Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 930K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Κι εσυ μια χοντρη που βρωμανε τα χνωτα της το πρωι μουαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ

Μπά....

Για χνώτα σπάνια γραφουν. Πιο πολύ με βρωμομουνίλα και βρωμοκωλίλα ασχολούνται.

Ο καθείς κρίνει με βάση τα βιώματά του βέβαια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μπά....

Το κοριτσακι μου παντως μοσχομυριζει απο την κορφη ως τα νυχια...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.203
Πόντοι
506
Μπά....

Απολαύστε κύριε....

.....Η ανασα της μυριζε ρομαντικη πουτσιλα απ τα 3 μετρα. Ποιος ξερει ποσο πακιστανικο πουτσοτυρι ετρωγε καθε μερα :confused:

Εβγαλα κατευθειαν το 10ρικο και περασα. Μιας και το στομα της ηταν καθαρο αυτη τη φορα επαιξαν τρελα γλωσσοφιλιδια και πολυ gfe γαμησι.

Στην αρχη δε σκοπευα να κανουμε ακα γαμησι αλλα στην πορεια καυλωσαμε και οι 2 τοσο πολυ που ηταν αναποφευκτο. :glasses:

Αρχισα να της τον χωνω σιγα σιγα, εκεινη ειχε κλεισει τα ματια της και αναστεναζε στο στομα μου ενω γλωσσοφιλιαζομασταν και οσο της τον εβαζα μου ελεγε με ναζι "οχι, τι κανεις, μη" και τετοια αλλα στην πραγματικοτητα το ειχε τεραστια αναγκη και δεν εφερε την παραμικρη αντισταση.

Ακολουθησε ενα ακρως ρομαντικο και αισθησιακο ακα γαμησι, σχεδον ειχα ξεχασει οτι ειμαι σε μπουρδελο μεχρι που μου το θυμισε η τσατσα χτυποντας.:headbang: Κατευθειαν της εδωσα αλλο ενα 10ρικο να ξαναρθει αμεσως.

Τωρα επεσε εκεινη πανω μου και αρχισε μια ρομαντικη ακα ιππασια με τοσο καλη τεχνικη που μου ηρθε να χυσω κατευθειαν! Την σταματησα και της ειπα το λογο και εκεινη μου ειπε να μην τελειωσω μεσα της γιατι θα κανουμε παιδακι.. Εκει φυσικα μπηκε στο παιχνιδι ο κωλος! Στην αρχη μου ελεγε οχι οτι δεν κανει πλεον και τετοια, αλλα τελικα την εψησα...

Η πισω τρυπα οντως ειχε αρκετο καιρο να παραβιαστει... Της εκανα λιγο ρεκτιφιε με τη γλωσσα, βαθια μεσα στην κωλοτρυπιδα, τη δαχτυλιασα λιγο και σιγα σιγα και με προσοχη της τον εφαρμοσα!:rockon: Ηταν τοσο σφτιχτο και στενο και σε συνδιασμο με τη ρομαντικη ατμοσφαιρα, τα βογγητα της αλλα και την αδρεναλινη με 2 πουτσιες κοντεψα να χυσω. Για την ακριβεια εφυγαν μερικες σταγονες αλλα τραβηχτηκα και το εκοψα στη μεση. Δεν ηθελα να τελειωσω τοσο γρηγορα.

Αφου αποφορτιστηκα λιγο, συνεχισαμε τα γλωσσοφιλα και την καυλαντα και η καυλα βαρεσε παλι κοκκινο και της τον ξανακαρφωσα. Τη γαμουσα με μανια ειχα σεληνιαστει. Την εβαλα να ξαπλωσει μπρουμητα, επεσα πανω της και γαμαγα με μανια ενω παραλληλα γλωσσοφιλαζομασταν.. Ειχαμε γινει μουσκεμα στον ιδρωτα και οι 2. Τη γαμαγα εναλαξ, μια μουνι μια κωλο... Μετα απο αρκετη ωρα δεχτηκε χυσιμο στον κωλο στο τελειωμα, χωρις καποτα φυσικα. :rockon:

Ακολουθησαν καμια 10αρια ακομα τετοια γαμησια σε ολα τα μαγαζια που ανεφερα παραπανω και φυσικα στην πορεια μου επετρεπε και χυσιμο στη μουναρα κατι το οποιο ειχαμε και οι 2 μεγαλη αναγκη :sunglasses:

Ηταν το αγαπημενο μου στανταρακι μεχρι που σε καποια φαση αρχισε παλι να ανακοινωνει ελευθερο στοματικο και εκοψε τον κωλο. Στο Κολωνου48 αν θυμαμαι καλα επεσε το τελευταιο μας γαμησι... Ενω της εσκιζα απαξιωτικα τη μουναρα, χωρις γλωσσοφιλα πλεον καθως το στομα της βρωμαγε πουτσιλα παλι, την εψηνα να μου δωσει κωλο. Ηταν καθετα αρνητικη, μου ειπε οτι αποκλειεται και τετοια γιατι κατι επαθε... και μου εδειξε και ενα τεραστιο σπυρι που ειχε φυτρωσει στα κωλομερια της και την ποναγε πολυ. Εκει αηδιασα, της τα πεταξα ολα μεσα για τελευταια φορα και απο τοτε δεν ξαναπατησα. Την ρωτησα αν πηγε στο γιατρο, μου ειπε οχι, τη ρωτησα αν κανει εξετασεις, μου ειπε οχι... Ειχε αδυνατισει και παρα πολυ και γενικα για καποιο λογο ημουνα σιγουρος οτι δεν ηταν ρομαντικη μονο μαζι μου... Φευγοντας βαρεσε και το καμπανακι, συνειδητοποιησα ποσο ακραια συμπεριφορα ειχα τον τελευταιο καιρο και εκεινη τη στιγμη πηρα την αποφαση να ξεκινησω μια μεγαλη αποχη απ τα μπουρδελα μπας και συνελθω, η οποια κρατησε κοντα 2 μηνες. Εκανα εξετασεις την αμεσως επομενη μερα καθως και 2 μηνες αργοτερα και ευτυχως για ακομα μια φορα δεν αρπαξα τιποτα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

latest

Επισκέπτης
Δεν κατέχω ούτε λατινικά , ούτε γερμανικά . Αν θέλετε , μεταφράστε και τα 2 .

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Παρατηρώ στην αρχή του συγκεκριμένου νήματος, ότι ο Blizardeye σας έχει γλύψει υπερβολικά πολύ, Άγιε. Έχω όμως μάθει ότι στην πορεία υπήρξε ανταγωνισμός στο ποιός θα ηγείται του νήματος των παππούληδων και το κλίμα χάλασε.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Παρατηρώ στην αρχή του συγκεκριμένου νήματος, ότι ο Blizardeye σας έχει γλύψει υπερβολικά πολύ, Άγιε. Έχω όμως μάθει ότι στην πορεία υπήρξε ανταγωνισμός στο ποιός θα ηγείται του νήματος των παππούληδων και το κλίμα χάλασε.

Θέμα "ηγεσίας" του νήματος των παπούληδων, όχι μόνον δεν υπήρξε, αλλά δεν τέθηκε και ποτέ μεταξύ εμού και του κ. Χιονοστροβιλλομάτη.

Γεγονός όμως βέβαια τως πώς είχαμε έλθει σε κάποια ρήξη, σχετικά με την πορεία του νήματος και τα "οφίκια" που τότε μοίραζε αφειδώς ο κ. νηματοθέτης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom