Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τα επιχειρηματα τα εχω ακούσει πολλάκις και τα θεωρώ μπούρδες. Ποσους ξέρεις ανδρες που αν τους ελεγε η κοπελα ειμαι βιζιτα θα την παντρευοταν απο το κοινωνικο σου περιβαλλον. στο δικο μου το 80% των αντρων θα ηθελε απλα να την πηδηξει και αν γινεται χωρις λεφτα να το πει στους γυρ του και να την κανει με ελαφρα. Επομενως το επαγγελμα ειναι καταλυτικος παραγοντας και για τους ανδρες. Επισης εδω μεσα ενω σπανια ρωτω τι δουλεια κανει καποιος ολοι με ρωτουν. επομενως ειστε ολοι προικοθηρες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Κανά χωραφάκι παίζει;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.856
Πόντοι
2.606
Ασε τύπε, δεν βλεπω να συνεχιζετε τη συνομιλια, ηρθε το πουλι και η Ερη επιδεικνυει ιδιαιτερη συμπαθεια στο νεο προσωπο.
βλεπω ο τυπος πουλι να μας το τρωει το γκομενετο  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πουλι παμπλο πουτσος ολα απο ενα π αρχιζουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Τα επιχειρηματα τα εχω ακούσει πολλάκις και τα θεωρώ μπούρδες. Ποσους ξέρεις ανδρες που αν τους ελεγε η κοπελα ειμαι βιζιτα θα την παντρευοταν απο το κοινωνικο σου περιβαλλον. στο δικο μου το 80% των αντρων θα ηθελε απλα να την πηδηξει και αν γινεται χωρις λεφτα να το πει στους γυρ του και να την κανει με ελαφρα. Επομενως το επαγγελμα ειναι καταλυτικος παραγοντας και για τους ανδρες. Επισης εδω μεσα ενω σπανια ρωτω τι δουλεια κανει καποιος ολοι με ρωτουν. επομενως ειστε ολοι προικοθηρες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Εκτός από τις φορές που μας λέτε αυτόκλητα την ιδιότητά σας, με σκοπό να μας απειλήσετε εμμέσως.  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.856
Πόντοι
2.606
εχεις χασει τελευταίως και το χιουμορ σου μπροστα στην προσπάθεια να μου την πεις μαγκα, και πολυ λυπάμαι. Αραγε τι να φταίει..; :think:
τρολαρω κυρα μου να περασει η ωρα  ετυχε επεσα πανω στη μαλακια σου,τι σε κανει να πιστευεις οτι εχω κινητρα να προσπαθησω για κατι που αφορα το προσωπο σου?  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τρολαρω κυρα μου να περασει η ωρα  ετυχε επεσα πανω στη μαλακια σου,τι σε κανει να πιστευεις οτι εχω κινητρα να προσπαθησω για κατι που αφορα το προσωπο σου?  :jerking:
Ε να ειδες ενα σου λεω και πιάνεσαι .. παλια γελουσες  :dunno: μηπως εχω χασει εγω το χιουμορ μου;  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
τρολαρω κυρα μου να περασει η ωρα  ετυχε επεσα πανω στη μαλακια σου,τι σε κανει να πιστευεις οτι εχω κινητρα να προσπαθησω για κατι που αφορα το προσωπο σου?  :jerking:

Όποιος δεν  της κάνει αυλή, έχει ποταπά κίνητρα, κύριε. Ερινάλιος Νόμος.-

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εκτός από τις φορές που μας λέτε αυτόκλητα την ιδιότητά σας, με σκοπό να μας απειλήσετε εμμέσως.  :grin:

Την παίρνω στο τηλέφωνο και αυτή δεν το σηκώνει
Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom