Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αιντε να αγοράσεις μωρή κανένα κρουστικό να σπάσεις το πουρί που έχει μαζέψει το μουνί σου από την αχρηστία…

Καραγκιοζοτρομποκερατα, με το ένα πόδι στο τάφο πόσταρε μας βλαξ κανένα εισιτήριο μπας και μας πείσεις ότι ταξιδεύεις μπισνες. Φυσικά δίπλα στον υπολογιστή με τα windows 95.  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Εμένα θα μου τα πεις; Ήδη ο μικρος μας σεβαλιε έχει αναλάβει το ρολο του "παλαμάκια" του τραβομαλακα. Ρολάρα μετα το μοντεριλίκι βέβαια.

Σας τό΄ χα γράψει πως ο Μεσιέ Σηφαλιός Φιδέλης είναι αδυσπώπητος αριβίστας, αλλά εσείς  (ερωτοχτυπημένη τότε) τον βλεπατε με τα μάτια της καρδιάς.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
...ρε συ μπλιζα ,αυτο σαν προσκληση για αις μπακετ διαβαζετε.....
Αυτό ξεπεράσθηκε, κύριέ μου. Τώρα βγάζουν κάτι selfies αγουροξυπνημένοι.
Παρεπιπτόντως να σας πληροφορήσω ότι εκτιμώ πολύ την ουσία των τοποθετήσεών σας στο θρεντ της ομάδας μας!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Σας τό΄ χα γράψει πως ο Μεσιέ Σηφαλιός Φιδέλης είναι αδυσπώπητος αριβίστας, αλλά εσείς  (ερωτοχτυπημένη τότε) τον βλεπατε με τα μάτια της καρδιάς.  :)
..αλλη μια πληγωμενη καρδια....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Καραγκιοζοτρομποκερατα, με το ένα πόδι στο τάφο πόσταρε μας βλαξ κανένα εισιτήριο μπας και μας πείσεις ότι ταξιδεύεις μπισνες. Φυσικά δίπλα στον υπολογιστή με τα windows 95.  :2funny:
Ξεπεράστηκαν τα dos? Μάλλον έχω μείνει πίσω.  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Ο μόναδικός λόγος που έχει σωθεί αυτό το παιδί απο τα μπινελίκια μου ειναι ο βαθύς μου έρωτας :grin:

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
αριβιστας ο σεβαλιες και γω αρσιβαριστας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Αχά!!! Ώστε υπήρξε συναισθηματική περίοδος ακόμη και για την κα. erinal???

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Ο μόναδικός λόγος που έχει σωθεί αυτό το παιδί απο τα μπινελίκια μου ειναι ο βαθύς μου έρωτας :grin:
μολις εκπεσει σε τιμημενο σαν τον ντουρασελ και τον τιπο θα πεφτει πολυ μπινελικι και κραξιμο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αχά!!! Ώστε υπήρξε συναισθηματική περίοδος ακόμη και για την κα. erinal???

Για να είμαι σαφής ο μικρος  σεβαλιε  με φτύνει κλασσικά και εκμεταλλεύεται την συμπάθειά μου για να μου την σπάει όπως και όποτε μπορεί ως κάφρος.. :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
The Saint,μάλλον όχι Άγιος αλλά σίγουρα Κύριος.
Την καλησπέρα μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Για να είμαι σαφής ο μικρος  σεβαλιε  με φτύνει κλασσικά και εκμεταλλεύεται την συμπάθειά μου για να μου την σπάει όπως και όποτε μπορεί ως κάφρος.. :cheesy:
Κλασσικός τρόπος προσέλκυσης θήλεως. Και σεις πέσατε στην παγίδα του. Τουκ, τσουκ, τσουκ ... Ανέμενα περισσότερα από ένα τόσο σκληρό νικ σαν το δικό σας ...  :headbang:

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Τωρα τελ[size=40pt]υ[/size]ταία, πιο πολύ σε μανικιουρίστας φέρνετε, αλλά φεύ...
φιλε θες να ρθεις να σε βαλω να φυλας τα προβατα;

εχεις και τρακ βλεπω που μιλας με μια σημαντικη προσωπικοτητα οπως εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom