παπαζόλιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κάθε μήνυμα και αναφορά τρώω,δεν το ξέρω νομίζεις; ;)12 μηνυματα ε, προσεξε μη καεις στο επομενο, σε ρουφιανεψε ηδη ο γλιτσας ;)
κάθε μήνυμα και αναφορά τρώω,δεν το ξέρω νομίζεις; ;)12 μηνυματα ε, προσεξε μη καεις στο επομενο, σε ρουφιανεψε ηδη ο γλιτσας ;)
αρχιδια καλαβρεζικα μανκαι επειδή όλοι ξέρουμε πως εδώ μέσα λύνεις και δένεις και ο λόγος σου μετράει θα σε ακούσει.
αν απαιτήσει θα φύγει και αυτός μαζί μου.οι πραγματικα ισχυροι δεν επαιτουν απαιτουν
το ξέρω,ειρωνία ήταναρχιδια καλαβρεζικα μαν
αν απαιτήσει θα φύγει και αυτός μαζί μου.
17 και ανεβαινεικάθε μήνυμα και αναφορά τρώω,δεν το ξέρω νομίζεις; ;)
τι ρεκόρ έχει?17 και ανεβαινει
το τελευταιο ηταν 7 λεπτα και 15 δευτερολεπτατι ρεκόρ έχει?
το καλυτερό του είναι αυτό?το τελευταιο ηταν 7 λεπτα και 15 δευτερολεπτα
στα παπαρια μου μαν,εμενα ισχυς μου ειναι η αγαπη του φανατικου μου κοινουοι πραγματικα ισχυροι δεν επαιτουν απαιτουν
μαλάκα σήμερα 21 λεπτά,είδες ο alex που τον αμφισβητείς;το τελευταιο ηταν 7 λεπτα και 15 δευτερολεπτα
σήμερα είναι το καλύτερο,22 λετά!!!!το καλυτερό του είναι αυτό?
ρε θελω να γινω φολοουερ πως τα λενε αυταστα παπαρια μου μαν,εμενα ισχυς μου ειναι η αγαπη του φανατικου μου κοινου
Αν τον θεωρούσα μαλάκα δε θα ήμουν μαζί του!!!το πιθανοτερο να προσπαθει να αγορευσει στη ροουζ πως δεν ειναι ο μαλακας που εννοουσε η ερι ;)
καποιανου του χει καταντησει κομπλεξ πλεον...κάθε μήνυμα και αναφορά τρώω,δεν το ξέρω νομίζεις; ;)
Α είστε και επίσημα ζευγάρι;Αν τον θεωρούσα μαλάκα δε θα ήμουν μαζί του!!!
ναι,από ρουφιάνους άλλο τίποτα,ο μόνος τάφος εδώ μέσα είμαι εγώ.καποιανου του χει καταντησει κομπλεξ πλεον...
αλλα γενικως το σαητ σφυζει κι απο ρουφους ;)
ελπιζω να παραμεινεις...
δυναμη σου, οι οπαδοι σου μαν;στα παπαρια μου μαν,εμενα ισχυς μου ειναι η αγαπη του φανατικου μου κοινου
σε πιστευουμε μαν δεν ειπες τιποτα για τον δικο σου θυελλωδη ερωτα με την κυρα παπαζολεναναι,από ρουφιάνους άλλο τίποτα,ο μόνος τάφος εδώ μέσα είμαι εγώ.
δεν έχει χάσει ποτέ παιχνίδι στην έδρα στο μποστάνι στα Τρίκαλα να φανταστείς.δυναμη σου, οι οπαδοι σου μαν;