pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ΣΙΓΑ το νημα
εχω κανει και καλυτερα
εχω κανει και καλυτερα
Αξιολύπητη περσόνα. Εσείς είστε αξιοπρεπής, παρών και σε άλλα νήματα, διαθέσιμος για συζήτηση, ακούραστος να απαντήσετε ευθέως ή με ευχάριστη ειρωνεία. Εκείνος, κλεισμένος στο μικροσύμπαν του, απειλεί με αισχρό τρόπο κάθε φορά που κάποιος τον γράφει στα αρχίδια του. Σαν κουτσαβάκι στον μικροκοσμό του, έχει γίνει ο ορισμός της "πλέμπας" που τόσο απεχθάνεται.Θέμα "ηγεσίας" του νήματος των παπούληδων, όχι μόνον δεν υπήρξε, αλλά δεν τέθηκε και ποτέ μεταξύ εμού και του κ. Χιονοστροβιλλομάτη.
Γεγονός όμως βέβαια τως πώς είχαμε έλθει σε κάποια ρήξη, σχετικά με την πορεία του νήματος και τα "οφίκια" που τότε μοίραζε αφειδώς ο κ. νηματοθέτης.
Αξιολύπητη περσόνα. Εσείς είστε αξιοπρεπής, παρών και σε άλλα νήματα, διαθέσιμος για συζήτηση, ακούραστος να απαντήσετε ευθέως ή με ευχάριστη ειρωνεία. Εκείνος, κλεισμένος στο μικροσύμπαν του, απειλεί με αισχρό τρόπο κάθε φορά που κάποιος τον γράφει στα αρχίδια του. Σαν κουτσαβάκι στον μικροκοσμό του, έχει γίνει ο ορισμός της "πλέμπας" που τόσο απεχθάνεται.
Αξιολύπητη περσόνα. Εσείς είστε αξιοπρεπής, παρών και σε άλλα νήματα, διαθέσιμος για συζήτηση, ακούραστος να απαντήσετε ευθέως ή με ευχάριστη ειρωνεία. Εκείνος, κλεισμένος στο μικροσύμπαν του, απειλεί με αισχρό τρόπο κάθε φορά που κάποιος τον γράφει στα αρχίδια του. Σαν κουτσαβάκι στον μικροκοσμό του, έχει γίνει ο ορισμός της "πλέμπας" που τόσο απεχθάνεται.
Αναγόμωση κενού κρανίουΠαρατηρώ στην αρχή του συγκεκριμένου νήματος, ότι ο Blizardeye σας έχει γλύψει υπερβολικά πολύ, Άγιε. Έχω όμως μάθει ότι στην πορεία υπήρξε ανταγωνισμός στο ποιός θα ηγείται του νήματος των παππούληδων και το κλίμα χάλασε.
Ελάτε!!!
Ελάτε!!!
Παραδεχτείτε το!!!
Οσμιστήκατε μπάχαλο και μπήκατε να πάρετε μια πιρουνιά.
Αναγόμωση κενού κρανίου
ανέλκυση ποντισμένου αρχετύπου
το έλκος στο μάτι του αετού ξανανοίγει
ξερνά την πραγματικότητα χωνεμένη,
ράμφος σχίζει κλειστή πληγή
υποτροπιάζει απορνεωμένο πύον
διαψευσμένης προσμονής.
Αναγόμωση κενού κρανίου
διαψευσμένης προσμονής.
αλήθεια ειναι αυτο που λες, ηρθα να πάρω λίγο μάτι, αν και κάτι μου έλεγε οτι δεν θα επαιζε μπαχαλο, που οντως ετσι ειναι
Έτσι κάνει πάντα ο αθεόφοβος, και στο τέλος με μπανάρουν γιατί τον λυπούνται.Αν μου επιτρέπετε Πάνσοφε,
Με το να αντιδράτε κατ΄αυτόν τον τρόπο, μόνον δίκαιο του δίνετε.
Αν μου επιτρέπετε Πάνσοφε,
Με το να αντιδράτε κατ΄αυτόν τον τρόπο, μόνον δίκαιο του δίνετε.
ναι αλλα εισαι της λεπτης χειρουργικής και δεν την αντιλαμβανονται όλοιΌπως θα διαπιστώσατε όμως, με την τελευταία παρέμβασή μου, "το δουλεύω".
Έτσι μπράβο!!!εγραφε και η Ροζυ εδω....
που σαλιάριζε με Αλεξ
τι εχουμε ζησει εδω μεσα ρε πουστη μου..
εγραφε και η Ροζυ εδω....
που σαλιάριζε με Αλεξ
τι εχουμε ζησει εδω μεσα ρε πουστη μου..
Η ύβρις [ οίηση η αλαζονεία], ήρθε αμέσως με την άτην, την χωρίς σκέψη και λογική που εκπορεύεται από τη δύναμη που κάποιος νομίζει ότι διαθέτει. Η νέμεσις, η δικαιοσύνη ακολουθεί και εις την συνέχειαν έρχεται η τίσις, η πτώσηΑξέχαστες εποχές.
Φοβόταν η Ρόζυ μην τυχόν και της κλέψει το κελεπούρι η Ερινάλια , και την δυσφημούσε με π.μ. στα άλλα μέλη, προοκειμένου να την διώξουν.
Έτσι κάνει πάντα ο αθεόφοβος, και στο τέλος με μπανάρουν γιατί τον λυπούνται.
Κάποιοι κολλητοί του δε, ενώνουν την φωνή τους με την δική του και εκεί χάνω λόγω μειοψηφίας (είμαι πάντα ένας)
Αναγόμωση κενού κρανίου
διαψευσμένης προσμονής.