Επισκέπτης
Με στεναχωρησες τωρα και δεν θα μπορεσω να κοιμηθω. :-Ούτε θα την μαθεις
Με στεναχωρησες τωρα και δεν θα μπορεσω να κοιμηθω. :-Ούτε θα την μαθεις
παιδια φευγω για τα μπαρακια θα τα πουμε στις 5.....θελετε τιποτα;Ο Νικ γαμει ήδη
Μια με τυρί φέρε μαν.παιδια φευγω για τα μπαρακια θα τα πουμε στις 5.....θελετε τιποτα;
οκΜια με τυρί φέρε μαν.
Ας τον να φύγει και θα σου πω εγώ. Η δικιά του με εχει ταράξει στα πιμιά εδω και 5 ημέρες .Με στεναχωρησες τωρα και δεν θα μπορεσω να κοιμηθω. :-
Τωρα αμα σε πω οτι με μπερδεψες.. κοπανησαμε κατι ρετσινες πριν στο ματς, αλλα ενταξει αμα θελεις σπαστο σε ταληρα για να το καταλαβω.Ας τον να φύγει και θα σου πω εγώ. Η δικιά του με εχει ταράξει στα πιμιά εδω και 5 ημέρες .
και σε εμενα ετσι εκανε...μην ψαρωνεις,θα σε αφησει στα κρυα του λουτρου!Ας τον να φύγει και θα σου πω εγώ. Η δικιά του με εχει ταράξει στα πιμιά εδω και 5 ημέρες .
Αυτή η ΡΟΖΥ ειναι μουνάρα και γουστάρει μεγάλες πουτσες, είδε κάπου μια μεγάλη νόμιζε πως ειναι δική μου και με τρέλανε στα πμ να συναντηθούμε. Μόλις με είδε κατάλαβε ότι έκανε λάθος γιατι εγώ τον εχω γαριδακι αλλα τι να κανει έκατσε και τον έφαγε. Τρελό μουνι φίλε μου.Τωρα αμα σε πω οτι με μπερδεψες.. κοπανησαμε κατι ρετσινες πριν στο ματς, αλλα ενταξει αμα θελεις σπαστο σε ταληρα για να το καταλαβω.
Που εισαι ρε μπρο;και σε εμενα ετσι εκανε...μην ψαρωνεις,θα σε αφησει στα κρυα του λουτρου!
Εχω γκομενα.Αυτή η ΡΟΖΥ ειναι μουνάρα και γουστάρει μεγάλες πουτσες, είδε κάπου μια μεγάλη νόμιζε πως ειναι δική μου και με τρέλανε στα πμ να συναντηθούμε. Μόλις με είδε κατάλαβε ότι έκανε λάθος γιατι εγώ τον εχω γαριδακι αλλα τι να κανει έκατσε και τον έφαγε. Τρελό μουνι φίλε μου.
Βάλε καμία φωτό τον πουτσο σου να ψαρωσει και θα φας καλα.
Καλα ρε δε θα της το πούμε. Ρίξε ένα στα όρθια και φεύγεις.Εχω γκομενα.
Αλλος πινει αλλος σουρωνει, δεν κοβεις τις μλκ πρωινιατικαΚαλα ρε δε θα της το πούμε. Ρίξε ένα στα όρθια και φεύγεις.
εδω και εκειΠου εισαι ρε μπρο;
Νικ και λίγο παλικάρι μου!!!Καλα ρε δε θα της το πούμε. Ρίξε ένα στα όρθια και φεύγεις.
τυπε ακομα ψαχνω τα κατατοπιαφίλε,αν είσια στο bou και ακόμα δεν το έχεις κανει αυτό,να το κοιτάξεις....