thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ειναι ντροπη να εισαι μελος του σαιτ πλεον τυπε....παλια ηταν τιτλος τιμηςεκανε χαρακίρι γιατι δεν άνοιξε θρεντι ποτέ προς τιμήν του
ειναι ντροπη να εισαι μελος του σαιτ πλεον τυπε....παλια ηταν τιτλος τιμηςεκανε χαρακίρι γιατι δεν άνοιξε θρεντι ποτέ προς τιμήν του
τυπε Συ ακομα να κανεις το καταστατικό του χασοδικισμουΑν ηταν αυτο το παραπονο του, γιατι δεν μου ζητουσε να του ανοιξω εγω ενα
Το ειχα αναθεσει στη Ροζυ τύπε αλλά ξυνει τη μουναρα τηςτυπε Συ ακομα να κανεις το καταστατικό του χασοδικισμου
Περιμενω να βαλεις εναΤο ειχα αναθεσει στη Ροζυ τύπε αλλά ξυνει τη μουναρα της
Ποιος τους ακουει τωρα, θα λενε οτι δεν σε κανονιζω!!!Περιμενω να βαλεις εναχερακιπουλακι, αλλα τπτ εσυ!!!
και οτι εισαι μικροτσουτσουνος!!!Ποιος τους ακουει τωρα, θα λενε οτι δεν σε κανονιζω!!!
Κι εσυ μια χοντρη που βρωμανε τα χνωτα της το πρωι μουαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχκαι οτι εισαι μικροτσουτσουνος!!!
:o :oΚι εσυ μια χοντρη που βρωμανε τα χνωτα της το πρωι μουαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ
Κι εσυ μια χοντρη που βρωμανε τα χνωτα της το πρωι μουαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ
Το κοριτσακι μου παντως μοσχομυριζει απο την κορφη ως τα νυχια...Μπά....
Για χνώτα σπάνια γραφουν. Πιο πολύ με βρωμομουνίλα και βρωμοκωλίλα ασχολούνται.
Ο καθείς κρίνει με βάση τα βιώματά του βέβαια...
Μπά....
Για χνώτα σπάνια γραφουν. Πιο πολύ με βρωμομουνίλα και βρωμοκωλίλα ασχολούνται.
Ο καθείς κρίνει με βάση τα βιώματά του βέβαια...
που σαι συ βρε
Δεν κατέχω ούτε λατινικά , ούτε γερμανικά . Αν θέλετε , μεταφράστε και τα 2 .
Παρατηρώ στην αρχή του συγκεκριμένου νήματος, ότι ο Blizardeye σας έχει γλύψει υπερβολικά πολύ, Άγιε. Έχω όμως μάθει ότι στην πορεία υπήρξε ανταγωνισμός στο ποιός θα ηγείται του νήματος των παππούληδων και το κλίμα χάλασε.