Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η παρούσα,  εκτός από απάντηση στην ανάρτηση σας, αποτελεί και μια γενικότερη τοποθέτηση μου σε ορισμένα φαινόμενα που συμβαίνουν στον παρόντα ισότοπο.

Σας έχω απαντήσει εδώ και πολύ καιρό, ότι παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ μας, συνεχίζω να σας συμπαθώ ως νικ, και ότι αυτό δεν αλλάζει. Είστε οξυδερκής, ετοιμόλογη, ευρηματική και έχετε ενδιαφέρουσες απόψεις τις οποίες στηρίζετε με πολύ καλά επιχειρήματα.

Συνήθως είστε καλή κριτής των καταστάσεων, όπως είστε και ιδιαίτερα ικανή στο να διακρίνετε την ήρα από το σιτάρι. Αρκετές φορές όμως  (μερικές χωρίς καν να έχετε γνώση των όσων έχουν προηγηθεί  όπως  άλλωστε παραδεχεστε και πιο πάνω, αλλά και  άλλες  έχοντας γνώση), τείνετε στο να τα κάνετε όλα "τουρλουμπούκι", και να πνέετε τα μένεα αδιακρίτως, προκειμενου πετύχετε τους διαδικτυακούς σας σκοπούς και στόχους (όπως  π.χ. το να θέσετε την  διαδικτυακή  “περσόνα”  που έχετε κτίσει, ως “υπεράνω”).

Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, ο διαδικτυακός σας στόχος σας ήταν ο (κ.) Τραβαμούνης,  και ο διαδικτυακός σας  σκοπός  το να τον εξευτελίσετε (και αυτό όχι άδικα, οπως έγω γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση μου). Ατυχώς όμως, και λόγω της όχι και τόσο συνετής συνήθειάς σας -του  να σχολιάζετε δηλαδή νικ και καταστάσεις, χωρίς να έχετε την παραμικρή γνώση των όσων προηγήθηκαν- η "σπάθη της δικαιοσύνης σας" έπεσε επι δικαιων και αδίκων.

Από την άλλη βέβαια, και λαμβάνοντας υπ΄όψιν μου το γεγονός, πως  οι επιθέσεις που έχετε δεχθεί και συνεχίζετε να δέχεστε τόσο από τον (κ.) Τραβαμούνη και τους "φαλαφελάδες", όσο και από πληθώρα ψευδωνύμων που φέρουν το σύμβολο του Άρη στην ένδειξη που υποδηλώνει το φύλο τους , είναι αήθεις, θεωρώ δικαιολογημένη  την  επιφυλακτικότητα που δείχνετε σε πολλά μέλη,   όπως  θεωρώ και  δέουσα  την θέρμη  και την μαχητικότητα με την οποία ανταποκρίνεστε στις αήθεις τους  επιθέσεις . Επιτρέψτε όμως να σας γράψω ότι υπάρχουν και φορές  που δράτε εντελώς παρορμητικά (όπως όλοι μας άλλωστε).  Και μέσα στην παρόρμηση σας δεν  διαχωρίζετε το ποιές περιπτώσεις χρήζουν του καυστικού σας (ομολογουμένως) -επιτρέψατε μου το αδόκιμον- “τρολαρίσματος " και το ποιές χρήζουν της δηκτικής σοβαρότητας σας.  Ακόμα, η παρόρμηση σας  αυτή, σας έχει οδηγήσει κατά το παρελθόν να συνάψετε συμφωνία ακόμα και με τον διάβολο, προκειμένου να καταφέρετε  το πλήγμα που επιθυμείτε στους διαδικτυακούς σας “οχτρούς”.

Τώρα σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να κάνω μια γενικότερη εκτίμηση των τεκταινομένων στα  διάφορα νήματα ποικίλης ύλης του παρόντος  ισοτόπου.

Σε γενικές γραμμές συμμερίζομαι απόλυτα  την δήλωση σας ότι δεν παίρνετε στα σοβαρά κάτι που γίνεται εδώ.  Και αυτό γιατί προσωπικά πιστεύω, ότι όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ (συμπεριλαμβανομένων και των  παραπάνω), δεν είναι τίποτα περισσότερο από  ένα διαδικτυακό παιχνίδι που παίζεται από τα  διάφορα μέλη  με  σκοπό την διασκέδαση τους, και ότι  κάνει μεγάλο σφάλμα όποιος νομίζει ότι πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό. Άντε στις  καλύτερες των περιπτώσεων,  να το δούμε ως κάτι ανάλογο των αγώνων ρητορικής στους οποίους υπέβαλλαν οι Πρωταγόρας και Γοργίας τους μαθητές τους. Αυτό το τελευταίο  βέβαια  εντελώς τραβηγμένο από τα μαλλιά, μιας και στον παρόντα δεν υπάρχει ούτε ένας που να μπορεί να σταθεί στο ύψος ακόμα και των χειρότερων από τους μαθητές τους.  

Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των ειδών  παιχνιδιού, το κάθε μέλος ανάλογα με την στρατηγική του, δημιουργεί φιλίες και  έριδες,  συνάπτει  συμμαχίες, γίνεται μέλος ομάδων κλπ. Κοντολογίς του δίνεται η δυνατότητα να κάνει τις επιλογές του.  Στο συγκεκριμένο όμως παιχνίδι, και λόγω της ανωνυμίας και της προστασίας που παρέχει το να βρίσκεσαι κρυμμένος πίσω από μια οθόνη, οι συμμετέχοντες έχουν και άλλη μία επιλογή. Το να σεβαστούν ή όχι τους κανόνες και κατά πόσο.  Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι σε όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν κανόνες.  Άλλοι  είναι γραμμένοι (όπως π.χ. ο κανονισμός λειτουργίας του παρόντος forum ), και άλλοι άγραφοι.  Έτσι λοιπόν υπάρχουν χονδρικά δύο κατηγορίες παικτών. Οι παίκτες που επιλέγουν το εύ αγωνίζεσθαι, και οι παίκτες που δεν το επιλέγουν. Βέβαια, κάπου εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι έτσι παίζεται το παιχνίδι, και ότι από την στιγμή που δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε αυτό, όποιοι νομίζουν ότι θίγονται,  όποιοι νοιώθουν άβολα, και όποιοι δεν έχουν τα “κάκαλα” να το παίξουν, είναι ελεύθεροι  είτε να μην συμμετέχουν σε αυτό, είτε να αποχωρήσουν από αυτό. Με την σχεδόν την ανύπαρκτη διαιτησία δεν θα ασχοληθώ, γιατί ακόμα και όταν αυτή επεμβαίνει, η μεροληπτική στάση της ξεπερνά ακόμα και την πιο παραγωγική φαντασία.  

Αλλά ας ασχοληθούμε τώρα με τις δύο  κατηγορίες των παικτών. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι μεταξύ της πρώτης κατηγορίας  υπάρχουν παίκτες που επιδίδονται  σε  φάουλς.  Ενίοτε αυτά τα φάουλς είναι μάλιστα και πολύ σκληρά. (Άλλωστε και εγώ ως παίκτης δεν αρνούμαι ότι  έχω υποπέσει  αρκετές φορές σε τέτοιου είδους φάουλ). Στην δεύτερη κατηγορία  παικτών  όμως, τα φάουλς,  εκτός του ότι γίνονται εσκεμμένα και εκ προθέσεως,  ξεκινούν  από αντιαθλητικά  και υπερβαίνουν ακόμα και το αρρωστημένο. Παραδείγματα αυτής της κατηγορίας,  των “βρόμικων” δηλαδή παικτών, υπάρχουν πολλά μεταξύ μας. Ένας από αυτούς, υπήρξε και ο μακαριστός Λάκης , και δεν νομίζω ότι σε αυτό χωρά καμία αμφιβολία.

