blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.630
- Πόντοι
- 26.096
Δεν έχω πλεον σωθικά, κα. erinal! Μου τα έφαγαν πριν από πολύ καιρό!!! ;)Απο εμένα οχι. συνηθισέ το γιατι θα σου φαει τα σωθικα και είναι κρίμα
Δεν έχω πλεον σωθικά, κα. erinal! Μου τα έφαγαν πριν από πολύ καιρό!!! ;)Απο εμένα οχι. συνηθισέ το γιατι θα σου φαει τα σωθικα και είναι κρίμα
...ρε συ μπλιζα ,αυτο σαν προσκληση για αις μπακετ διαβαζετε.....Παρακαλώ το μέλος κ. The Saint να εισέλθει στο thread!
αιντε να αγοράσεις μωρή κανένα κρουστικό να σπάσεις το πουρί που έχει μαζέψει το μουνί σου από την αχρηστία…
Εμένα θα μου τα πεις; Ήδη ο μικρος μας σεβαλιε έχει αναλάβει το ρολο του "παλαμάκια" του τραβομαλακα. Ρολάρα μετα το μοντεριλίκι βέβαια.
Αυτό ξεπεράσθηκε, κύριέ μου. Τώρα βγάζουν κάτι selfies αγουροξυπνημένοι....ρε συ μπλιζα ,αυτο σαν προσκληση για αις μπακετ διαβαζετε.....
...ρε συ μπλιζα ,αυτο σαν προσκληση για αις μπακετ διαβαζετε.....
..αλλη μια πληγωμενη καρδια....Σας τό΄ χα γράψει πως ο Μεσιέ Σηφαλιός Φιδέλης είναι αδυσπώπητος αριβίστας, αλλά εσείς (ερωτοχτυπημένη τότε) τον βλεπατε με τα μάτια της καρδιάς.
Ξεπεράστηκαν τα dos? Μάλλον έχω μείνει πίσω.Καραγκιοζοτρομποκερατα, με το ένα πόδι στο τάφο πόσταρε μας βλαξ κανένα εισιτήριο μπας και μας πείσεις ότι ταξιδεύεις μπισνες. Φυσικά δίπλα στον υπολογιστή με τα windows 95.
Σας τό΄ χα γράψει πως ο Μεσιέ Σηφαλιός Φιδέλης είναι αδυσπώπητος αριβίστας, αλλά εσείς (ερωτοχτυπημένη τότε) τον βλεπατε με τα μάτια της καρδιάς.
αριβιστας ο σεβαλιες και γω αρσιβαρισταςΣας τό΄ χα γράψει πως ο Μεσιέ Σηφαλιός Φιδέλης είναι αδυσπώπητος αριβίστας, αλλά εσείς (ερωτοχτυπημένη τότε) τον βλεπατε με τα μάτια της καρδιάς.
Αχά!!! Ώστε υπήρξε συναισθηματική περίοδος ακόμη και για την κα. erinal???Σας τό΄ χα γράψει πως ο Μεσιέ Σηφαλιός Φιδέλης είναι αδυσπώπητος αριβίστας, αλλά εσείς (ερωτοχτυπημένη τότε) τον βλεπατε με τα μάτια της καρδιάς.
μολις εκπεσει σε τιμημενο σαν τον ντουρασελ και τον τιπο θα πεφτει πολυ μπινελικι και κραξιμοΟ μόναδικός λόγος που έχει σωθεί αυτό το παιδί απο τα μπινελίκια μου ειναι ο βαθύς μου έρωτας
Ξεπεράστηκαν τα dos? Μάλλον έχω μείνει πίσω.
Αχά!!! Ώστε υπήρξε συναισθηματική περίοδος ακόμη και για την κα. erinal???
Κλασσικός τρόπος προσέλκυσης θήλεως. Και σεις πέσατε στην παγίδα του. Τουκ, τσουκ, τσουκ ... Ανέμενα περισσότερα από ένα τόσο σκληρό νικ σαν το δικό σας ...Για να είμαι σαφής ο μικρος σεβαλιε με φτύνει κλασσικά και εκμεταλλεύεται την συμπάθειά μου για να μου την σπάει όπως και όποτε μπορεί ως κάφρος..
The Saint,μάλλον όχι Άγιος αλλά σίγουρα Κύριος.
Την καλησπέρα μου.
αριβιστας ο σεβαλιες και γω αρσιβαριστας
Φυσικά η καλησπέρα πάει σε όλες και όλους όσους εκτιμώ, το γνωρίζουν άλλωστε.Και ο νηματοθέτης δέχεται καλησπέρες ...
φιλε θες να ρθεις να σε βαλω να φυλας τα προβατα;Τωρα τελ[size=40pt]υ[/size]ταία, πιο πολύ σε μανικιουρίστας φέρνετε, αλλά φεύ...