blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.628
- Πόντοι
- 26.096
Πως εκφράζεσθε έτσι, κα. συνάδελφε; Δεκτή πάντως η διαπίστωση της πραγματικότητας ...σας έχει βαρέσει στο κεφάλι πάντως η μαλακία
Πως εκφράζεσθε έτσι, κα. συνάδελφε; Δεκτή πάντως η διαπίστωση της πραγματικότητας ...σας έχει βαρέσει στο κεφάλι πάντως η μαλακία
Και αυτό στη σειρά του, κ. the Saint! Σεις φροντίστε τα του δείπνου μετά την τελετή. Άλλωστε η προσφατη κριτική σας μας έδειξε το δρόμο ... ;)Εκτιμώ βαθύτατα τις καλές σας προθέσεις, αλλά θα προτιμούσα εσείς και ο κ. Χιονοστροβιλομάτης, να μου γράψετε τον επικήδειο.
blizardeye ... Το ορθό blizzardeye είχε υφαρπασθεί από κάποιο ποταπό αλλοδαπό ... αμερικανό νομίζω ... Ευχαριστώ για την ορθότατη παρατήρησή σας!Τελικα αγαπητε πατριωτη ειστε blizardeye or blizzardeye ?
Αποκαλύψτε σεις ο ίδιος την ταυτότητά σας άγιε και εμείς θα σας γράψουμε ότι επιθυμείτε. Μέχρι και κριτκή θα σας ανεβάσουμε.Εκτιμώ βαθύτατα τις καλές σας προθέσεις, αλλά θα προτιμούσα εσείς και ο κ. Χιονοστροβιλομάτης, να μου γράψετε τον επικήδειο.
σας έχει βαρέσει στο κεφάλι πάντως η μαλακία
σας έχει βαρέσει στο κεφάλι πάντως η μαλακία
Εμένα θα μου τα πεις; Ήδη ο μικρος μας σεβαλιε έχει αναλάβει το ρολο του "παλαμάκια" του τραβομαλακα. Ρολάρα μετα το μοντεριλίκι βέβαια.Είδατε κάτι πράγματα καλή μου;
Αντί να περνούν εποικοδομητικά, δημιουργικά και προπάντων "πγιοτικά" την ώρα τους βρίζοντας τον κ. Τραβαμούνη, πάνε και ανοίγουν κάτι ευτελούς σημασίας νήματα.
Αίσχος.
Πως εκφράζεσθε έτσι, κα. συνάδελφε; Δεκτή πάντως η διαπίστωση της πραγματικότητας ...
showtime
εγω παρακαλω να εισελθει ο γιωργος ξυδης και να αρχισει να μοιραζει μπαν και μουτΠαρακαλώ το μέλος κ. The Saint να εισέλθει στο thread!
Πως να εκφραστώ "συνάδελφε" ; Με το σαβουαρ βιβρ εδω μέσα γυναίκα δεν την βγάζει ούτε μέρα. Ρώτα τους νωντιστές
ηρθε και ο πουστρογερος. Τι έγινε σαπάκι; μας το παίζεις μαγκάκος; Για να σε δω αν δει η κυρα το θρεντ "μπαζα που πηδαει ο μαλακας γέρος που εβγαλε την μουρη του στο νετ για να μας δειξει οτο γαμαει;". Εκει σε θέλω μαγκάκο ....Τελικά μόνο για την έρι δεν βρίσκεται κανένας ήρωας …
Πιθανόν διότι τα κρουστικά δράπανα κοστίζουν ακριβά…
Εμείς όμως ζούμε by the code! Μη μας ισοπεδώνετε, παρακαλώ. Μόνο εκφράσεις αβρότητας να αναμένετε από ημάς!
ωχ αμαν δυσκολα τα πραγματα για το τερας1956ηρθε και ο πουστρογερος. Τι έγινε σαπάκι; μας το παίζεις μαγκάκος; Για να σε δω αν δει η κυρα το θρεντ "μπαζα που πηδαει ο μαλακας γέρος που εβγαλε την μουρη του στο νετ για να μας δειξει οτο γαμαει;". Εκει σε θέλω μαγκάκο ....
ηρθε και ο πουστρογερος. Τι έγινε σαπάκι; μας το παίζεις μαγκάκος; Για να σε δω αν δει η κυρα το θρεντ "μπαζα που πηδαει ο μαλακας γέρος που εβγαλε την μουρη του στο νετ για να μας δειξει οτο γαμαει;". Εκει σε θέλω μαγκάκο ....