Για να έρθουμε λοιπόν ξανά στο προκείμενο. θεωρώ εντελώς γελοίο από κάποια που υποστήριξε με ζέση και συμμάχησε ενεργά  στο αντιαθλητικό έως  και αρρωστημένα βρώμικο παιχνίδι ενός  “βρώμικου” παίκτη, καθώς  και από κάποια που τακτικότατα  ανταλλάσσει  χυδαιότατες ύβρεις με  έτερο  “βρώμικο”παίκτη, να υψώνει τώρα το σημαιάκι  της ως ελλανοδίκης, και να χρεώνει στους άλλους ασέβεια, ανυποληψία και έλλειψη πνεύματος ευγενούς άμιλλας, καθώς και να τους κάνει υποδείξεις σχετικά με τον τρόπο που παίζουν το παιχνίδι. Πόσο μάλλον  να αγορεύει από βήματος σχετικά με   τα αθλητικά  ιδεώδη, και το ενάρετον του εύ αγωνίζεσθαι.  

Τώρα , τα περί του ποιος πιάνει πουλιά αέρα, ποιος  παίρνει πουλιά στο στόμα του ,  ποιος τοποθετεί  πουλιά  στο απευθυσμένο του, καθώς  και  τι χρησιμοποιεί ο καθείς ως φλάμπουρο, επιτρέψτε μου να μην τα σχολιάσω.

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση που θα λάβω (στην περίπτωση που λάβω βέβαια), θα είναι του τύπου:  Ούτε που κάθισα  να το διαβάσω... ή Ούτε που ασχολήθηκα... ή  κάτι  άλλο εξίσου ή και περισσότερο απαξιωτικό..  Καθόλα θεμιτή  απάντηση δεδομένης  της στρατηγικής σας να καμώνεστε την “υπεράνω”.

ενδιαφέρον κείμενο. Αυτό που καμώνομαι την υπεράνω με ακολουθεί ως χαρακτηρισμός πάντα και στην πραγματική μου ζωή. Και έχει ενδιαφέρον που το ακούω και στην διαδικτυακή μου ζωή.
Το να με εκτιμάς σαν νικ και να μου σέρνεις εκτιμάται ελεύθερα και έχει και αυτό το γούστο του. Αλλά επειδή είναι κοινός τόπος συμπεριφοράς το γράφω στα αρχίδια του πέμπτου μου ξάδελφου απο την Σκωτία.
Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν έχω κάνει συμμαχία με κανένα εχθρό μου. Το ότι έχω διαφορετικές απόψεις με πολλούς σε ένα φόρουμ, δεν σημαίνει ότι τους εχθρεύομαι, δεν τους ξέρω καν. Για εμένα είναι απόλυτα ξεκάθαρο αυτό αν και δεν είναι από όσο φαίνεται για τους αλλους.
Επίσης δεν έχω κανένα καημό για τον τραβομαλάκα ή για τον λάκη η για το κάθε σούργελο. Αν νομίζεις ότι με ξέρεις τόσο καλά ώστε να βγάζεις αποφάσεις για τα κινητρά μου τι να σου πω "φιλαράκι"¨, είναι το λιγότερο αστείο. Πάντως σίγουρα ο λόγος που στην συγκρεκριμένη περίπτωση πηρα το μέρος του Λάκη είναι η προσωπική μου ευαισθησία και μόνο. Το να χάνει αδελφό, παιδί, γονείς, σύζυγο, ή δικό σου άνθρωπο για εμένα είναι υπέρτατο πλήγμα. Και σε αυτό στάθηκα. Δεν μπορώ και ούτε θέλω να στο εξηγήσω. Πιστεύω ότι αν ξαναδείς τι είπα θα κατανοήσεις ότι ήταν το μοναδικό μου κίνητρο και όχι ο τραβοπαπαρας. Δεν έδωσα ποτε και ουτε θα δωσω εγω η υπερανω αξία σε τέτοια βόδια. Τώρα αν έτυχε αυτός που πήρα το μέρος του να είναι μαλάκας, δεν νομίζω οτι επειδή πήρα το μέρος του ακυρώνει την μαλακία του. Την ώρα που το έκανα η μοναδική μου αμφιβολία είναι αν τρολάρει για ένα τόσο σοβαρό θέμα. και αυτό ίσως είναι το φαουλ μου  που έστω στιγμιαίως το πίστεψα.Ολα τα υπόλοιπα που γράφεις έχουν βάσει σχετικά εμ την λειτουργία του φόρουμ. Εμένα όμως ακόμα και αν σου ειναι δυσκολο να το πιστέψεις δεν με αφορούν ιδιαιτέρως. Έχω μια πολύ διαφορετική οπτική για πολλούς λόγους τους οποίους δεν θέλω να αναλύσω.
Θα μου πεις γιατι κάθομαι και ασχολούμαι και στα γράφω όλα αυτά. Μάλλον γιατί με έριξες στο φιλότιμο. και επειδή δεν θέλω να είμαι η αιτία να υποφέρεις άγιος άνθρωπος.. ή απλά μπορεί να είμαι απλά ένα κωλοπαίδι με καλές δικαιολογίες  :grin:

