πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Διος Σωτηρος και Νικης.
Διος Σωτηρος και Νικης.
φυσικά αυτες οι πηγες που εχουν όλες οι αδελφες!!Έμαθα απο καλά πληροφορημένες πηγές οτι ολοι οι κωλομπαράδες των Αμπελοκήπων χόρτασαν κώλο της μαντάμ αγίας..
φυσικά αυτες οι πηγες που εχουν όλες οι αδελφες!!
δεν ξερω σε ποια μανδαμ αναφέρεστε....εγω σχολίασα όλους αυτους τους τύπους που διατυμπανίζουν τις καλα πληροφορημένες πηγες τους!Φίλη της μαντάμ αγίας είσαι κυρα αλπούλα; Και συ τη δουλεύεις καλά τη κωλοτρυπίδα σου;
Ρε Μάγκες τι πληθυντικοι και ευγενειες και σεις κ σας είναι αυτά;τι ναρκωτικά παίρνετε διάολε;
Δεσποσύνη, εάν αισθάνεσθε αβολα στο θρεντ της ποιοτητας, εισθε ελευθερη να συγχρωτισθείτε με τους γνωστους καφρους των αλλων νηματων...Ρε Μάγκες τι πληθυντικοι και ευγενειες και σεις κ σας είναι αυτά;τι ναρκωτικά παίρνετε διάολε;
Να τις χαιρεστε τις παρεες που εχετε. Εμας τι μας νοιαζει?Έμαθα απο καλά πληροφορημένες πηγές οτι ολοι οι κωλομπαράδες των Αμπελοκήπων χόρτασαν κώλο της μαντάμ αγίας..
μιλα το σπασμενο νικ που μας εχει φλωμοσει στα σαλια με τον ιπποποταμο χωρις να μας νοιαζειΝα τις χαιρεστε τις παρεες που εχετε. Εμας τι μας νοιαζει?
Την έχουν ακούσεινομίζουν είναι λόγιοι σε φιλολογικό σάιτ.παίζει βέβαια κ το σενάριο να έχει Καεί ο εγκέφαλος.Ε τώρα για πουσταρια δεν νομίζωΟχι είναι απλά οι εκλεπτυσμένοι διάλογοι των πουσταριών.. Ευγένειες και δήθεν μόρφωση και η πίσω τρύπα έχει γίνει σαν αερολιμένας απο τα ξεκωλιάσματα..
Φαντασου να σε ενοιαζε κιολας, θα της αφιερωνες περισσοτερα από τα 20 ποσταρισματα ημερησίως, όπως κάνεις τώρα.μιλα το σπασμενο νικ που μας εχει φλωμοσει στα σαλια με τον ιπποποταμο χωρις να μας νοιαζει
Την έχουν ακούσεινομίζουν είναι λόγιοι σε φιλολογικό σάιτ.παίζει βέβαια κ το σενάριο να έχει Καεί ο εγκέφαλος.Ε τώρα για πουσταρια δεν νομίζω
, απλά ξενέρωτους τους κοβω
Ω καλλίπυγε κόρη, προς τι η απαξιωση? Βρίθει ο ιστότοπος από μέλη συνάδοντα τη ημετέρα προτιμησει.Την έχουν ακούσεινομίζουν είναι λόγιοι σε φιλολογικό σάιτ.παίζει βέβαια κ το σενάριο να έχει Καεί ο εγκέφαλος.Ε τώρα για πουσταρια δεν νομίζω
, απλά ξενέρωτους τους κοβω
Όχι κάνεις λάθος, εγω μια χαρα θα το συζητουσα.Κοπελιά (λέμε τώρα) μην ανησυχείς, εσένα ούτε ξενέρωτοι δε σε γαμάνε.
κόβεις δεξί χέρι;Κοπελιά (λέμε τώρα) μην ανησυχείς, εσένα ούτε ξενέρωτοι δε σε γαμάνε.
Να τις χαιρεστε τις παρεες που εχετε. Εμας τι μας νοιαζει?