Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο μπλιζ χάθηκε απελπισμένος αφηνοντας ξεκρεμαστη την ροζυ σε μία ψηφοφορία δίχως τέλος.. Ο Νικ μπλεγμένος στα δίχτυα της μαφίας έχει ζητήσει επί τάπητος ένα κωλο έτσι γιατί του την βιδωσε, ο μποκα παίζει με το ανηψι του ευελπιστώντας να ρηξει την νέα γκομενα που γνώρισε στο πάρτυ παστακια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο Άγιος δεν άντεξε να βλέπει το θρεντ να ασχολείται με τους έρωτες Άλεξ ροζυ ούτε την αγαμία μου. Και τραγουδά μόνοςπου αλλά περίμενα και άλλα μου έτυχαν

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ο μπλιζ χάθηκε απελπισμένος αφηνοντας ξεκρεμαστη την ροζυ σε μία ψηφοφορία δίχως τέλος.. Ο Νικ μπλεγμένος στα δίχτυα της μαφίας έχει ζητήσει επί τάπητος ένα κωλο έτσι γιατί του την βιδωσε, ο μποκα παίζει με το ανηψι του ευελπιστώντας να ρηξει την νέα γκομενα που γνώρισε στο πάρτυ παστακια

αυτές είναι οι μέχρι τώρα εξελίξεις? γιατί είχα χάσει επεισόδια... :2funny:
τελικά θα χαρούν τα ξυλόγλυπτα? το ανίψι τι σχέση έχει με την γκόμενα και τα παστάκια πόσο φρέσκα ήταν?

Έρι, υπήρξαν και άλλες συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα:
Τούρκοι επιστήμονες θέλουν, λέει, να παράξουν ρεύμα από τα ... αέρια αγελάδας!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ο μπλιζ πάει να βγάλει τον lak απ τη στενή, ο νικ τα πίνει με call girl που τα πίνει σε κάποιο μπαράκι, ο μπόκα πριν λίγο έβγαινε από ζαχαροπλαστείο στην άνω τούμπα κι εσύ να πάρεις το χάπι των 7, πέρασε η ώρα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ο μπλιζ πάει να βγάλει τον lak απ τη στενή, ο νικ τα πίνει με call girl που τα πίνει σε κάποιο μπαράκι, ο μπόκα πριν λίγο έβγαινε από ζαχαροπλαστείο στην άνω τούμπα κι εσύ να πάρεις το χάπι των 7, πέρασε η ώρα.
ο Μπλιζ κολυμπάει, η δικιά μου δεν τα ήπιε (γαμώ την πουτάνα μου μέσα), για τον Μπόκα δεν ξέρω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ερειζερ πολλές ερωτήσεις. Ας μιλήσουμε για τον Άλεξ μήπως τελικά είναι τόσο όμορφος οσο φαίνεται Στις φωτο που δίνει η ροζυ στον χαουζ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ερειζερ πολλές ερωτήσεις. Ας μιλήσουμε για τον Άλεξ μήπως τελικά είναι τόσο όμορφος οσο φαίνεται Στις φωτο που δίνει η ροζυ στον χαουζ
Τοποθέτηση από γνώση ή απο υπόθεση είναι αυτή?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Νικ φρονώ ότι γκομενα που δεν τα πίνει είναι τραγικά άχρηστη για την ελληνική κοινωνία εν γένει

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Να σου στείλω μια δικιά μου να μοιράσεις να πάθουν κοκομπλόκο τα πληκτρολόγια?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
[quote author=House of Fun link=topic=208527.msg5907516#msg5907516 date=1417
Τοποθέτηση από γνώση ή απο υπόθεση είναι αυτή?
[/quote] :s&m_3:Απο φύση θέση και κυρίως παρά φύση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom