wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Σωστός ευγενής!!!τυπε την κοπελα( :S :S :S ) του μεγαλειοτατου ουτε στα ματια δεν κανει να την κοιταξεις, οχι γαντι να σηκωσεις...
Σωστός ευγενής!!!τυπε την κοπελα( :S :S :S ) του μεγαλειοτατου ουτε στα ματια δεν κανει να την κοιταξεις, οχι γαντι να σηκωσεις...
οκ...αποδέχομαι την μονομαχία...μόνο να μην ειναι πολιτική...τυπε την κοπελα( :S :S :S ) του μεγαλειοτατου ουτε στα ματια δεν κανει να την κοιταξεις, οχι γαντι να σηκωσεις...
εμαθα σήμερα ασχολιόμουν με σοβαρές υποθέσεις δικονομίαςΣωστός ευγενής!!!
αν κερδισεις την μονομαχια,παιρνεις την βασιλισσα....οκ...αποδέχομαι την μονομαχία...μόνο να μην ειναι πολιτική...
με έναν όρο!
Τι θα κερδίσω ή για ποια θα πεθάνω?
πρέπει να γνωρίζω για ποια ιδανικά πολέμω!
φωτογραφία άμεσα!
φωτο της δεσποσύνης για να ξέρω για ποια θα πεθάνω.αν κερδισεις την μονομαχια,παιρνεις την βασιλισσα....
αν χασεις σε περιμενει φρικτος θανατος....
υ.γ: επειδη σε συμπαθησα,θα σου προτεινα να χασεις... ;)
μονομαχία γίνεται και για διεκδίκησηMονομαχία γίνεται για την διεκδικηση αμφισβητούμενου.
Εν προκειμενω δεν υπαρχει αμφισβητουμενο αρα ουτε και λογος για μονομαχια.
τι μπανάλπηγα σούπερ σήμερα με σταμάτησε στα απορρυπαντικά μια και με ρώταγε αν σε ξέρω αλεξ σε έψαχνε![]()
πηγα σούπερ σήμερα με σταμάτησε στα απορρυπαντικά μια και με ρώταγε αν σε ξέρω αλεξ σε έψαχνεMονομαχία γίνεται για την διεκδικηση αμφισβητούμενου.
τι να την κανεις τη φωτογραφια???φωτο της δεσποσύνης για να ξέρω για ποια θα πεθάνω.
Ειμαι γενναίος και δεν φοβάμαι!
ο Αγιος μαζί μου![]()
:-* :-* :-*Mονομαχία γίνεται για την διεκδικηση αμφισβητούμενου.
σας παραθέτω την υπογραφή σας!!:-* :-* :-*
τι να την κανεις τη φωτογραφια???
ρωτα τον μεγαλειοτατο για τα γουστα του....θα σου δωσει ενα ευρος τιμων (τονων, κιλοτόνων, μεγατόνων, γιγατονων, τερατονων, πετατότων, εξατόνων) εντος του οποιου κινειται....
αν κερδισεις την μονομαχια,παιρνεις την βασιλισσα....
αν χασεις σε περιμενει φρικτος θανατος....
υ.γ: επειδη σε συμπαθησα,θα σου προτεινα να χασεις... ;)
Σωστά....ομολογουμενως πολυ ευστοχο σχόλιο!!! ;)σας παραθέτω την υπογραφή σας!!
"You have to die a few times before you can really live"
Χαιρετίζω άλλο ένα εκλεκτό μέλος στην παρέα.Μια φωτογραφία πάντα βοηθάει.
Δόξα το The Saint, καλά είμαι. Εσείς?Ανταποδίδω, ελπίζω να είστε καλά.