Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
κοιτα τυπε υπαρχουν και ανιατες περιπτωσεις που εχουν παρει σασι
εκει μονο κρυα ντουζ και ηλεκτροσοκ
τωρα για τις υπολοιπες νομιζω το φαρμακο ειναι πουτσα και ικανοποιηση των παραλογων απαιτησεων τους για να τις κρατας ευχαριστημενες (οσο αντεχεις βεβαια οικονομικα, ψυχολογικα κλπ)
εν συντομια θα πρεπει να κανεις πραξη τη λαικη σοφια:
της γυναικας ο καημος, πουτσα, λουσα και χορος  :S

εδώ όμως είναι το θέμα, δε γουστάρω να ικανοποιήσω τις μαλακισμένες απαιτήσεις τους
γιατί πολύ απλά κόβω ενέργεια απο τον εαυτό μου...

και στην τελική στα φρύδια μου , απλά θα μείνουν ανικανοποίητες και ας μου κουδουνίζουν τ'αυτιά με τις μαλακίες τους...

πραγματικά προτιμώ 5 συνασπισμένες υστερικές καραμούζες πάνω στ'αυτιά μου
παρά να χάσω ενέργεια για πάρτη τους, η οποία προορίζεται για ηδονιστικούς σκοπούς  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εδώ όμως είναι το θέμα, δε γουστάρω να ικανοποιήσω τις μαλακισμένες απαιτήσεις τους
σε αυτη την περιπτωση τυπε ακολουθεις τη θεωρια και το παραδειγμα του πουλιου
το κοβεις μαχαιρι το αθλημα και γκαμας μονο μποτανες  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
σε αυτη την περιπτωση τυπε ακολουθεις τη θεωρια και το παραδειγμα του πουλιου
το κοβεις μαχαιρι το αθλημα και γκαμας μονο μποτανες  :rockon:

...έτσι κι'αλλιώς δε συνηθίζω να το χώνω σε σφιγγοφωλιές  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Η γυναικα οταν τον τρωει καλα γλυκενεται. Και μετα οταν δεν ξαναβρησκει πουτσα σωστη γινετε υστερικη. Ολα αρχιζουν και σταματανε απο μια πουτσα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μεταφορά από το επικό νήμα του Κόμπρα:

Για συντομία ο Κόμπρας έσκασε με πολυτελές τζιπ φίλου του σε studio και η πουτάνα που το είχε κοζάρει του έκατσε ακάποτα, δις στο μισάωρο.
συγκρινεις την πουτσαν με την βουρτσαν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

και στην τελική στα φρύδια μου , απλά θα μείνουν ανικανοποίητες και ας μου κουδουνίζουν τ'αυτιά με τις μαλακίες τους...

πραγματικά προτιμώ 5 συνασπισμένες υστερικές καραμούζες πάνω στ'αυτιά μου
παρά να χάσω ενέργεια για πάρτη τους, η οποία προορίζεται για ηδονιστικούς σκοπούς  :grin:
Αν ικανοποιηθει καλα και πολαπλα για τις επιμενες 2 ωρες θα ειναι αρνακι. :fuck2:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
συγκρινεις την πουτσαν με την βουρτσαν.

Έλα ρε Έρη, τι συγκρίνω; Διάβασε το νήμα, έσκασε με το τζιπ, της πούλησε λίγο παραμύθι και η κοπέλα ήταν όλο μέλι και προφανώς δε το γράφω για το ακάποτο, στα αρχίδια μου το ακάποτο.

Όπως μου είχε πει παλιά κοπέλα στα πρώτα 5 λεπτά οι περισσότερες σε σκανάρουν να δουν το βάθος της τσέπης. Αυτές πρέπει να πάρει ο Βαρουφάκης, έχουν εμπειρία.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Έλα ρε Έρη, τι συγκρίνω; Διάβασε το νήμα, έσκασε με το τζιπ, της πούλησε λίγο παραμύθι και η κοπέλα ήταν όλο μέλι.
τυπε η γυναικα διακρινει καλυτερα τον καλο χαρακτηρα, την εργατικοτητα και το χιουμορ του αντρα οταν κατεβαινει απο μια τζιπαρα απο δω μεχρι τη λουτσα
αντιθετα ειναι δυσκολο να τα δει αυτα αν κατεβει απο κανενα φιατακι σαν κουτσουλια
γιατι ως γνωστο τα φιατακια ειναι μικρα και τα κρυβουν ολα αυτα  :S

