wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
αι τραβα κ πολυ ασχοληθηκαμε νουμερο!!!αλλο εγω
αι τραβα κ πολυ ασχοληθηκαμε νουμερο!!!αλλο εγω
ποια παράθεση τώρα, τι σημασία έχει.Ευχαριστώ, αλλά για να 'μαι ειλικρινής στην παράθεση εφυγε η φωτο του Αγιου κ δεν το προσεξα...
παίζετε με το μυαλό μας,αλλα όχι με την νοημοσύνη μας.Σας καρφωθηκε η ταμπέλα της συζυγου κ ο,τι αλλο εχετε συνδυασει με την ιδιότητα αυτη.....
Μωρο μου!! Τι επαθες??? ποιος σε στενοχωρησε???αι τραβα κ πολυ ασχοληθηκαμε νουμερο!!!
Εχμ....όχι αγαπη μου...να σου εξηγησω.... :-Αυτη ειναι η συναγωνιστικη αλληλεγγυη, αλλος τρεχει να καλωσορισει τα νεα μελη κ αλλος χρεωνεται χαρακτηρισμους!!!
παιδιά συγγνωμη για την διακοπή αυτης της τρυφερής και ιπποτικής στιγμής αλλα μήπως τα εν οικω μη εν δημω???Εχμ....όχι αγαπη μου...να σου εξηγησω.... :-
Μα δημόσια ανεπτύχθει ο έρωτας.παιδιά συγγνωμη για την διακοπή αυτης της τρυφερής και ιπποτικής στιγμής αλλα μήπως τα εν οικω μη εν δημω???
μπηπως συνουσιάζονται και δημόσια?Μα δημόσια ανεπτύχθει ο έρωτας.
Πολύ αργα για μυστικότητες αγαπητε μου.παιδιά συγγνωμη για την διακοπή αυτης της τρυφερής και ιπποτικής στιγμής αλλα μήπως τα εν οικω μη εν δημω???
εγω προσωπικά αγνοούσα και την υπάρξη της δεσποσύνης σας!Πολύ αργα για μυστικότητες αγαπητε μου.
Εντυπωσιακό.εγω προσωπικά αγνοούσα και την υπάρξη της δεσποσύνης σας!
:-* :-* :-* Μωράκι μου!!!Εχμ....όχι αγαπη μου...να σου εξηγησω.... :-
Ειστε λιγο συντηρητικουλης ή ειναι ιδεα μου??παιδιά συγγνωμη για την διακοπή αυτης της τρυφερής και ιπποτικής στιγμής αλλα μήπως τα εν οικω μη εν δημω???
try me...Ειστε λιγο συντηρητικουλης ή ειναι ιδεα μου??
θα σε προσκαλεσει σε μονομαχια ο μεγαλειοτατος...try me...
η πρόκληση ήταν απο την δεσποσύνη του...θα σε προσκαλεσει σε μονομαχια ο μεγαλειοτατος...
τυπε την κοπελα( :S :S :S ) του μεγαλειοτατου ουτε στα ματια δεν κανει να την κοιταξεις, οχι γαντι να σηκωσεις...η πρόκληση ήταν απο την δεσποσύνη του...
έριξε το γάντι και εγω το σήκωσα...
καλησπερα αγορι!!!Καλησπέρα κοριτσα