Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][move]ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ[/move][/size][/size][/size]

Το νήμα έχει γενέθλια εβδομάδας σήμερα.
Ευχαριστούμε όσους μας ευχήθηκαν και αναμένουμε νέες ευχές!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν ειναι να σε δω καβαλημενη ας μεινουμε  στο μπου σαν δυο ξενοι  :2funny:

Μεγάλη καρδιά. Αραγε και μεγάλη πουτσα;  :grin: (συγνώμη που μιλάω σαν να βρισκομαι σε πεζοδρόμιο :2funny: και θίγω το θρεντ

Υ.Γ χρόνια πολλά ότι και να γιορτάζετε Υγεία πάνω απο όλα  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.195
Πόντοι
25.467
ενδιαφέρον κείμενο. Αυτό που καμώνομαι την υπεράνω με ακολουθεί ως χαρακτηρισμός πάντα και στην πραγματική μου ζωή. Και έχει ενδιαφέρον που το ακούω και στην διαδικτυακή μου ζωή.
Το να με εκτιμάς σαν νικ και να μου σέρνεις εκτιμάται ελεύθερα και έχει και αυτό το γούστο του. Αλλά επειδή είναι κοινός τόπος συμπεριφοράς το γράφω στα αρχίδια του πέμπτου μου ξάδελφου απο την Σκωτία.
Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν έχω κάνει συμμαχία με κανένα εχθρό μου. Το ότι έχω διαφορετικές απόψεις με πολλούς σε ένα φόρουμ, δεν σημαίνει ότι τους εχθρεύομαι, δεν τους ξέρω καν. Για εμένα είναι απόλυτα ξεκάθαρο αυτό αν και δεν είναι από όσο φαίνεται για τους αλλους.
Επίσης δεν έχω κανένα καημό για τον τραβομαλάκα ή για τον λάκη η για το κάθε σούργελο. Αν νομίζεις ότι με ξέρεις τόσο καλά ώστε να βγάζεις αποφάσεις για τα κινητρά μου τι να σου πω "φιλαράκι"¨, είναι το λιγότερο αστείο. Πάντως σίγουρα ο λόγος που στην συγκρεκριμένη περίπτωση πηρα το μέρος του Λάκη είναι η προσωπική μου ευαισθησία και μόνο. Το να χάνει αδελφό, παιδί, γονείς, σύζυγο, ή δικό σου άνθρωπο για εμένα είναι υπέρτατο πλήγμα. Και σε αυτό στάθηκα. Δεν μπορώ και ούτε θέλω να στο εξηγήσω. Πιστεύω ότι αν ξαναδείς τι είπα θα κατανοήσεις ότι ήταν το μοναδικό μου κίνητρο και όχι ο τραβοπαπαρας. Δεν έδωσα ποτε και ουτε θα δωσω εγω η υπερανω αξία σε τέτοια βόδια. Τώρα αν έτυχε αυτός που πήρα το μέρος του να είναι μαλάκας, δεν νομίζω οτι επειδή πήρα το μέρος του ακυρώνει την μαλακία του. Την ώρα που το έκανα η μοναδική μου αμφιβολία είναι αν τρολάρει για ένα τόσο σοβαρό θέμα. και αυτό ίσως είναι το φαουλ μου  που έστω στιγμιαίως το πίστεψα.Ολα τα υπόλοιπα που γράφεις έχουν βάσει σχετικά εμ την λειτουργία του φόρουμ. Εμένα όμως ακόμα και αν σου ειναι δυσκολο να το πιστέψεις δεν με αφορούν ιδιαιτέρως. Έχω μια πολύ διαφορετική οπτική για πολλούς λόγους τους οποίους δεν θέλω να αναλύσω.
Θα μου πεις γιατι κάθομαι και ασχολούμαι και στα γράφω όλα αυτά. Μάλλον γιατί με έριξες στο φιλότιμο. και επειδή δεν θέλω να είμαι η αιτία να υποφέρεις άγιος άνθρωπος.. ή απλά μπορεί να είμαι απλά ένα κωλοπαίδι με καλές δικαιολογίες  :grin:

Υ.Γ να ανοίξεις "τα μάτια σου", μερικές φορές σε ανύποπτο χρόνο κανείς μπορεί να δει τι κρύβεται πίσω απο κάθε νικ ξεκάθαρα.

