thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δοξα και τιμη στον κοσνικ τυπε.....αιωνια του η μνημηαποφραδα ημέρα για τον ιστότοπο
δοξα και τιμη στον κοσνικ τυπε.....αιωνια του η μνημηαποφραδα ημέρα για τον ιστότοπο
τυπε λες να τον πάτησε κανα τρόλεϊ στην Πατησίων ;δοξα και τιμη στον κοσνικ τυπε.....αιωνια του η μνημη
ο αντισθενης τον πατησε τυπε με τον αυτοματο σατανα τουτυπε λες να τον πάτησε κανα τρόλεϊ στην Πατησίων ;
Αφου πρωτα εγραψε ενα ποσταρισμα οτι καταριουνται μονο κατι αδυναμες γυναικούλες.ο αντισθενης τοπν πατησε τυπε με τον αυτοματο σατανα του
αμα τον ποναει το κεφαλι ομως σ αυτες παει για ξεματιασμα ;)Αφου πρωτα εγραψε ενα ποσταρισμα οτι καταριουνται μονο κατι αδυναμες γυναικούλες.
τυπε πάει και στον μέντιουμ ζανουσι;αμα τον ποναει το κεφαλι ομως σ αυτες παει για ξεματιασμα ;)
κουδουνι μπαρακα ομως τυπετυπε πάει και στον μέντιουμ ζανουσι;
Με τη βοήθεια της Χαρτομαντείας, της Αριθμολογίας, της Αστρολογίας και του Εκκρεμές, θα μάθεις την εξέλιξη, τα εμπόδια, τι επηρεάζει την συγκεκριμένη κατάσταση και την προοπτική της σχέσης σου. Με 100% ακρίβεια θα σου πω το όνομα αυτού ή αυτής που θα είστε για πάντα μαζί!κουδουνι μπαρακα ομως τυπε
την διευθυνση του μπιλυ13 θελω να μου δωσειςΜε τη βοήθεια της Χαρτομαντείας, της Αριθμολογίας, της Αστρολογίας και του Εκκρεμές, θα μάθεις την εξέλιξη, τα εμπόδια, τι επηρεάζει την συγκεκριμένη κατάσταση και την προοπτική της σχέσης σου. Με 100% ακρίβεια θα σου πω το όνομα αυτού ή αυτής που θα είστε για πάντα μαζί!
Θα σου δώσω ακριβείς ημερομηνίες για τα σημαντικότερα γεγονότα της σχέσης σου. Θα μάθεις τις απόκρυφες επιθυμίες, τις μύχιες σκέψεις του/της συντρόφου σου για εσένα και για την σχέση σας. Θα σου αποκαλύψω τις διαφορές και τα αδύναμα σημεία στην ερωτική σου σχέση.
Γιατι τι θα κανεις τύπετην διευθυνση του μπιλυ13 θελω να μου δωσεις
την διευθυνση του μπιλυ13 θελω να μου δωσεις
παντως στα Καμίνια δεν πρεπει να μένει τυπετην διευθυνση του μπιλυ13 θελω να μου δωσεις
θα του στειλω λουλουδιαΓιατι τι θα κανεις τύπε
φονικο τυπε σε τιμημένο νικ ποσά χρόνια τρώει στην στενή;Γιατι τι θα κανεις τύπε
Τύπε εχεις δει τι σουργελο εγινε η Eva Angelina?θα του στειλω λουλουδια
τιμημενη αδελφαρα του ελεους να τα λεμε κι αυταφονικο τυπε σε τιμημένο νικ ποσά χρόνια τρώει στην στενή;
για ξυλο μονο τυπε,κατουρημα και φτυσιδιαΤύπε εχεις δει τι σουργελο εγινε η Eva Angelina?
εκανε χαρακίρι γιατι δεν άνοιξε θρεντι ποτέ προς τιμήν τουΤελικά ο gl αυτομιουτάθηκε;
Ρισπέκτ αν είναι έτσι.
Αν ηταν αυτο το παραπονο του, γιατι δεν μου ζητουσε να του ανοιξω εγω εναεκανε χαρακίρι γιατι δεν άνοιξε θρεντι ποτέ προς τιμήν του