Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
οι γκομενες τη θελουν τη φαπα τους τυπε :S
οι γκομενες τη θελουν τη φαπα τους τυπε :S
τυπε οπως εχει πει κι ο γερμανος ποιητης και φιλοσοφος Καρλ - Χαιντζ Ρουμενιγκε "τη γυναικα να τη δερνεις καθε μερα, ακομα κι αν δεν ξερεις το λογο, τον ξερει αυτη" :S
τυπισσα η θεωρια του πουλιου λεει οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες
απλα χωριζονται σε αυτες που ειναι μεσα στα μπουρδελα που πληρωνονται αμεσα και προκαταβολικα
και σε αυτες που ειναι οξω απο τα μπουρδελα που πληρωνονται εμμεσα και σε δοσεις
σημαντικη διαφορα οτι αυτες μεσα στα μπουρδελα σου ερχονται πιο οικονομικα
και δεν πληρωνεις για να γαμησεις
αλλα για να φυγουν και να γλιτωσεις το πρηξοπουτσι αφου γαμησεις
:S
η υστερω τυπε πασχει απο αγαμια και θελει πουτσο για να ερθει στα συγκαλα τηςέχω μια συνειδικευόμενη κλασσική περίπτωση υστερίας
η οποία με βρίζει συνέχεια και φυσικά για μαλακίες
τις οποίες δεν καταλαβαίνω και ούτε είμαι διατεθειμένος
να καταλάβω, πιστεύω ότι η παντελής αδιαφορία μου διεγείρει
τα υστερικά αντανακλαστικά και προκαλεί εκπομπή υψίσυχνων
υψηλής έντασης ηχητικών κυμάτων
παρόλαυτά λυπάμαι τις γυναίκες και δη τις υστερικές...
αυτά
η υστερω τυπε πασχει απο αγαμια και θελει πουτσο για να ερθει στα συγκαλα της
επειδη ομως εσυ δεν εισαι ο ερυθρος σταυρος, κατουρα τη στη μαπα και γκαμα μποτανες
γαμαω ανετα την κυρια τετατετα καμπουρελη.. εχουν θρεντ για εν τζοβενο νυχου με το ενα ποδι στον ταφο και την λενε και γκαβλα. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
κοιτα τυπε υπαρχουν και ανιατες περιπτωσεις που εχουν παρει σασιδεν μπορούσες να στοχεύσεις πιο κέντρο μύστη μου ;)
τελικά το φάρμακο ποιο είναι για τέτοιες περιπτώσεις ?
πιστεύω ότι είναι ανίατες τέτοιες παθήσεις...
εννοείται... πορνο-εργολάβος κι έτσι να-ουμε... Range Rover ή το σπόρ ένα παλιό Maserati vintage...
συνήθως όμως κατεβαίνω με το μηχανάκι, μια MV Augusta F4...
ομολογώ πάντως ότι τα πουτανάκια είναι πολύ συντηρητικά... τα δίτροχα όσο και ακριβά να είναι δεν εντυπωσιάζουν όσο το 4Χ4...
το καλύτερο ήταν όταν μια βίζιτα που την πήγα με την Maserati σπίτι της μετα το ραντεβου, μια εβδομάδα μετά με πήρε τηλ. και μου έκανε πρόταση γάμου...
ΓΥΝΑΙΚΕΣ σου λέω...
Αρκει να αισθανεται σαν να σε ξερει χρονια ,οταν βλεπει το μερτσεντέ για πρωτη φορα...
χωρίς να θέλω να αφαιρεσω τίποτα απο την γοητεία του πορνολόρδου...
αυτό που απέδειξε ο κόμπρας... είναι τελικά ότι οι γυναίκες είναι τεράστιες πουτάνες...
και ότι οι πουτάνες θα παραμείνουν για πάντα ΓΥΝΑΙΚΕΣ
τελικά το φάρμακο ποιο είναι για τέτοιες περιπτώσεις ?