παπαζόλιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Eσύ ρε άχρηστε πότε θα με υπερασπιστείς;Ειστε μαλωμένοι?
Eσύ ρε άχρηστε πότε θα με υπερασπιστείς;Ειστε μαλωμένοι?
ετσι δεν πιανεται ρε νικ..θα στα ρίχνω την ώρα που θα σε γαμάω
πιστευεις στο νωντα?ε τι να κανω ρε μεμακο η ζωη ηταν αδικη μαζι μου
Εσύ πάντως θα μπορούσες να ήσουν εγώ.Η Ερι ειναι τρελο μωρο. Και ειμαι σιγουρος τοσο ομορφη που οταν βρεθουμε απο κοντα γυμνοι θα κατσω τουλαχιστον ενα τεταρτο με θαμβος να κοιταζω την ομορφια της και μετα θα την ακουμπησω.
νατος νατος ο μελλοντικος σουπερ σταρ του σαϊτEσύ ρε άχρηστε πότε θα με υπερασπιστείς;
ετσι δεν πιανεται ρε νικ..
πες του δεξιού αστού χαζοδικηγόρου να με υπερασπιτεί,είναι ωραίο νικ αυτό,αξίζει να μείνει.πιστευεις στο νωντα?
φεστιβάλ θερμαϊκού κουφάλες και μετά στο hoollywood!!!!νατος νατος ο μελλοντικος σουπερ σταρ του σαϊτ
Γιατι, πότε εμφανίσθηκες και σε ειδα ρε?Eσύ ρε άχρηστε πότε θα με υπερασπιστείς;
τωρα υπαρχουν και μαρτυρες! το νικ παπαζολιος πρεπει να αγορευσεις ωστε να μεινει στο σαϊτ, αντε να δουμε τι ψαρια πιανειςΓιατι, πότε εμφανίσθηκες και σε ειδα ρε?
xθες κατά τις 2.30 αλλά δεν με είδες γιατί θα την είχες παίξει πάλι με τις φωτογραφίες της ρόζυ και θα κοιμόσουν χαρούμενος.Γιατι, πότε εμφανίσθηκες και σε ειδα ρε?
τα δεκα δευτερολεπτα που θα αλλαξουν τον ελληνικο κινηματογραφοφεστιβάλ θερμαϊκού κουφάλες και μετά στο hoollywood!!!!
με σκαιπ θα αγορευσει μην σου πω δεν θα εμφανιστει καν στην δικη εχει παρελθον σε τετοιες επιτυχιες ο αλεξτωρα υπαρχουν και μαρτυρες! το νικ παπαζολιος πρεπει να αγορευσεις ωστε να μεινει στο σαϊτ, αντε να δουμε τι ψαρια πιανεις
τηλεδικηγόρος και έτσι;με σκαιπ θα αγορευσει μην σου πω δεν θα παει καν στην δικη εχει παρελθον σε τετοιες επιτυχιες ο αλεξ
παπαζολη τα νεα σου μαντηλεδικηγόρος και έτσι;
Πολύ HITECH και μοντέρνο,γουστάρω ο καλλιτέχνης
Είναι πολλά,προλαβαίνω να τα γράψω λες;παπαζολη τα νεα σου μαν
μην ανησυχεις, σε φυλαει ο μοντ γλ και εχεις νομικη υπερασπιση τον αλεξ....Είναι πολλά,προλαβαίνω να τα γράψω λες;
Δεν γουστάρεις δίπλα...?Είναι πολλά,προλαβαίνω να τα γράψω λες;
βαριέμαι συχνά,έχει λίγο κόσμο. :-Δεν γουστάρεις δίπλα...?