Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τελικά αυτοί ένα στούντιο άλμπουμ είχαν;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Τελειώνει Μαρινάκη και Σία η FIFA!

Για «αποβολή από το ποδόσφαιρο» όσων εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» μέχρι αυτή να τελεσιδικήσει, μίλησε ο γενικός γραμματέας της UEFA και εκπρόσωπος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, παίρνοντας στα χέρια του τη λίστα με τους 26 κατηγορούμενους! Το SDNA αποκαλύπτει...
Στο πλαίσιο της συζήτησης των αρμόδιων φορέων για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το υφυπουργείο Αθλητισμού παρέδωσε στον Τζιάνι Ινφαντίνο τη λίστα με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί το θέμα της συνάντησης ανάμεσα στην UEFA, την ΕΠΟ, την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των κομμάτων να ήταν το νέο αθλητικό νομοσχέδιο με σημείο τριβής το περίφημο αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας, ωστόσο δεν γινόταν να μην υπάρξει συζήτηση για το τεράστιο θέμα που έχει φουντώσει τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό δεν είναι άλλο από τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως στα χέρια του γενικού γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, έφτασε αρμοδίως από το υφυπουργείο Αθλητισμού η τελική λίστα με τους 26 κατηγορούμενους (αναλυτικά, με τις ιδιότητες και τις κατηγορίες που τους βαραίνουν) για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, μετά τις καταθέσεις μαρτύρων και βάσει του πορίσματος Κορέα.

Σε ερώτηση από την πλευρά της κυβέρνησης για το τι κάνει η FIFA σε αυτές τις περιπτώσεις με βάση τον κώδικα ηθικής, ο κ. Ινφαντίνο απάντησε ότι τους αποκλείει! «Σε αυτές τις περιπτώσεις, αποβάλλουμε τα πρόσωπα μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Το κάνουμε για την προστασία του αθλήματος», είπε και παρέλαβε τη λίστα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.621
Πόντοι
606
θαλασσαααααααααααα :badair:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
θαλασσαααααααααααα :badair:

images

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

Τελειώνει Μαρινάκη και Σία η FIFA!

Για «αποβολή από το ποδόσφαιρο» όσων εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» μέχρι αυτή να τελεσιδικήσει, μίλησε ο γενικός γραμματέας της UEFA και εκπρόσωπος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, παίρνοντας στα χέρια του τη λίστα με τους 26 κατηγορούμενους! Το SDNA αποκαλύπτει...
Στο πλαίσιο της συζήτησης των αρμόδιων φορέων για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το υφυπουργείο Αθλητισμού παρέδωσε στον Τζιάνι Ινφαντίνο τη λίστα με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί το θέμα της συνάντησης ανάμεσα στην UEFA, την ΕΠΟ, την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των κομμάτων να ήταν το νέο αθλητικό νομοσχέδιο με σημείο τριβής το περίφημο αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας, ωστόσο δεν γινόταν να μην υπάρξει συζήτηση για το τεράστιο θέμα που έχει φουντώσει τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό δεν είναι άλλο από τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως στα χέρια του γενικού γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, έφτασε αρμοδίως από το υφυπουργείο Αθλητισμού η τελική λίστα με τους 26 κατηγορούμενους (αναλυτικά, με τις ιδιότητες και τις κατηγορίες που τους βαραίνουν) για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, μετά τις καταθέσεις μαρτύρων και βάσει του πορίσματος Κορέα.

Σε ερώτηση από την πλευρά της κυβέρνησης για το τι κάνει η FIFA σε αυτές τις περιπτώσεις με βάση τον κώδικα ηθικής, ο κ. Ινφαντίνο απάντησε ότι τους αποκλείει! «Σε αυτές τις περιπτώσεις, αποβάλλουμε τα πρόσωπα μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Το κάνουμε για την προστασία του αθλήματος», είπε και παρέλαβε τη λίστα.

Ελπίζω στην κανονική του ζωή ο κ. Ινφαντίνο να μην είναι φούρναρης...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για να είμαι ειλικρινής πριν από λίγο κοίταξα σοβαρά την ψηφοφορία μας και < είδα > την δυναμική της.
Συνειδητοποιώ ότι αυτοί που ψήφισαν μου δείχνουν [ και μάλιστα μαζικά ] την πόρτα της εξόδου από το νήμα.
Υπ΄ αυτές τις συνθήκες και επειδή τίθεται πλέον ζήτημα ευθιξίας και αξιοπρέπειας, που είναι οι δικές μου κόκκινες γραμμές, δηλώνω ότι αποχωρώ οριστικά από το νήμα.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας, ανεξαιρέτως, για τις διασκεδαστικές ώρες που περάσαμε μαζί.
Καλή συνέχεια!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για να είμαι ειλικρινής πριν από λίγο κοίταξα σοβαρά την ψηφοφορία μας και < είδα > την δυναμική της.
Συνειδητοποιώ ότι αυτοί που ψήφισαν μου δείχνουν [ και μάλιστα μαζικά ] την πόρτα της εξόδου από το νήμα.
Υπ΄ αυτές τις συνθήκες και επειδή τίθεται πλέον ζήτημα ευθιξίας και αξιοπρέπειας, που είναι οι δικές μου κόκκινες γραμμές, δηλώνω ότι αποχωρώ οριστικά από το νήμα.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας, ανεξαιρέτως, για τις διασκεδαστικές ώρες που περάσαμε μαζί.
Καλή συνέχεια!
τυπε μη φυγεις ακομα ειναι νωρις και στην καταμετρηση φαινονται μονο οι γριες και οι νοικοκυρες που ψηφιζουν νωρις μετα την εκκλησια
αργοτερα ξυπνανε οι νεοι και ψηφιζουν και μπορει να εχουμε ανατροπες
αλλωστε η Β' αθηνων εχει μικρη ενσωματωση ακομα  :-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλή συνέχεια!
Εγω ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει καποιος να φυγει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Επισης δεν αντιλαμβανομαι ποιοι ψηφισαν την τριτη επιλογη.

Ουτε εγω ουτε η Ροζυ την επιλεξαμε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Επισης δεν αντιλαμβανομαι ποιοι ψηφισαν την τριτη επιλογη.

Ουτε εγω ουτε η Ροζυ την επιλεξαμε.
εγω τυπε επελεξα το 2ο. εχουνε σκασει ολοι οι ζουλιαρηδες επειδη εχεις γκελ στα γκομενακια  :S

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: Agaphtέ Μπλίζ ,καθότι λέει η φηφοφορία ,ο Μπλίζ και η παρέα του ,και η παρέα είμαστε εμείς θα ανγκαστούμε  να φύγουμε μαζί ,εαν συμβεί αυτό καταλαβαίνει και ο κάθε πικραμένος ότι θα μείνει ο αντι ..σαν την καλαμιά στο κάμπο ,γιαυτό μην μας  :zfuck:..την ημέρα  :s&m_2: :s&m_2: :rolleyes: :hi:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλή συνέχεια!

Είναι λάθος και δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Επίσης οι περισσότεροι ψηφίζουν με διάθεση για πλάκα παρά στα σοβαρά.
Ελπίζω να αναθεωρήσεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Είναι λάθος και δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Επίσης οι περισσότεροι ψηφίζουν με διάθεση για πλάκα παρά στα σοβαρά.
Ελπίζω να αναθεωρήσεις...

Το λάθος του ειναι οτι βαζει διλημματα "εγω ή αυτοί", που δεν αφορουν κανεναν.
Και φυσικα τον τρολαρισαν κανονικα, ψηφιζοντας ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom