athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.974
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι δεσμευμενοςκανονισε να της την πεφτεις
ειμαι δεσμευμενοςκανονισε να της την πεφτεις
σε τεσταρωωειμαι δεσμευμενος
τυπε μπηκα να παρω ματι αλλα μολις ειδα το σεντονι πηρα πουλο. αν θες ριξτα με 2 πινελιες να καταλαβουμε γιατι μαλωνουν στα πληκτραδιαβασατε το πρωινιατικο πονημα του αρχηγου τους διπλα?
εγραψε ολοκληρη σελιδα
ο since πρεπει να τριβει τα χερια του απο ευχαριστηση
Έτσι σου φάνηκε εσένα; Σαν δήλωση μετάνοιας; Ή ότι "θα γράφω όσες αγένειες και χοντράδες θέλω, αλλά δεν θα τα γράφω εγώ, αλλά ο νηματοθέτης που είναι διαφορετική οντότητα"εκανε δηλωση μετανοιας προς τον αγιο ομως
αρα βγηκε και κατι καλο απο την ολη ιστορια
ο αγιος δεχτηκε επισημα προσκληση να επιστρεψει
Στο σπίτι Σου άμα τον βάλεις μέτρα τα πορτατίφ πριν φύγειΜατάκια μου, υπόσχομαι δε θα μιλάω καθόλου. Σα να μην είμαι εκεί. Ακριβώς όπως το inbox μας
Είσαι ανακατώστρα!
Μπαίνεις και τους αποδιοργανώνεις με τα κάλη σου!
Καλημέρα αγαπητέ.Καλημερα στην όμορφη παρέα
Εμένα μου έχουν πει ότι όταν μεγαλώσω θα μοιάζω την Ισαβέλλα Βλασιάδου. Η γιαγιά μου λέει ότι μοιάζω την Τσιμτσιλή, εγώ τη γιαγιάκα μου εμπιστεύομαι.μπα πιο πολυ μαλενα μ θυμιζει
ταιριαζει και το φυζικ
το μωρο της ροζμαριΕμένα μου έχουν πει ότι όταν μεγαλώσω θα μοιάζω την Ισαβέλλα Βλασιάδου. Η γιαγιά μου λέει ότι μοιάζω την Τσιμτσιλή, εγώ τη γιαγιάκα μου εμπιστεύομαι.
Εμένα μου έχουν πει ότι όταν μεγαλώσω θα μοιάζω την Ισαβέλλα Βλασιάδου. Η γιαγιά μου λέει ότι μοιάζω την Τσιμτσιλή, εγώ τη γιαγιάκα μου εμπιστεύομαι.
Μοιάζεις με την Τσιμτσιλή είπες ?
βασικα εχουν τον κωλο στα ποδιαΈχουν τους ίδιους κάλους στα πόδια.
βασικα εχουν τον κωλο στα ποδια
Έχουν τους ίδιους κάλους στα πόδια.