eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δε τον παίρνετεΤον παίρνετε
θες να μας πεις οξω οξω οτι εισαι διεθνης γκομενα ?ήρθε Απο τα εξωτερικά δώρο
θες να μας πεις οξω οξω οτι εισαι διεθνης γκομενα ?
ναι..αυτη και το πιπινι η Διαμαντοπουλου...θες να μας πεις οξω οξω οτι εισαι διεθνης γκομενα ?![]()
Ο μπλιζ χάθηκε απελπισμένος αφηνοντας ξεκρεμαστη την ροζυ σε μία ψηφοφορία δίχως τέλος.. Ο Νικ μπλεγμένος στα δίχτυα της μαφίας έχει ζητήσει επί τάπητος ένα κωλο έτσι γιατί του την βιδωσε, ο μποκα παίζει με το ανηψι του ευελπιστώντας να ρηξει την νέα γκομενα που γνώρισε στο πάρτυ παστακια
Αυτό είναι κοινός τόποςΔε τον παίρνετε![]()
Ο μπλιζ πάει να βγάλει τον lak απ τη στενή, ο νικ τα πίνει με call girl που τα πίνει σε κάποιο μπαράκι, ο μπόκα πριν λίγο έβγαινε από ζαχαροπλαστείο στην άνω τούμπα κι εσύ να πάρεις το χάπι των 7, πέρασε η ώρα.Ο μπλιζ χάθηκε απελπισμένος αφηνοντας ξεκρεμαστη την ροζυ σε μία ψηφοφορία δίχως τέλος.. Ο Νικ μπλεγμένος στα δίχτυα της μαφίας έχει ζητήσει επί τάπητος ένα κωλο έτσι γιατί του την βιδωσε, ο μποκα παίζει με το ανηψι του ευελπιστώντας να ρηξει την νέα γκομενα που γνώρισε στο πάρτυ παστακια
Έρημος συγκεκριμένα.Αυτό είναι κοινός τόπος
εσένα σε βλέπω διεθνή καταζητούμενοθες να μας πεις οξω οξω οτι εισαι διεθνης γκομενα ?![]()
ο Μπλιζ κολυμπάει, η δικιά μου δεν τα ήπιε (γαμώ την πουτάνα μου μέσα), για τον Μπόκα δεν ξέρωΟ μπλιζ πάει να βγάλει τον lak απ τη στενή, ο νικ τα πίνει με call girl που τα πίνει σε κάποιο μπαράκι, ο μπόκα πριν λίγο έβγαινε από ζαχαροπλαστείο στην άνω τούμπα κι εσύ να πάρεις το χάπι των 7, πέρασε η ώρα.
θα ασελγησω σε βαθμο κακουργηματος στο κορμι σου ?εσένα σε βλέπω διεθνή καταζητούμενο
Κατανοώ τον πόνο σου αγαπητέ φίλε.ο Μπλιζ κολυμπάει, η δικιά μου δεν τα ήπιε (γαμώ την πουτάνα μου μέσα), για τον Μπόκα δεν ξέρω
Τοποθέτηση από γνώση ή απο υπόθεση είναι αυτή?Ερειζερ πολλές ερωτήσεις. Ας μιλήσουμε για τον Άλεξ μήπως τελικά είναι τόσο όμορφος οσο φαίνεται Στις φωτο που δίνει η ροζυ στον χαουζ