brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.199
- Πόντοι
- 2.606
Οτι μάλλον θα τον φάμε αχαχαχαχαχαχαΜπραμπ αυτός ο νέος που ζήτησε άδεια να ψηφίσει..........ψήφισε Λιλά
Τι λες να σημαίνει αυτό?
Οτι μάλλον θα τον φάμε αχαχαχαχαχαχαΜπραμπ αυτός ο νέος που ζήτησε άδεια να ψηφίσει..........ψήφισε Λιλά
Τι λες να σημαίνει αυτό?
Το θεμα ειναι ότι προφανώς και η τωρινή γενιά των νομικων θα βιωσει πληθος ακομη μεταβολων...Αναρωτιεμαι αν θα υπαρξουν αλλες γενιες νομικων - στο μελλον - που θα βιωσουν τοσες μεταβολες ...
Ρητορικο το ερωτημα ...
Στην αναζήτηση που έκανα μου έβγαλε αυτό. ;)
Μουσικη.
Το you can look but you d better not touch ( B. Dpringsteen ) για να ταιριαζει με τις φωτο που βλεπουμε αλλα δεν ακουμπαμε.
Το θεμα ειναι ότι προφανώς και η τωρινή γενιά των νομικων θα βιωσει πληθος ακομη μεταβολων...
H Ροζυ λεει φωτοΤι θέλει η παρέα μουσική ή φωτό?
Τι θέλει η παρέα μουσική ή φωτό?
Μου το είπε κάποια κάποτε αυτό, ή κάπως έτσι, και την ερωτεύτηκα. ;)Οι φωτό σου ειναι μουσική απο μόνες τους και οχι μονο.
Δε νομίζω ότι ειναι χειρότερα απο αυτο που συμβαίνει σε εμάς τα τελευταια χρονια.Αναρωτιεμαι αν θα υπαρξουν αλλες γενιες νομικων - στο μελλον - που θα βιωσουν τοσες μεταβολες ...
Ρητορικο το ερωτημα ...
Όχι της είμαι πιστός από τότε ;)Κινδυνεύω.![]()
Οι φωτό σου ειναι μουσική απο μόνες τους και οχι μονο.Τι θέλει η παρέα μουσική ή φωτό?
Much better. At any point. ;)Χωρίς πλάκα τωρα, αν έμοιαζε με αυτές καλα έκανες.
Κινδυνεύω.Μου το είπε κάποια κάποτε αυτό, ή κάπως έτσι, και την ερωτεύτηκα. ;)
Χωρίς πλάκα τωρα, αν έμοιαζε με αυτές καλα έκανες.Μου το είπε κάποια κάποτε αυτό, ή κάπως έτσι, και την ερωτεύτηκα. ;)
Χαίρομαι για σένα.Much better. At any point. ;)
Εγώ!; Τι λες τώρα Απο που κι ως που;Εσύ τους απορρίπτεις ολους.