life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Το νημα εδω ειναιΦευγω φιλε, αρκετα ασχοληθηκα με την θειτσα.![]()

Το νημα εδω ειναιΦευγω φιλε, αρκετα ασχοληθηκα με την θειτσα.![]()
ο πονος μου θα ειναι αβαστακτος αλλα τι να πω![]()
Ελπιζω τσιπουρα κι οχι τα ξενοφερτα ουισκια τεκιλεs βοτκεs και κουαντραξεκιναω να πινω![]()
αυτο το χερι σου δεν εχει κουραστει να τον παιζει;προσεχε μην μεθησεις![]()
αυτο με τον πονοκεφαλο δεν το καταλαβα ποτε. Να σου ζητα ο αλλος σεξ και συ να λες εχω πονοκεφαλοειναι ακούραστος συνοδοιπορος στην σεξουαλικη μου ζωη πιστό πάντα πλάι μου δεν εχει παει με άλλον και δεν εχει ποτέ πονοκέφαλο![]()
α δεν ξερω απο αυτα εγω αγαμητη ειμαι ετσι κι αλλιωςγιατι το άλλο να σου λέει εχω περίοδο![]()
προσεχε μην μεθησειςκουαντρα χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
ειναι ακούραστος συνοδοιπορος στην σεξουαλικη μου ζωη πιστό πάντα πλάι μου δεν εχει παει με άλλον και δεν εχει ποτέ πονοκέφαλοαυτο το χερι σου δεν εχει κουραστει να τον παιζει;![]()
γιατι το άλλο να σου λέει εχω περίοδοαυτο με τον πονοκεφαλο δεν το καταλαβα ποτε. Να σου ζητα ο αλλος σεξ και συ να λες εχω πονοκεφαλο![]()
Μπηκα απλα για να επισημανω οτι ο Λιλας καλπαζει!
Επιστρεφω στο χαρτοβασιλειο μου.
Πληθυντικοs.............για να δωσω εμφασηκουαντρα χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
εχω αρχίσει να συνηθίζω σιγά σιγά στην ιδέα οτι μάλλον θα γίνω δροσερό αγόρι
Δεν ειναι θεμα που θα επισκιασει την ψηφοφορια.....Ειναι γνωστο οτι ο Λιλαs ειναι αναβατηsΜπηκα απλα για να επισημανω οτι ο Λιλας καλπαζει!
Επιστρεφω στο χαρτοβασιλειο μου.
ειναι ακούραστος συνοδοιπορος στην σεξουαλικη μου ζωη πιστό πάντα πλάι μου δεν εχει παει με άλλον και δεν εχει ποτέ πονοκέφαλο![]()
Μπραμπ αυτός ο νέος που ζήτησε άδεια να ψηφίσει..........ψήφισε ΛιλάΕισθε αφοπλιστικα ειλικρινης!
Φανταζομεθα οτι ο κ. Λιλας εκτιμα τα φρεσκα και αθωα αγορια.
λες να είσαι ο πρώτος που θα βρει πάτο?Οτι μάλλον θα τον φάμε αχαχαχαχαχαχα