life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ερη υπαρχει ελπιδα......Μεχρι το τελοs τηs αιωνιοτηταs...Οσο υπαρχουναχαχαχαχαχα έτσι νομίζω και εγώ
Ερη υπαρχει ελπιδα......Μεχρι το τελοs τηs αιωνιοτηταs...Οσο υπαρχουναχαχαχαχαχα έτσι νομίζω και εγώ
Εγω πάλι διακρινω μια ακατασχετη επιθυμια να σχολιαζετε αναρτησεις μου, ακομη και τη συγκεκριμενη, που ηταν απλως μια χιουμοριστικη αναρτηση χωρις ιχνος των στοιχειων που μου καταλογιζετε.Ελπιζω οτι τα συγκεκριμενα νικς, που επιθυμουν διακαως την υπαρξη σας εδω μεσα, να απολαμβανουν την σεμνοτητα και την ειλικρινεια σας και την ταπεινοφροσυνη σας.
Αλλωστε οπως και τα νικς αυτα λενε ... δεν εισθε μαμακας, εισθε βλαξ!
"Αναρωτιεσαι" στ' αληθεια?Απλα αναρωτιεμαι ποια ειναι τα αιτια αυτης της μεροληψιας...
Μην συμπεριφερεσθε ωσαν να διδω νοημα στην ζωη Σας. Ειμαι βεβαιος οτι δεν ισχυει.Σας ευχαριστω δια την υπομνησιν! Θα την εχω εις την μνημην μου.
Ενθυμειστε μου ομως:
- Σεις θεωρειτε οτι ειναι βλαξ, μαμακας η παπαρας
- Τα ετερα συμπαρομαρτουντα νικς στοιχιζονται οπισθεν της αποψεως σας η θα διατυπωσουν την ιδικην των γνωμην. Εις την περιπτωσιν αυτην, παρακαλω οπως αναφερουν την γνωμην τους περι του αν ειναι μαμακας, βλαξ η παπαρας.
πουτσαπαλιπουτσαπαλιπουτσαπαλιπουτσαπαλι"Αναρωτιεσαι" στ' αληθεια?
Τιποτα ασυνηθιστο τύπε, εναν χαιρετισμο εγραψα στην Ροζυ και αμεσως γραφτηκαν τεσσερις σελιδες για μενα.Καλησπερα στην νεανικη παρεα του χωρου αυτου.Εχασα τιποτα σημαντικο το διημερο?Η ολα βαινουν φυσιολογικως?
Ερη η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Λαιφ πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο
Φαντασου λοιπον να λενε "Ελπιδα" την πεθερα σου...Ερη η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Απλα αναρωτιεμαι ποια ειναι τα αιτια αυτης της μεροληψιας...
Ετσι πρεπει..........Και αυτο αποτελει ηθικο διδαγμαΛαιφ πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο
Εγω που εστειλα ενα χαιρετισμο στην ρετσινα και πηρα τ αρχιδια μου για απαντηση να θεωρησω οτι ειναι φυσιολογικο?Τιποτα ασυνηθιστο τύπε, εναν χαιρετισμο εγραψα στην Ροζυ και αμεσως γραφτηκαν τεσσερις σελιδες για μενα.
σωκρατη εσυ σούπερ σταρΤιποτα ασυνηθιστο τύπε, εναν χαιρετισμο εγραψα στην Ροζυ και αμεσως γραφτηκαν τεσσερις σελιδες για μενα.
Ε μαλλον το δικο σου ειναι πιο φυσιολογικο απο το δικο μου.Εγω που εστειλα ενα χαιρετισμο στην ρετσινα και πηρα τ αρχιδια μου για απαντηση να θεωρησω οτι ειναι φυσιολογικο?
Πιθανον...........σφραγισμενη μεσα στο μπουκαλι και με φελλο κιολαs , που ν ακουσειΕγω που εστειλα ενα χαιρετισμο στην ρετσινα και πηρα τ αρχιδια μου για απαντηση να θεωρησω οτι ειναι φυσιολογικο?
Εγω Ερη παντα ευχομαι το καλυτερο για σενα να ξερεις.Και στον γαμο σου θα σου ευχηθω.Αγχαραλ πράγματι αλλά είμαι στο μουντ όλα είναι υπέροχα αν πέσω ψυχολογικα βρε αδελφέ θυμήσου να έρθω στη σελίδα αυτή να πάρω δύναμη αχαχαχα
Εγω Ερη παντα ευχομαι το καλυτερο για σενα να ξερεις.Και στον γαμο σου θα σου ευχηθω.
(ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ)
Τυπε γι αυτο την εγραψα και γω.Και χθες στην θαλασσα μπροστα την εβγαλα με τσιπουρα και κρασι για να την τιμωρησω.Πιθανον...........σφραγισμενη μεσα στο μπουκαλι και με φελλο κιολαs , που ν ακουσει