NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
αν μπει η Έρη αναμεσά μας το ξανασκέφτεσαι?ο νικ ειναι φιλος δεν μου επιτρεπει η συνειδηση μου να μπω αναμεσα σας ασε που δεν μπορω κιολας![]()

αν μπει η Έρη αναμεσά μας το ξανασκέφτεσαι?ο νικ ειναι φιλος δεν μου επιτρεπει η συνειδηση μου να μπω αναμεσα σας ασε που δεν μπορω κιολας![]()
αν μπει η Έρη αναμεσά μας το ξανασκέφτεσαι?![]()
εγώ που δε μαλακίστηκα το πρωί, μπορώ τώρα?Η μαλακία δεν εχει πατο σημερα παντως απο το πρωι και συνεχιζεται ακάθεκτη![]()
![]()
![]()
Αλίμονο παρε χαρτάκι και εκφρασου, μολις τελειωσετε τα οργανωτικα της παρτουζας ε με την ησυχια σαςεγώ που δε μαλακίστηκα το πρωί, μπορώ τώρα?
οχι πουλι μουμε ειπες μαλακα
αφού στο έταξα μωρή, ότι το απόγευμα θα στα κάνω ΖέπελινΑλίμονο παρε χαρτάκι και εκφρασου, μολις τελειωσετε τα οργανωτικα της παρτουζας ε με την ησυχια σας![]()
τοτε?οχι πουλι μου
Μονο το συγκροτημα ξέρω ζεπελιν. Δεν προσπαθεις πολυ παντωςαφού στο έταξα μωρή, ότι το απόγευμα θα στα κάνω Ζέπελιν![]()
Το ποτηρι επεσε και εσπασε αλλα δεν ακουστηκε θορυβος. Περιμένουμε ποτε θα ακουστεί γιατι ειναι αλήθεια παγκόσμια πρωτοτυπια
δεν καταλαβα τι λες αλλα τα λες ωραιαΤο ποτηρι επεσε και εσπασε αλλα δεν ακουστηκε θορυβος. Περιμένουμε ποτε θα ακουστεί γιατι ειναι αλήθεια παγκόσμια πρωτοτυπια
Το ποτηρι επεσε και εσπασε αλλα δεν ακουστηκε θορυβος. Περιμένουμε ποτε θα ακουστεί γιατι ειναι αλήθεια παγκόσμια πρωτοτυπια
ευχαριστωδεν καταλαβα τι λες αλλα τα λες ωραια![]()
εγώ δεν προσπαθώ, μέχρι και παρτούζα σου κανονίζω. Μην ψάχνεις τον Άγιο, θα σεΜονο το συγκροτημα ξέρω ζεπελιν. Δεν προσπαθεις πολυ παντως![]()
Κατι τετοια λεει και η Ναομι.Το ποτηρι επεσε και εσπασε αλλα δεν ακουστηκε θορυβος. Περιμένουμε ποτε θα ακουστεί γιατι ειναι αλήθεια παγκόσμια πρωτοτυπια
ψωλοχυνω ωραιο ρημα ευάερο ευήλιοεγώ δεν προσπαθώ, μέχρι και παρτούζα σου κανονίζω. Μην ψάχνεις τον Άγιο, θα σεψωλοχύσουμεεξομολογήσουμε εμείς.
ετοιμαζομαι για μεγαλη καριεραΚατι τετοια λεει και η Ναομι.
Αν αρχισεις να παραθετεις και τον εαυτο σου σε λιγο, θ αρχισω πραγματικα να ανησυχω.
οι μεγαλυτεροι πονοι ειναι βουβοι αλεξ ;)Κατι τετοια λεει και η Ναομι.
Αν αρχισεις να παραθετεις και τον εαυτο σου σε λιγο, θ αρχισω πραγματικα να ανησυχω.