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
εγώ σκάω μύτη με την πάπια με την κομμένη εξάτμιση και ξερένονται τα γκομενάκια  :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
εγω παω με το τρολει σαν τον κοσνικ  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έλα ρε Έρη, τι συγκρίνω; Διάβασε το νήμα, έσκασε με το τζιπ, της πούλησε λίγο παραμύθι και η κοπέλα ήταν όλο μέλι και προφανώς δε το γράφω για το ακάποτο, στα αρχίδια μου το ακάποτο.

Όπως μου είχε πει παλιά κοπέλα στα πρώτα 5 λεπτά οι περισσότερες σε σκανάρουν να δουν το βάθος της τσέπης. Αυτές πρέπει να πάρει ο Βαρουφάκης, έχουν εμπειρία.
για την ιεροδουλη δεν μιλαμε μανα μου; και βγαζουμε συμπερασμα για τις γυναικες; ε αυτο λεω . εχετε χασει την μπαλιτσα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
για την ιεροδουλη δεν μιλαμε μανα μου; και βγαζουμε συμπερασμα για τις γυναικες; ε αυτο λεω . εχετε χασει την μπαλιτσα

Οι άλλες είναι χειρότερες. Πόσες κυρίες πγιότητας προσδιορίζονται από το επάγγελμα του συζύγου;
Πόσες που γνωρίζουμε για πρώτη φορά η δεύτερη ερώτηση είναι τι δουλειά κάνεις;

Εμείς στην τελική για γυναίκα που γουστάρουμε στα αρχίδια μας όλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οι άλλες είναι χειρότερες. Πόσες κυρίες πγιότητας προσδιορίζονται από το επάγγελμα του συζύγου;
Πόσες που γνωρίζουμε για πρώτη φορά η δεύτερη ερώτηση είναι τι δουλειά κάνεις;
Τα επιχειρηματα τα εχω ακούσει πολλάκις και τα θεωρώ μπούρδες. Ποσους ξέρεις ανδρες που αν τους ελεγε η κοπελα ειμαι βιζιτα θα την παντρευοταν απο το κοινωνικο σου περιβαλλον. στο δικο μου το 80% των αντρων θα ηθελε απλα να την πηδηξει και αν γινεται χωρις λεφτα να το πει στους γυρ του και να την κανει με ελαφρα. Επομενως το επαγγελμα ειναι καταλυτικος παραγοντας και για τους ανδρες. Επισης εδω μεσα ενω σπανια ρωτω τι δουλεια κανει καποιος ολοι με ρωτουν. επομενως ειστε ολοι προικοθηρες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Τα επιχειρηματα τα εχω ακούσει πολλάκις και τα θεωρώ μπούρδες. Ποσους ξέρεις ανδρες που αν τους ελεγε η κοπελα ειμαι βιζιτα θα την παντρευοταν απο το κοινωνικο σου περιβαλλον. στο δικο μου το 80% των αντρων θα ηθελε απλα να την πηδηξει και αν γινεται χωρις λεφτα να το πει στους γυρ του και να την κανει με ελαφρα. Επομενως το επαγγελμα ειναι καταλυτικος παραγοντας και για τους ανδρες. Επισης εδω μεσα ενω σπανια ρωτω τι δουλεια κανει καποιος ολοι με ρωτουν. επομενως ειστε ολοι προικοθηρες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
τα παραδειγματα σου ειναι για τον μπουτσον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Αν ερωτευτείς ολα αλλαζουν...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τυπε η γυναικα διακρινει καλυτερα τον καλο χαρακτηρα, την εργατικοτητα και το χιουμορ του αντρα οταν κατεβαινει απο μια τζιπαρα απο δω μεχρι τη λουτσα
αντιθετα ειναι δυσκολο να τα δει αυτα αν κατεβει απο κανενα φιατακι σαν κουτσουλια
γιατι ως γνωστο τα φιατακια ειναι μικρα και τα κρυβουν ολα αυτα  :S
γεια σου πουλι τι κανεις; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom