The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
The Saint,μάλλον όχι Άγιος αλλά σίγουρα Κύριος.
Την καλησπέρα μου.
Κυριε Χαβαλόσπιτε...
The Saint,μάλλον όχι Άγιος αλλά σίγουρα Κύριος.
Την καλησπέρα μου.
Σαφώς και το γνωρίζουμε!Φυσικά η καλησπέρα πάει σε όλες και όλους όσους εκτιμώ, το γνωρίζουν άλλωστε.
Έγραψα τα ελάχιστα αλλά σας εκτιμώ τα μέγιστα ως γνωστόν.Κυριε Χαβαλόσπιτε...
φιλε θες να ρθεις να σε βαλω να φυλας τα προβατα;
Λοιπόν επειδή ξεφεύγετε του θέματος και οι ανησυχίες του κ. blizardeye δεν θα μπορέσουν να λυθούν, να σας πω την αλήθεια για τον Κ. The saint.
Δεν είναι άγιος, είναι ο ίδιος ο θεός.
Είναι ο μόνος που μπορεί να παρευρεθεί σε νεκρώσιμη ακολουθία και ταυτόχρονα να μοιράζει κρίνα σε ταλαιπωρημένες υπάρξεις τούτου του μάταιου κόσμου.
Κύριος ....Κύριος ;)The Saint,μάλλον όχι Άγιος αλλά σίγουρα Κύριος.
Την καλησπέρα μου.
Καλησπέρα στο εκλεκτό μέλος του μπου και από μένα.Φυσικά η καλησπέρα πάει σε όλες και όλους όσους εκτιμώ, το γνωρίζουν άλλωστε.
Την καλήσπέρα μου αγαπητέ Νικ. ;)Καλησπέρα στο εκλεκτό μέλος του μπου και από μένα.
Έγραψα τα ελάχιστα αλλά σας εκτιμώ τα μέγιστα ως γνωστόν.
α ρε λουτσε μονο για σενα δεν ανοιξαν κανα θρεντ <<λουτσοι και ψαροταβερνες>>Κύριος ....Κύριος ;)
εχεις και τρακ βλεπω που μιλας με μια σημαντικη προσωπικοτητα οπως εγω
α ρε λουτσε μονο για σενα δεν ανοιξαν κανα θρεντ <<λουτσοι και ψαροταβερνες>>
...το να σηκωνεις ψωλες δεν σε κανει τετοιο....μαλλον τραμπαριφας εννοεις!!!1αριβιστας ο σεβαλιες και γω αρσιβαριστας
α ρε λουτσε μονο για σενα δεν ανοιξαν κανα θρεντ <<λουτσοι και ψαροταβερνες>>
Αρχίσαμε και τις λοβιτούρες τώρα;
Αλήθεια... Για πείτε μας... Ποιός Μεσιές "εκπαραθύρωσε" από τον παρόντα το θέμα που έιχα ανοίξει με τίτλο: Σε ποιόν οίκο ανοχής μαγειρεύουν τον καλύτερο μπακαλίαρο-γαλέο-λούτσο σκορδαλιά; ;)
λογικα η ο τομιτο ή ο ζιροΑρχίσαμε και τις λοβιτούρες τώρα;
Αλήθεια... Για πείτε μας... Ποιός Μεσιές "εκπαραθύρωσε" από τον παρόντα το θέμα που έιχα ανοίξει με τίτλο: Σε ποιόν οίκο ανοχής μαγειρεύουν τον καλύτερο μπακαλίαρο-γαλέο-λούτσο σκορδαλιά; ;)
Σεντάκο συμβουλή! ...όλα αυτά σαν επικήδειος.. μου ακούγονται ,μήπως κάποιος είναι έτοιμος να κλείσει ...το καπάκι ?
λογικα η ο τομιτο ή ο ζιρο