Υ.Γ να ανοίξεις "τα μάτια σου", μερικές φορές σε ανύποπτο χρόνο κανείς μπορεί να δει τι κρύβεται πίσω απο κάθε νικ ξεκάθαρα.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
ενδιαφέρον κείμενο. Αυτό που καμώνομαι την υπεράνω με ακολουθεί ως χαρακτηρισμός πάντα και στην πραγματική μου ζωή. Και έχει ενδιαφέρον που το ακούω και στην διαδικτυακή μου ζωή.
Το να με εκτιμάς σαν νικ και να μου σέρνεις εκτιμάται ελεύθερα και έχει και αυτό το γούστο του. Αλλά επειδή είναι κοινός τόπος συμπεριφοράς το γράφω στα αρχίδια του πέμπτου μου ξάδελφου απο την Σκωτία.
Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν έχω κάνει συμμαχία με κανένα εχθρό μου. Το ότι έχω διαφορετικές απόψεις με πολλούς σε ένα φόρουμ, δεν σημαίνει ότι τους εχθρεύομαι, δεν τους ξέρω καν. Για εμένα είναι απόλυτα ξεκάθαρο αυτό αν και δεν είναι από όσο φαίνεται για τους αλλους.
Επίσης δεν έχω κανένα καημό για τον τραβομαλάκα ή για τον λάκη η για το κάθε σούργελο. Αν νομίζεις ότι με ξέρεις τόσο καλά ώστε να βγάζεις αποφάσεις για τα κινητρά μου τι να σου πω "φιλαράκι"¨, είναι το λιγότερο αστείο. Πάντως σίγουρα ο λόγος που στην συγκρεκριμένη περίπτωση πηρα το μέρος του Λάκη είναι η προσωπική μου ευαισθησία και μόνο. Το να χάνει αδελφό, παιδί, γονείς, σύζυγο, ή δικό σου άνθρωπο για εμένα είναι υπέρτατο πλήγμα. Και σε αυτό στάθηκα. Δεν μπορώ και ούτε θέλω να στο εξηγήσω. Πιστεύω ότι αν ξαναδείς τι είπα θα κατανοήσεις ότι ήταν το μοναδικό μου κίνητρο και όχι ο τραβοπαπαρας. Δεν έδωσα ποτε και ουτε θα δωσω εγω η υπερανω αξία σε τέτοια βόδια. Τώρα αν έτυχε αυτός που πήρα το μέρος του να είναι μαλάκας, δεν νομίζω οτι επειδή πήρα το μέρος του ακυρώνει την μαλακία του. Την ώρα που το έκανα η μοναδική μου αμφιβολία είναι αν τρολάρει για ένα τόσο σοβαρό θέμα. και αυτό ίσως είναι το φαουλ μου  που έστω στιγμιαίως το πίστεψα.Ολα τα υπόλοιπα που γράφεις έχουν βάσει σχετικά εμ την λειτουργία του φόρουμ. Εμένα όμως ακόμα και αν σου ειναι δυσκολο να το πιστέψεις δεν με αφορούν ιδιαιτέρως. Έχω μια πολύ διαφορετική οπτική για πολλούς λόγους τους οποίους δεν θέλω να αναλύσω.
Θα μου πεις γιατι κάθομαι και ασχολούμαι και στα γράφω όλα αυτά. Μάλλον γιατί με έριξες στο φιλότιμο. και επειδή δεν θέλω να είμαι η αιτία να υποφέρεις άγιος άνθρωπος.. ή απλά μπορεί να είμαι απλά ένα κωλοπαίδι με καλές δικαιολογίες  :grin:

