erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
με πμ ανοιχτά δεν γίνεται τίποτα, για συνέχισε να ανοίγεις και βλέπουμε
Α μαλακιζομεθα
με πμ ανοιχτά δεν γίνεται τίποτα, για συνέχισε να ανοίγεις και βλέπουμε
καλά μη βαράς, θα σου στείλω πμ να στα πω ή θες δημόσια?Α μαλακιζομεθαεγω νομιζα ειχες κατι να πεις οκ. συνεχα
![]()
πες τα οξω και ο θεος μαζι μαςκαλά μη βαράς, θα σου στείλω πμ να στα πω ή θες δημόσια?![]()
;)Μα δεν ειδες το κολ γκιρλ απο Θεσσαλονίκη; Τι να σου ...στυσω ;![]()
ε απο, προς, τέσπα δεν ξέρω απο που είναι. Αυτη που εβαλα φωτο.
και τα υπόλοιπα από κοντάΕντάξει παιδια μου τα ειπε με πμ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
εχεις και αλλα να μου σουρεις;και τα υπόλοιπα από κοντά![]()
ρε παιδι μου λεω ο γραπτος ο λογος δυσκολευει να βγει το συναισθημα....
μου βγαίνει κάτι άλλο από το παντελόνι, τι είναι?ρε παιδι μου λεω ο γραπτος ο λογος δυσκολευει να βγει το συναισθημα....
αααααα... ναι ε; τι μας λες. Για δωσε τοτε και το δικο σου να σου εκφρασω το συναισθημα μου τωρα δαρε παιδι μου λεω ο γραπτος ο λογος δυσκολευει να βγει το συναισθημα....
ρουφιανα εσυ βλεπω να τρως την ψωλη του νικ και να δροσιζεσαι και εγω να τρεχω στα χακι ντυμενος με την ψωλη του λιλα στο κατοπι να ζοριζομαι14 κουτσομποληδες μελη και 6 κουτσομπολικα επισκεπτακια μας παρακολουθούν ψηφίσατε ατιμουτσικα;![]()
ο νικ ειναι φιλος δεν μου επιτρεπει η συνειδηση μου να μπω αναμεσα σας ασε που δεν μπορω κιολαςαααααα... ναι ε; τι μας λες. Για δωσε τοτε και το δικο σου να σου εκφρασω το συναισθημα μου τωρα δα![]()
:Sρουφιανα εσυ βλεπω να τρως την ψωλη του νικ και να δροσιζεσαι και εγω να τρεχω στα χακι ντυμενος με την ψωλη του λιλα στο κατοπι να ζοριζομαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχα
Η μαλακία δεν εχει πατο σημερα παντως απο το πρωι και συνεχιζεται ακάθεκτηο νικ ειναι φιλος δεν μου επιτρεπει η συνειδηση μου να μπω αναμεσα σας ασε που δεν μπορω κιολας![]()
με ειπες μαλακαΗ μαλακία δεν εχει πατο σημερα παντως απο το πρωι και συνεχιζεται ακάθεκτη![]()
![]()
![]()