Μάλιστα. Από την μία δεν παίρνετε σοβαρά τίποτα από αυτά  που συμβαίνουν εδώ και τα γράφετε όλα στα αμελέτητα του Σκώτου εξαδελφου σας, και από την άλλη σας πήρε ο πόνος για το πένθος του Λάκη γιατι εχετε ευαισθησίες . Ανθρώπινο θα μου πείτε. Λυγίσατε... Και ο μακαρίτης ετσι ήταν. Είχε και αυτός ευαισθησίες. Από την μια γαμούσε συζύγους, σόγια, μάνες, έχεζε σε ταφους προπατόρων  και από την άλλη απαιτούσε τον σεβασμό για  το "στεφάνι" του,το σόι του και το πένθος του. Το πιο γελοίο δε της υποθέσεως ήταν ότι όταν του τον έδειχνες, τον εκλάμβανε ως αδυναμία σου, και ξανάρχιζε τα χεσίματα σε τάφους και τα γαμωσόγια. Τώρα όσον αφορά τα όσα γράφετε για προσωπικες έχθρες και ότι δεν γνωρίζετε τους ανθρώπους... νομιζω ότι ξεκαθάρισα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι, όπου καταστάσεις όπως εχθροί και έχθρες είναι πλασματικές και οχι πραγματικές. Αν τώρα εσείς το βλεπετε ως κάτι παραπάνω... με 'γειά σας με χαρά σας...  

(Τρολ μόουντ: Οφ) Δες Έρι..

Ένα: "Μπήκα πάνω στον τσαμπουκά. Δεν είχα γνωση του τι είχε γίνει προηγουμένως, και πάνω στη μανούρα σε πήρε και σένα η μπάλα, ίσως και χωρίς να φταίς".  Θα ήταν αρκετό.

Όλα τα άλλα που γράφεις είναι τύπου: "Σκαρφίζομαι παπαριές κουβέντα να γίνεται".

Σου ζητώ συγγνώμη αλλά  δεν θα ακολουθήσω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.306
Πόντοι
2.606
Μεγάλη καρδιά. Αραγε και μεγάλη πουτσα;  :grin: (συγνώμη που μιλάω σαν να βρισκομαι σε πεζοδρόμιο :2funny: και θίγω το θρεντ

Υ.Γ χρόνια πολλά ότι και να γιορτάζετε Υγεία πάνω απο όλα  :grin:
mdefontenay.gif
μεγαλες[/URL] προσδοκιες...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
κ. NICK TRIVE, προσποιούμεθα ότι δεν κατανοήσαμε τις ευχές περί των 40 κλπ και σας καλούμε να αφοσιωθείτε στο ρόλο σας, ο οποίος εικάζουμε ότι θα είναι ο πρώτος που θα χρειασθεί κόλλυβα εδώ μέσα!
Σας θυμίζουμε άλλωστε ότι αντιμετωπίζουμε ένα μάλλον αθάνατο αντίπαλο [ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βλ. χθεσινές ανακοινώσεις του νήματος ] και άρα για να το αποτολμήσουμε αυτό είμεθα σίγουροι και για το δικό μας προσδόκιμο ζωής ...  :grin:
Τα έφτιαξα μόνος μου.

NICK TRIVE.  :priest:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 14

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μεγάλη καρδιά. Αραγε και μεγάλη πουτσα;  :grin: (συγνώμη που μιλάω σαν να βρισκομαι σε πεζοδρόμιο :2funny: και θίγω το θρεντ

Υ.Γ χρόνια πολλά ότι και να γιορτάζετε Υγεία πάνω απο όλα  :grin:
Συγνώμη, αν γίνομαι αδιάκριτος δεν χρειάζεται να απαντήσετε.
Σεις είσθε?

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 15
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Το διέγραψα μόνος μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Για όσους μου στέλνουν Ρ.Μ.
Ναι, ακόμη με την τούρτα παλεύω!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ κ. εικονοθέτα!

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τέτοιο πουστροθρέντ με μαζεμένες τόσες αδερφές δύσκολο να υπάρχει άλλο σε ολο το ίντερνετ..
Με αρχιαδερφάρα βέβαια τη μανταμ αγία μας..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Ακολουθεί γραφικό διάλειμμα των εορτασμών!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.195
Πόντοι
25.467
Τέτοιο πουστροθρέντ με μαζεμένες τόσες αδερφές δύσκολο να υπάρχει άλλο σε ολο το ίντερνετ..
Με αρχιαδερφάρα βέβαια τη μανταμ αγία μας..

Όλο εδώ μας κωλοτρίβεστε όμως μπας και μπορεσετε και φάτε καμιά ξώφαλτση.

Αλλά σας καταλαβαίνω... Τόσο διψασμενη που είστε για σπέρμα, κάνετε ότι μπορείτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom