athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.464
- Πόντοι
- 12.756
καλημεριζω το εξαιρετικο αυτο νημα
καλημεριζω το εξαιρετικο αυτο νημα
καλημερα κυριε Αγιε..τι λεει το προγραμμα σημερις;Καλημέρα και σε εσάς, κύριε.
καλημερα κυριε Αγιε..τι λεει το προγραμμα σημερις;
Εσύ ακόμα να φύγεις για δουλεά? ή... "δουλεύεις" τώρα?καλημερα κυριε Αγιε..τι λεει το προγραμμα σημερις;
ακομα και στην δουλεια που θα ειμαι θα ξεκλεψω ωρα για να μπω..εγω εκανα μαθηματα διαδικτυακα και πηρα πιστοποιηση τελεταρχη..θα βγω κανονικα με λιβανιστηρια και τα σχετικα και θα συνδραμω στην τελετηΣήμερα έχουμε το λυπηρό γεγονός της κηδείας του νήματος του κ. Καβαλοκαλαμογερου.
Εντός ολίγου θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα της τελετής.
καλημερες Μπαρμπα..οχι ακομα σε λιγοΕσύ ακόμα να φύγεις για δουλεά? ή... "δουλεύεις" τώρα?
παλι καφε ρεκαλημεριζω το εξαιρετικο αυτο νημα
καλημερες Τασουλη..καφε πρωι,μεσημερι,απογευμα,βραδυ,οταν ψοφησω και εκει με καφε θα γινειπαλι καφε ρε
παρασκευη ρε αθεοφοβε εχει νηστειακαλημερα κυριε Αγιε..τι λεει το προγραμμα σημερις;
Ναι, το βλέπω....!!!!ακομα και στην δουλεια που θα ειμαι θα ξεκλεψω ωρΕΣ για να μπω..
Κατάλαβα... είσαι από αυτούς που πάνε κατά τις 10:00, καβλάντα και καφέ με συναδέλφους μέχρι τις 11:00 και μετά "άντε πάμε, έχουμε να δουλέψουμε κιόλας!!!".καλημερες Μπαρμπα..οχι ακομα σε λιγο
ακομα και στην δουλεια που θα ειμαι θα ξεκλεψω ωρα για να μπω..εγω εκανα μαθηματα διαδικτυακα και πηρα πιστοποιηση τελεταρχη..θα βγω κανονικα με λιβανιστηρια και τα σχετικα και θα συνδραμω στην τελετη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερες Μπαρμπα..οχι ακομα σε λιγο
εχω μια δουλεια ευτυχως που μου επιτρεπει να καυλαντιζω αρκετη ωραΝαι, το βλέπω....!!!!
Κατάλαβα... είσαι από αυτούς που πάνε κατά τις 10:00, καβλάντα και καφέ με συναδέλφους μέχρι τις 11:00 και μετά "άντε πάμε, έχουμε να δουλέψουμε κιόλας!!!".
Ε?
θα χοροστατησει ο πατριαρχης αντιοχειας?Σήμερα έχουμε το λυπηρό γεγονός της κηδείας του νήματος του κ. Καβαλοκαλαμογερου.
Εντός ολίγου θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα της τελετής.
Kαλά, αυτά γίνονται σχεδόν σε όλες...!!! Το πρωί είναι η ώρα το παιδιού!εχω μια δουλεια ευτυχως που μου επιτρεπει να καυλαντιζω αρκετη ωρα
αντι αυτου εγωθα χοροστατησει ο πατριαρχης ο πατριαρχης αντιοχειας?
με ενοχλει το σαιτ απο κινητο αλλιως θα ημουν πιο ενεργος απο την δουλειαKαλά, αυτά γίνονται σχεδόν σε όλες...!!! Το πρωί είναι η ώρα το παιδιού!
Αλλά καθόμασταν όμως μέχρι 9-10, όχι μέχρι τις 5!
εγινες και πατερ ασε να φαει ψωμι με λαμδα και κανας αλλοςαντι αυτου εγω
θα χοροστατησει ο πατριαρχης αντιοχειας?
Να ζητήσεις extra Tablet ή laptop... αν είναι δυνατόν!!!!με ενοχλει το σαιτ απο κινητο αλλιως θα ημουν πιο ενεργος απο την δουλεια
αν σε ενοχλει το σαιτ δεν εχεις θεμα η κωλοφαγουρα ειναι επικίνδυνηαντι αυτου εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με ενοχλει το σαιτ απο κινητο αλλιως θα ημουν πιο ενεργος απο την δουλεια