Υ.Γ να ανοίξεις "τα μάτια σου", μερικές φορές σε ανύποπτο χρόνο κανείς μπορεί να δει τι κρύβεται πίσω απο κάθε νικ ξεκάθαρα.

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά ποιός είναι ο λόγος να ανακαλύψεις τί κρύβεται πίσω από ένα nick? Ακόμη και όταν ένα νήμα τιτλοφορείται, όπως το παρόν, δεν νομίζω ότι το ζήτημα έγκειται στην αποκάλυψη, αλλά σε μία διαδικασία, κατ' εξοχήν ψυχαγωγική.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά ποιός είναι ο λόγος να ανακαλύψεις τί κρύβεται πίσω από ένα nick? Ακόμη και όταν ένα νήμα τιτλοφορείται, όπως το παρόν, δεν νομίζω ότι το ζήτημα έγκειται στην αποκάλυψη, αλλά σε μία διαδικασία, κατ' εξοχήν ψυχαγωγική.

Μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται. Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τον κύριο  μικρό μου Σεβαλιε.  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

[/quote]
Εγώ βλέπω αυτό πίσω από το νικ σας. Μην με παίρνετε στα σοβαρά.

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    231,6 KB · Εμφανίσεις: 14

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται. Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τον κύριο  μικρό μου Σεβαλιε.  :grin:

Δεν τον γνωρίζω και, συμφυώς, αδυνατώ να σας διαφωτίσω.

Θα σας πρότεινα, να του απευθύνετε πρόσκληση, συνοδευόμενη από την εξής ανάρτηση.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: pol;y kal;o  :2funny: ;)

* μερικές φορές εκπλήσομαι πόση αρνητική ενέργεια μπορεί να διαθέτουν μερικοί στο σάιτ  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

:2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που βλέπετε πίσω από το νικ του κ. heimweh!
K. Heimweh μπορείτε να μας στείλετε μία φωτογραφία σας στην θάλασσα για περαιτέρω μελέτη;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
κ. NICK TRIVE, προσποιούμεθα ότι δεν κατανοήσαμε τις ευχές περί των 40 κλπ και σας καλούμε να αφοσιωθείτε στο ρόλο σας, ο οποίος εικάζουμε ότι θα είναι ο πρώτος που θα χρειασθεί κόλλυβα εδώ μέσα!
Σας θυμίζουμε άλλωστε ότι αντιμετωπίζουμε ένα μάλλον αθάνατο αντίπαλο [ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βλ. χθεσινές ανακοινώσεις του νήματος ] και άρα για να το αποτολμήσουμε αυτό είμεθα σίγουροι και για το δικό μας προσδόκιμο ζωής ...  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Το νήμα καλωσορίζει τον κ. yorkie στην ατέρμονη αναζήτησή μας και του αναθέτει [ αν και τον κατακτά ο ίδιος δικαιωματικά ] τον ρόλο του [size=10pt]Stallion Twister[/size]!

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που βλέπετε πίσω από το νικ του κ. heimweh!
K. Heimweh μπορείτε να μας στείλετε μία φωτογραφία σας στην θάλασσα για περαιτέρω μελέτη;

όχι το δικό μου, της erinal. εκκινείτε εξ εσφαλμένης προϋποθέσεως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom