλιθίους. Ειμαι σοβαρα;
να σημειωθεί οτι ο εκτορας εχει μαλλια παρα την ηλικία του αλλα εχει γκριζάρει αρκετα
αληθων το αληθες αν κρινουμε απο σεναΔεν ξέρω αν είσαι σοβαρά ή αν θα πρέπει κ γω να αρχίσω να ανησυχώ, αλλά συμφωνώ απόλυτα!!!
Επίσης θεωρώ ότι μόνο προβληματικοί καταλήγουν σε δικηγόρο!!!
και επειδή υπαρχουν πολλοι απο δαυτούς... εχουμε δουλιτσα; χαχαχαχαχαχαχαΔεν ξέρω αν είσαι σοβαρά ή αν θα πρέπει κ γω να αρχίσω να ανησυχώ, αλλά συμφωνώ απόλυτα!!!
Επίσης θεωρώ ότι μόνο προβληματικοί καταλήγουν σε δικηγόρο!!!
ως πελατες μπραμπ!!!αληθων το αληθες αν κρινουμε απο σενα
καταληγουν και απελπισμενεςκαι επειδή υπαρχουν πολλοι απο δαυτούς... εχουμε δουλιτσα; χαχαχαχαχαχαχα
Νταξ δεν καταληγουν ολοι οι μουρλοι σε δικηγορους καταλήγουν και εκείνοι που εχουν μια κληρονομια, ενα δανειο, που καποιος δεν τους πληρωνει που κανουν μια συμβαση που χωριζουν που εχουν ενα ατυχημα κτλ
εχεις μαλλια;