Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η Ερι ειναι τρελο μωρο. Και ειμαι σιγουρος τοσο ομορφη που οταν βρεθουμε απο κοντα γυμνοι θα κατσω τουλαχιστον ενα τεταρτο με θαμβος να κοιταζω την ομορφια της και μετα θα την ακουμπησω.
θα της τον ακουμπησω ρε γαμιαριτς χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα

Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ποστάρει ο alex γιατί έχει πιάσει τον Αντισθένη στο skype και με υπερασπίζεται,είμαι σίγουρος!!!! :rockon:

Του λέει πως είμαι καλό παιδί γεμάτο ταλέντο και ως νέος παραστράτησα και να με συγχωρέσει!!! :rockon:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Δεν ποστάρει ο alex γιατί έχει πιάσει τον Αντισθένη στο skype και με υπερασπίζεται,είμαι σίγουρος!!!! :rockon:

Του λέει πως είμαι καλό παιδί γεμάτο ταλέντο και ως νέος παραστράτησα και να με συγχωρέσει!!! :rockon:

προλαβαίνεις να ρίξεις μια ψήφο να χαρεί ο Μπλιζ?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

το πιθανοτερο να προσπαθει να αγορευσει στη ροουζ πως δεν ειναι ο μαλακας που εννοουσε η ερι  ;)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Μαν, τι εχεις κανει και σε μπαναρουν ολη την ωρα;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολυ θα παρακαλεσω τον αντμιν αν διαβαζει να μην μπαναρει τον παπαζολια για 100 η φορα.....αηδια καταντησε

Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
πολυ θα παρακαλεσω τον αντμιν αν διαβαζει να μην μπαναρει τον παπαζολια για 100 η φορα.....αηδια καταντησε
και επειδή όλοι ξέρουμε πως εδώ μέσα λύνεις και δένεις και ο λόγος σου μετράει θα σε ακούσει. :sunglasses: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom