Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ενημερώνω το κοινό για το τι εστί κυρία αγία..κατάλαβες κύριε αρχιμαλάκα χλεχλέ;

ΥΓ. Μέμο  ;)
Εις ακομη ουτιδανός. Ελαχίστως διασκεδαστικος και αντιγραφέας κοινοτυπιών επαναλαμβανομένων πληκτικώς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Πάλι καλά που πρότεινες χέρι, την ευλογία του Αγίου να 'χεις.

Να σου πω και εγώ ξενέρωτος είμαι, ψήνεσαι;
Δεν βλεπω να σας απαντά, αραγε είναι ενδειξη προβληματισμού ή απαξίωσης?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πάλι καλά που πρότεινες χέρι, την ευλογία του Αγίου να 'χεις.

Να σου πω και εγώ ξενέρωτος είμαι, ψήνεσαι;
ψήνομαι δώσε το τηλέφωνο στο Γραμματέα μου να κλείσει ραντεβού.αυτή την βδομάδα Γραμματέας είναι ο μπραμπους

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ψήνομαι δώσε το τηλέφωνο στο Γραμματέα μου να κλείσει ραντεβού.αυτή την βδομάδα Γραμματέας είναι ο μπραμπους

Δεν έχω τηλέφωνο καρδιά μου, το πούλησα να πληρώσω τη δόση του Ένφια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Και δεν το λετε τοσον καιρο??? Διάκειμαι φιλικά προς τον γραμματέα σας, ευελπιστώ να μεσολαβησει για να αποσπασω επιτελους την ευνοια σας.

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εις ακομη ουτιδανός. Ελαχίστως διασκεδαστικος και αντιγραφέας κοινοτυπιών επαναλαμβανομένων πληκτικώς.

Που είναι η βρωμιάρα η ρόουζ σου; Που χαράμισα κάποια λεπτά της ζωης μου γι αυτό το παχύδερμο.. Που να ξερα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Που είναι η βρωμιάρα η ρόουζ σου; Που χαράμισα κάποια λεπτά της ζωης μου γι αυτό το παχύδερμο.. Που να ξερα..
Διατί ερωτάτε? Επιθυμείτε να χαραμίσετε έτι περισσοτερα? Ή μετα από τόσο φτύσιμο που σας αφιερωσε, εθιστήκατε στο να σας ταπεινώνει? Μπορω να την ενημερώσω για το ενδιαφέρον σας εφόσον κόπτεσθε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άλεξ με τις καθαρευουσιανικες μαλακιες κ τις απαντήσεις τύπου μιλάω με τον παππού μου προβλέπω να σε διώχνει κ η ροουζ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Α δεν είσαι εντάξει, πρώτος έκλεισα, γλίτωσα και το χέρι.
Δεν θα επιμείνω, περισσοτερο επειδή η συγκεκριμενη κορασίδα με εχει πικρανει με τη διαρκη απορριψη στο παρελθον.

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Διατί ερωτάτε? Επιθυμείτε να χαραμίσετε έτι περισσοτερα? Ή μετα από τόσο φτύσιμο που σας αφιερωσε, εθιστήκατε στο να σας ταπεινώνει? Μπορω να την ενημερώσω για το ενδιαφέρον σας εφόσον κόπτεσθε.

Ρωτάω μωρη χαμούρα γιατί συνήθως πετάγεται σαν πούτσα απο πίσω σου συνέχεια και απόρησα που είναι απούσα τωρα ο θαλλάσιος ελέφαντας.. Έχω μάθει και για σένα για το τι ρόμπα είσαι, για τη ξεφτίλα που έχεις φάει εδω μέσα.. Έχεις χορτάσει πουτσοσκάμπιλα αλεξούλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom