eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
στο μυαλό μου ήσουν...Μήπως μιλάει το κρασί που αγόρασες;;
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/beer/smileys-beer-501036.gif[/img[/URL]])
στο μυαλό μου ήσουν...Μήπως μιλάει το κρασί που αγόρασες;;
πριαμ να διαβαζες και συ δικογραφα καπως ετσι θα μιλουσες. Η ναομι αυτη διαβαζει δικογραφα ;Μήπως μιλάει το κρασί που αγόρασες;;
βάλε κανα καλό να γουστάρουμε ρε House, αυτή προσπαθώ να τη φτιάξω λίγο, αλλά δε φτιάχνεται, έχει πάρει ληγμένα." Η κακή μέρα φαίνεται απ το βράδυ"
Τελικά αυτος ο "αγνωστος¨" εχει πει πολλες μαλακίες.
τι ναι τουτο;" Η κακή μέρα φαίνεται απ το βράδυ"
Τελικά αυτος ο "αγνωστος¨" εχει πει πολλες μαλακίες.
πριαμ να διαβαζες και συ δικογραφα καπως ετσι θα μιλουσες. Η ναομι αυτη διαβαζει δικογραφα ;γιατι αν διαβάζει ψωλοχυματα που λεει και ο νικολακης.. εχει ονδως προβλημα
![]()
αλλάζουμε?πριαμ να διαβαζες και συ δικογραφα καπως ετσι θα μιλουσες. Η ναομι αυτη διαβαζει δικογραφα ;γιατι αν διαβάζει ψωλοχυματα που λεει και ο νικολακης.. εχει ονδως προβλημα
![]()
Οπως λεμε "ανωνυμου" ποιητη...τι ναι τουτο;![]()
Ρε σεις, μια φορα ειμαι εγω καλα, και ειστε ολοι οι αλλοι χάλια???Δεν υπάρχει διαθεση φιλε Νικ. Μολις εριξα ενα καυγα.
Ναι καλα... δεν ξερεις τι παπαριες γράφουμεαλλάζουμε?
διάβασε C, να πάρω τα δικόγραφα.
[size=4pt]θα με πάρει ο ύπνος γιατί έχω πρόβλημα τις τελευταίες μέρες...[/size]![]()
δεν ειχε ο ροζυςΡε σεις, μια φορα ειμαι εγω καλα, και ειστε ολοι οι αλλοι χάλια???
Οι δικηγοροι παπαριες???????Ναι καλα... δεν ξερεις τι παπαριες γράφουμε![]()
Ειχε αλλά της περασεδεν ειχε ο ροζυςπονοκεφαλο?
![]()
Ναι καλα... δεν ξερεις τι παπαριες γράφουμε![]()
εκτος απο σενα βεβαιαΟι δικηγοροι παπαριες???????![]()
και παπαριές και υποχρέωση να διαβαστούν... :S
αυτομαστιγώνεσαι κιόλας να υποθέσω!![]()
Να ηξερε ο πελατης οτι η υποθεση του μελετάται παρεα με μπου κομ...εκτος απο σενα βεβαια![]()
Που ειναι η ροζυ ρε, δεν τους φερνω βολτα παναθεμα τους ολουςΕιχε αλλά της περασε![]()