deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
κόβεις δεξί χέρι;
Πάλι καλά που πρότεινες χέρι, την ευλογία του Αγίου να 'χεις.
Να σου πω και εγώ ξενέρωτος είμαι, ψήνεσαι;
κόβεις δεξί χέρι;
μη μιλας ρε ντροπη του αντρισμουΕις ακομη ουτιδανός. Ελαχίστως διασκεδαστικος και αντιγραφέας κοινοτυπιών επαναλαμβανομένων πληκτικώς.
Εις ακομη ουτιδανός. Ελαχίστως διασκεδαστικος και αντιγραφέας κοινοτυπιών επαναλαμβανομένων πληκτικώς.Ενημερώνω το κοινό για το τι εστί κυρία αγία..κατάλαβες κύριε αρχιμαλάκα χλεχλέ;
ΥΓ. Μέμο ;)
Επιστρεψατε στα καθ' υμας φίλτατε.μη μιλας ρε ντροπη του αντρισμου
ου ρε κοκκινιστεΕπιστρεψατε στα καθ' υμας φίλτατε.
Επιστρεψατε στα καθ' υμας φίλτατε.
Δεν βλεπω να σας απαντά, αραγε είναι ενδειξη προβληματισμού ή απαξίωσης?Πάλι καλά που πρότεινες χέρι, την ευλογία του Αγίου να 'χεις.
ψήνομαι δώσε το τηλέφωνο στο Γραμματέα μου να κλείσει ραντεβού.αυτή την βδομάδα Γραμματέας είναι ο μπραμπουςΠάλι καλά που πρότεινες χέρι, την ευλογία του Αγίου να 'χεις.
Δεν βλεπω να σας απαντά, αραγε είναι ενδειξη προβληματισμού ή απαξίωσης?
ψήνομαι δώσε το τηλέφωνο στο Γραμματέα μου να κλείσει ραντεβού.αυτή την βδομάδα Γραμματέας είναι ο μπραμπους
Και δεν το λετε τοσον καιρο??? Διάκειμαι φιλικά προς τον γραμματέα σας, ευελπιστώ να μεσολαβησει για να αποσπασω επιτελους την ευνοια σας.ψήνομαι δώσε το τηλέφωνο στο Γραμματέα μου να κλείσει ραντεβού.αυτή την βδομάδα Γραμματέας είναι ο μπραμπους
Εις ακομη ουτιδανός. Ελαχίστως διασκεδαστικος και αντιγραφέας κοινοτυπιών επαναλαμβανομένων πληκτικώς.
πράγματι ξενερωτος.Δεν έχω τηλέφωνο καρδιά μου, το πούλησα να πληρώσω τη δόση του Ένφια.
πράγματι ξενερωτος.
Διατί ερωτάτε? Επιθυμείτε να χαραμίσετε έτι περισσοτερα? Ή μετα από τόσο φτύσιμο που σας αφιερωσε, εθιστήκατε στο να σας ταπεινώνει? Μπορω να την ενημερώσω για το ενδιαφέρον σας εφόσον κόπτεσθε.Που είναι η βρωμιάρα η ρόουζ σου; Που χαράμισα κάποια λεπτά της ζωης μου γι αυτό το παχύδερμο.. Που να ξερα..
Εγω που πληρωσα τον ΕΝΦΙΑ μετρητοίς, μπορω να ελπίσω?πράγματι ξενερωτος.
Εγω που πληρωσα τον ΕΝΦΙΑ μετρητοίς, μπορω να ελπίσω?
Δεν θα επιμείνω, περισσοτερο επειδή η συγκεκριμενη κορασίδα με εχει πικρανει με τη διαρκη απορριψη στο παρελθον.Α δεν είσαι εντάξει, πρώτος έκλεισα, γλίτωσα και το χέρι.
Διατί ερωτάτε? Επιθυμείτε να χαραμίσετε έτι περισσοτερα? Ή μετα από τόσο φτύσιμο που σας αφιερωσε, εθιστήκατε στο να σας ταπεινώνει? Μπορω να την ενημερώσω για το ενδιαφέρον σας εφόσον κόπτεσθε.