Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Ήταν ποιοτικότατος, είχε τρελαθεί η γριά ο Blizzardeye να του κάνει like σε ότι μαλακία έγραφε. Αν αυτό δεν είναι ποιότητα, τότε τι είναι;δεν ηταν ποιοτικος κλωνος..να ξαναρθει με περισσοτερα ποιοτικα χαρακτηριστικα
καλημεραΉταν ποιοτικότατος, είχε τρελαθεί η γριά ο Blizzardeye να του κάνει like σε ότι μαλακία έγραφε. Αν αυτό δεν είναι ποιότητα, τότε τι είναι;
Nαι, αλλά υπάρχει και το "μαλλί βαμβάκι, ψωλή φαρμάκι!!!"
καλημερα Πουσυ..καλημερα σε ολα τα αγαμητα μελη του νηματος
πρεπει να αλλαξεις προσεγγιση,πιστευω σιγα σιγα θα πεσει το καστρονα πουμε και κατι αλλο ολιγον τι προβοκατορικο
εδω γραφει και καλη γκομενα που και που
διπλα μειναν με την κυρα ερη και καμια 50αρα βιζιτα
Ένα βράδυ είχαμε πάει σε μία έκθεση με τον συνεργάτη μου και όπως περπατούσαμε μου λέει "Αυτός που περπατάει εκεί είναι ο Roy Andersson". Ένας παχουλός τύπος συνέχεια μεθυσμένος. Και περάσαμε και από έξω από έναν χώρο που έχει στη Στοκχόλμη (νομίζω μένει και εκεί μέσα). Ήταν σαν παλαιοπωλείο.καλημερα
το ξεκινησα το σιριαλ χθες
ειδα το πρωτο επεισοδιο κανα μισαωρο αλλα με πηρε ο υπνος ξυπνησα και πετυχα τον δημοσιογραφο σε ενα κωλομπαρο να μιλαει με μια πουτανα και να την κερναει ποτο
σημερα θα το ξαναδω κανονικα
ο βαλτος λεγεται στα ελληνικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επισης η φωτο που ποσταρες της σουηδιας μοιαζε να βγηκε απο φιλμ του ροι αντερσον
αν δεν ειναι απο εκει δηλαδη κιολας
Απαντήστε μου τώρα, ποιός ασχολείται με ποιόν.διαβασατε το πρωινιατικο πονημα του αρχηγου τους διπλα?
εγραψε ολοκληρη σελιδα
ο since πρεπει να τριβει τα χερια του απο ευχαριστηση
τι λε ρε και τον ειδατε? και γαμω τις φασεις εγω θα πηγαινα να του μιλησω , παχουλος ειναι ναι πρεπει, να ειναι κλασσικη σκανδιναβικη φατσαΈνα βράδυ είχαμε πάει σε μία έκθεση με τον συνεργάτη μου και όπως περπατούσαμε μου λέει "Αυτός που περπατάει εκεί είναι ο Roy Andersson". Ένας παχουλός τύπος συνέχεια μεθυσμένος. Και περάσαμε και από έξω από έναν χώρο που έχει στη Στοκχόλμη (νομίζω μένει και εκεί μέσα). Ήταν σαν παλαιοπωλείο.
Και επειδή εδώ είμαστε πραγματικά ποιοτικό νήμα με δόσεις σουρρεαλισμού και σαρκασμού, ορίστε ένα trailer από μία ταινία του. Μεγάλος.
Σωστό αυτό που λες, (περί σκηνών που περίσσεψαν), το κάνουν αυτό αρκετοί δημιουργοί, απλά χάνουν το πάθος τους για ένα διάστημα. Άγιε δείτε το trailer, θα γελάσετε με κάποιες συγκεκριμένες σκηνές, είναι σαν να έχει οπτικοποιηθεί το μπου.τι λε ρε και τον ειδατε? και γαμω τις φασεις εγω θα πηγαινα να του μιλησω , παχουλος ναι πρεπει να ειναι κλασσικη σκανδιναβικη φατσα
τα βλεπα συνεχεια τα φιλμ του στο αστυ
το τελευταιο του δεν με ενθουσιασε τοσο εμοιαζε σαν να περισσεψαν σκηνες απο το περιστερι και να της μονταρε για την επομενη ταινια του
ειναι αγαπημενος σκηνοθετης ομως
h Erinal ειναι πολυ συμπαθης εχω κανει πολλακις πλακα ομορφη μαζι της οπως και με αλλα μελη απο το νημα βεβαιαΗ κυρία Έρη τους έχει βρίσει επανειλημμένα για την τακτική που ακολουθούν προς τα νέα μέλη.
Μάλιστα, με σκοπό να αποφεύγει το νήμα τους, είχε φτιάξει ένα δικό της, το οποίο για όσο καιρό συμμετείχε η ίδια πήγε πολύ καλά.h Erinal ειναι πολυ συμπαθης εχω κανει πολλακις πλακα ομορφη μαζι της οπως και με αλλα μελη απο το νημα βεβαια
κανονισε να της την πεφτειςh Erinal ειναι πολυ συμπαθης εχω κανει πολλακις πλακα ομορφη μαζι της οπως και με αλλα μελη απο το νημα βεβαια