Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αρισταλ εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι με πτυχιαρες πυρηνικοι φυσικοί μοριακοι βιολογοι ερευνητές ιατροί κτλ με επίπεδο και σοβαρότητα που αρμόζει στη κοινωνική και πνευματική τους θέση. Λες να προσβληθούν με την ωμοτητα που αντιμετωπιζεις την τέχνη και την ιστορία ?
Φοβαμαι οτι θα επιχειρησουν να χειροδικησουν εναντιον μου.Και τοτε θα χρειαστω δικηγορο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να βρεις αργηθυλ. Εγώ έχει αποφανθει το μπου ότι είμαι μπατσος μην τουπ το χαλάσω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα σε χρειαστω σαν μαρτυρα Μπατσεριναλ.Ε΄πιζω να συμπαρασταθεις τον δορυφορο σου.
δεν έχω δορυφορους μάνα μου. Δορυφορική μόνο αχαχαχα με έχεις μπερδεψει δεν δίνω του αγγέλου μου νερό θα σου κάνω και τον μαρτυρα ?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν έχω δορυφορους μάνα μου. Δορυφορική μόνο αχαχαχα με έχεις μπερδεψει δεν δίνω του αγγέλου μου νερό θα σου κάνω και τον μαρτυρα ?
Αφου ολα γυρω σου γυριζουν εδω μεσα.(Του Ρουβα δεν ειναι αυτο?).Τοσο ασπλαχνη εισαι?Τοσο σκληρη καρδια εχεις?
Εγω παντως χθες
οδηγαγα στην Τσιμισκη
και ειδα δεκα μουνες
τ'αεχιδια μου κοκκινησαν
εγιναν παπαρουνες
πρηστηκανε και γεμισαν
σαραντα τονους χυσια
κι αμεσως σ ονειρευτηκα
γι ατελειωτα γαμησια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφου ολα γυρω σου γυριζουν εδω μεσα.(Του Ρουβα δεν ειναι αυτο?).Τοσο ασπλαχνη εισαι?Τοσο σκληρη καρδια εχεις?
Εγω παντως χθες
οδηγαγα στην Τσιμισκη
και ειδα δεκα μουνες
τ'αεχιδια μου κοκκινησαν
εγιναν παπαρουνες
πρηστηκανε και γεμισαν
σαραντα τονους χυσια
κι αμεσως σ ονειρευτηκα
γι ατελειωτα γαμησια.
έχω ματιά μόνο για το πουλί

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
πουτανα παλι το κανατε το θρεντ η ερι θελει το πουλι το πουλι ποτανες οι ποτανες φραγκα τα φραγκα δουλειες δουλειες δεν υπαρχουν και τελικα παλι με το πουλι στο χερι μενουμε!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πουτανα παλι το κανατε το θρεντ η ερι θελει το πουλι το πουλι ποτανες οι ποτανες φραγκα τα φραγκα δουλειες δουλειες δεν υπαρχουν και τελικα παλι με το πουλι στο χερι μενουμε!!!!!!!
αχαχαχαχαχα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εξαίρετον!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε εχω την εντυπωση οτι εγω αναστατωσα το θρετ και εριξα την πγιοτητα στα ταρταρα
τοσο καιρο τραβαγα τις κοτσιδες μου στα πολιτικα θρετς
τι ηθελα χτες και ειπα "για να δω τι γραφουν και σε αυτη τη μαλακια" και κλικαρισα  :S

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τυπε εχω την εντυπωση οτι εγω αναστατωσα το θρετ και εριξα την πγιοτητα στα ταρταρα
τι ηθελα χτες και ειπα "για να δω τι γραφουν και σε αυτη τη μαλακια" και κλικαρισα  :S

Αφήστε την αυτοκριτική, κύριε και ψηφίστε στην ψηφοφορία μας.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
τι ηθελα χτες και ειπα "για να δω τι γραφουν και σε αυτη τη μαλακια" και κλικαρισα  :S

σωπα αδερφε εδω η πγιοτητα δεν εχει μετρο εσυ την βλεπεις στα ταρταρα και εγω στο θεο ειναι απο ποια μερια το βλεπεις !!!!!!!!!!  γραφε ελευθερα γραφε τρελλα γραφε γραφε γραφε και στο τελος γραψε τους ολους στα πιγιοτηκα σου αμελετητα τοτε πραγματικα θα εισαι ο ποιοτηκοτερος ολων!!!!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Η πγιοτητα ειναι υπερεκτημημενη. Η αληθεια βροσκευε στους σεξ πιστολς :rockon:

Stories

Νέο!

Stories