blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Tο ανδρικο σπερμα ειναι πλουσιο σε πρωτεινες τυπε.Επιμενεις?μετα το βολι εχει αναγκη απο πρωτεινη ο οργανισμος ! οτι χανεται πρεπει να αναπληρωνεται!
Θα εμφανιστώ ως γάτα και είτε θα σας φάω τα μπριζολάκια είτε.. Προσοχή λοιπόν!
Tο ανδρικο σπερμα ειναι πλουσιο σε πρωτεινες τυπε.Επιμενεις?
ο άστατος και ο τριβης για μπριζολάκια παν, ποιος είναι αυαυτός ο τρίτος που μυστικό κραταν ?ο μπλιζ λίγο ζηλευει μα έχει και δουλειά, κι ο άστατος γυρεύει της έρη τον μπελά.. Υπάρχουν κι άλλοι χίλιοι που τρώνε λυσσακα που μείναν με τον πουλο και ωδή για τα πουλιά!
Αν μεθυσεις και εισαι σκνιπα
ελα παρε μου μια πιπα
αν καυλωσει το μουνι σου
ελα σπιτι μου και στησου
και αν σε τρωει το κωλι σου
παρ την πουτσα μου και ξυσου.
τις ίδιες αντιρρήσεις είχε και ο Δίας όταν τον έλεγε ο Όμηρος σύννεφο μα ζωχτη αχαχαχαΔεν είναι θεμα δουλειάς. Είναι θέμα απόστασης ...
ωδή στους γελοιους αχαχαχα μπορώ να την χρησιμοποιώ ?Αν μεθυσεις και εισαι σκνιπα
ελα παρε μου μια πιπα
αν καυλωσει το μουνι σου
ελα σπιτι μου και στησου
και αν σε τρωει το κωλι σου
παρ την πουτσα μου και ξυσου.
Κυριε μου εχθες ειχαμε δωρεαν μαθηματα συνταξης γραμματικης και ορθογραφιας.Σημερα ειναι σειρα της ποιησης και της καλλιτεχνιας.[size=30pt]
Πγιότητα!!![/size]
Κυριε μου εχθες ειχαμε δωρεαν μαθηματα συνταξης γραμματικης και ορθογραφιας.Σημερα ειναι σειρα της ποιησης και της καλλιτεχνιας.
Υπαρχουν πνευματικα δικαιωματα,χρειαζεστε αδεια.ωδή στους γελοιους αχαχαχα μπορώ να την χρησιμοποιώ ?
αρισταλ εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι με πτυχιαρες πυρηνικοι φυσικοί μοριακοι βιολογοι ερευνητές ιατροί κτλ με επίπεδο και σοβαρότητα που αρμόζει στη κοινωνική και πνευματική τους θέση. Λες να προσβληθούν με την ωμοτητα που αντιμετωπιζεις την τέχνη και την ιστορία ?Και λιγα μαθηματα Ιστοριας
Αιγυπτιοι βρηκαν τον τροχο
Κινεζοι την πυξιδα
μα Ελληνες γαμησανε
πρωτοι κωλοτρυπιδα.
χονδρο αχαχαχαχαχαΥπαρχουν πνευματικα δικαιωματα,χρειαζεστε αδεια.