Φοβαμαι οτι θα επιχειρησουν να χειροδικησουν εναντιον μου.Και τοτε θα χρειαστω δικηγορο.αρισταλ εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι με πτυχιαρες πυρηνικοι φυσικοί μοριακοι βιολογοι ερευνητές ιατροί κτλ με επίπεδο και σοβαρότητα που αρμόζει στη κοινωνική και πνευματική τους θέση. Λες να προσβληθούν με την ωμοτητα που αντιμετωπιζεις την τέχνη και την ιστορία ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 932K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Θα σε χρειαστω σαν μαρτυρα Μπατσεριναλ.Ε΄πιζω να συμπαρασταθεις τον δορυφορο σου.Να βρεις αργηθυλ. Εγώ έχει αποφανθει το μπου ότι είμαι μπατσος μην τουπ το χαλάσω
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν έχω δορυφορους μάνα μου. Δορυφορική μόνο αχαχαχα με έχεις μπερδεψει δεν δίνω του αγγέλου μου νερό θα σου κάνω και τον μαρτυρα ?Θα σε χρειαστω σαν μαρτυρα Μπατσεριναλ.Ε΄πιζω να συμπαρασταθεις τον δορυφορο σου.
Αφου ολα γυρω σου γυριζουν εδω μεσα.(Του Ρουβα δεν ειναι αυτο?).Τοσο ασπλαχνη εισαι?Τοσο σκληρη καρδια εχεις?δεν έχω δορυφορους μάνα μου. Δορυφορική μόνο αχαχαχα με έχεις μπερδεψει δεν δίνω του αγγέλου μου νερό θα σου κάνω και τον μαρτυρα ?
Εγω παντως χθες
οδηγαγα στην Τσιμισκη
και ειδα δεκα μουνες
τ'αεχιδια μου κοκκινησαν
εγιναν παπαρουνες
πρηστηκανε και γεμισαν
σαραντα τονους χυσια
κι αμεσως σ ονειρευτηκα
γι ατελειωτα γαμησια.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
έχω ματιά μόνο για το πουλίΑφου ολα γυρω σου γυριζουν εδω μεσα.(Του Ρουβα δεν ειναι αυτο?).Τοσο ασπλαχνη εισαι?Τοσο σκληρη καρδια εχεις?
Εγω παντως χθες
οδηγαγα στην Τσιμισκη
και ειδα δεκα μουνες
τ'αεχιδια μου κοκκινησαν
εγιναν παπαρουνες
πρηστηκανε και γεμισαν
σαραντα τονους χυσια
κι αμεσως σ ονειρευτηκα
γι ατελειωτα γαμησια.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
γκαμαω μονο μποτανες :-έχω ματιά μόνο για το πουλί
Kαι ΝΔμοκρατισσες τυπε?γκαμαω μονο μποτανες :-
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πουλί σκασίλα μου αχαχαχαγκαμαω μονο μποτανες :-
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
η σταθερη μου μποτανα ειναι μαλλον συριζαια αλλα δε με ενοχλειKαι ΝΔμοκρατισσες τυπε?
το γκαμησι δε γνωριζει συνορα τυπε :S
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχαπουτανα παλι το κανατε το θρεντ η ερι θελει το πουλι το πουλι ποτανες οι ποτανες φραγκα τα φραγκα δουλειες δουλειες δεν υπαρχουν και τελικα παλι με το πουλι στο χερι μενουμε!!!!!!!
αχαχαχαχαχα
εεεεε μα εχω αδικο??????
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
πουτανα παλι το κανατε το θρεντ η ερι θελει το πουλι το πουλι ποτανες οι ποτανες φραγκα τα φραγκα δουλειες δουλειες δεν υπαρχουν και τελικα παλι με το πουλι στο χερι μενουμε!!!!!!!
Εξαίρετον!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε εχω την εντυπωση οτι εγω αναστατωσα το θρετ και εριξα την πγιοτητα στα ταρταραπουτανα παλι το κανατε το θρεντ η ερι θελει το πουλι το πουλι ποτανες οι ποτανες φραγκα τα φραγκα δουλειες δουλειες δεν υπαρχουν και τελικα παλι με το πουλι στο χερι μενουμε!!!!!!!
τοσο καιρο τραβαγα τις κοτσιδες μου στα πολιτικα θρετς
τι ηθελα χτες και ειπα "για να δω τι γραφουν και σε αυτη τη μαλακια" και κλικαρισα :S
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
τυπε εχω την εντυπωση οτι εγω αναστατωσα το θρετ και εριξα την πγιοτητα στα ταρταρα
τι ηθελα χτες και ειπα "για να δω τι γραφουν και σε αυτη τη μαλακια" και κλικαρισα :S
Αφήστε την αυτοκριτική, κύριε και ψηφίστε στην ψηφοφορία μας.
τυπε εχω την εντυπωση οτι εγω αναστατωσα το θρετ και εριξα την πγιοτητα στα ταρταρα
σωπα αδερφε εδω η πγιοτητα δεν εχει μετρο εσυ την βλεπεις στα ταρταρα και εγω στο θεο ειναι απο ποια μερια το βλεπεις !!!!!!!!!! γραφε ελευθερα γραφε τρελλα γραφε γραφε γραφε και στο τελος γραψε τους ολους στα πιγιοτηκα σου αμελετητα τοτε πραγματικα θα εισαι ο ποιοτηκοτερος ολων!!!!!!
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Η πγιοτητα ειναι υπερεκτημημενη. Η αληθεια βροσκευε στους σεξ πιστολς
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.