erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ολα αυτα τα λες επειδή ξέρεις πως ψαχνω νεα αγορακια και φρεσκακαι αν βγάλω και τη μασέλα ψευδίζω

Ολα αυτα τα λες επειδή ξέρεις πως ψαχνω νεα αγορακια και φρεσκακαι αν βγάλω και τη μασέλα ψευδίζω
Εγω εχω να σχολιασω, οτι μια γατα τα χαλασε ολα.Κανένα σχόλιο;;;!!!
Όλοι οι σκληροί άντρες εδώ μέσα είναι μαζεμένοι;
Ανοιξε μου την καρδια σου, εγω ειμαι φιλος σου.Με έχει βαρέσει ο νεος Κώδικας στον κεφάλι μην με παίρνεις και πολύ σοβαρα![]()
Tα ποδια της μην σου ανοιξει μονοΑνοιξε μου την καρδια σου, εγω ειμαι φιλος σου.
Αγοράκι είμαι, κονσέρβα βέβαια με συντηρητικά, αλλά τι τα θες τα φρέσκα, δεν ξέρουν ταΟλα αυτα τα λες επειδή ξέρεις πως ψαχνω νεα αγορακια και φρεσκα![]()
Ε βαρέθηκα με τους γεροντες.Εγω να την κανω σιγα,σιγα...![]()
Αλεξ ποσα τις εταξες σε π.μ για να σε κατσει..την αληθεια πεςΑνοιξε μου την καρδια σου, εγω ειμαι φιλος σου.
Ε βαρέθηκα με τους γεροντες.Ηλικια;
Υ.Γ κανας ψηλος ειναι εδω μεσα γιατι εχω αδυναμία![]()
χομπιτ εισαι;23 ποντοι, 18 χρονων!![]()
18 εισαι γλυκο μου; :o :o :o :o :o Υψος ειπα οχι ποντους23 ποντοι, 18 χρονων!![]()
χομπιτ που του σηκωνεται επειδη φυσηξε αγερας χαχαχαχαχαχααχαχχομπιτ εισαι;
Εγω να την κανω σιγα,σιγα...![]()
Ολα αυτα τα λες επειδή ξέρεις πως ψαχνω νεα αγορακια και φρεσκα![]()
με μια γκόμενα επισημη και κάτι να ανεπισημες να τριγυρίζουν, να τα λεμε και αυτα ..αναποδα τα εβαλα23/18/1.75 υψος!
![]()
Τα ξερουμεΑγοράκι είμαι, κονσέρβα βέβαια με συντηρητικά, αλλά τι τα θες τα φρέσκα, δεν ξέρουν ταπου ξέρω εγώ.
![]()
23 ποντοι, 18 χρονων!Ε βαρέθηκα με τους γεροντες.Ηλικια;
Υ.Γ κανας ψηλος ειναι εδω μεσα γιατι εχω αδυναμία![]()
αναποδα τα εβαλα18 εισαι γλυκο μου; :o :o :o :o :o Υψος ειπα οχι ποντους![]()
Ναι αλλα στην θειτσα κωλοτριβεσαιΘελεις να μαθεις κατι αλλο για εμενα θειτσα μου...αντε για τι εχω και αραντεβου σε λιγο.
![]()
εχουμε και μικρο παιδι μην του ριξουμε την ψυχολογια. Αλλα το σωστό να λέγεται ;)Αγοράκι είμαι, κονσέρβα βέβαια με συντηρητικά, αλλά τι τα θες τα φρέσκα, δεν ξέρουν ταπου ξέρω εγώ.
![]()