Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ελπιζω οτι τα συγκεκριμενα νικς, που επιθυμουν διακαως την υπαρξη σας εδω μεσα, να απολαμβανουν την σεμνοτητα και την ειλικρινεια σας και την ταπεινοφροσυνη σας.
Αλλωστε οπως και τα νικς αυτα λενε ... δεν εισθε μαμακας, εισθε βλαξ!
Εγω πάλι διακρινω μια ακατασχετη επιθυμια να σχολιαζετε αναρτησεις μου, ακομη και τη συγκεκριμενη, που ηταν απλως μια χιουμοριστικη αναρτηση χωρις ιχνος των στοιχειων που μου καταλογιζετε.
Α, και ηταν η μονη αναρτηση μου στο νημα Σας εδω και δυο ημερες, νομιζω.

Να υποθεσω οτι ανυπομονειτε να βλεπετε αναρτησεις μου εδω μεσα για να σχολιαζετε?
Ο λογος αυτης της εμμονής ποιος ειναι?
Επιπλέον, φρονείτε οτι με την πληροφορια οτι τα νικς αυτα με αποκαλούν "βλακα", θα με ωθησετε να αναζητησω ποιος το ειπε και να προβληματισθω?
Τι Σας συμβαινει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σας ευχαριστω δια την υπομνησιν! Θα την εχω εις την μνημην μου.
Ενθυμειστε μου ομως:
- Σεις θεωρειτε οτι ειναι βλαξ, μαμακας η παπαρας
- Τα ετερα συμπαρομαρτουντα νικς στοιχιζονται οπισθεν της αποψεως σας η θα διατυπωσουν την ιδικην των γνωμην. Εις την περιπτωσιν αυτην, παρακαλω οπως αναφερουν την γνωμην τους περι του αν ειναι μαμακας, βλαξ η παπαρας.
Μην συμπεριφερεσθε ωσαν να διδω νοημα στην ζωη Σας. Ειμαι βεβαιος οτι δεν ισχυει.
Μην αδικειτε τον εαυτο Σας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λαιφ πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο  :orchestra:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλησπερα στην νεανικη παρεα του χωρου αυτου.Εχασα τιποτα σημαντικο το διημερο?Η ολα βαινουν φυσιολογικως?
Τιποτα ασυνηθιστο τύπε, εναν χαιρετισμο εγραψα στην Ροζυ και αμεσως γραφτηκαν τεσσερις σελιδες για μενα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Λαιφ πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο  :orchestra:
Ετσι πρεπει..........Και αυτο αποτελει ηθικο διδαγμα
Οχι , οτι θα ερθει ποτε το καλυτερο................αλλα εμειs οφειλουμε να το μνημονευουμε  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αγχαραλ πράγματι αλλά είμαι στο μουντ όλα είναι υπέροχα αν πέσω ψυχολογικα βρε αδελφέ θυμήσου να έρθω στη σελίδα αυτή να πάρω δύναμη αχαχαχα

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τιποτα ασυνηθιστο τύπε, εναν χαιρετισμο εγραψα στην Ροζυ και αμεσως γραφτηκαν τεσσερις σελιδες για μενα.
Εγω που εστειλα ενα χαιρετισμο στην ρετσινα και πηρα τ αρχιδια μου για απαντηση να θεωρησω οτι ειναι φυσιολογικο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω που εστειλα ενα χαιρετισμο στην ρετσινα και πηρα τ αρχιδια μου για απαντηση να θεωρησω οτι ειναι φυσιολογικο?
Ε μαλλον το δικο σου ειναι πιο φυσιολογικο απο το δικο μου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πιθανον...........σφραγισμενη μεσα στο μπουκαλι και με φελλο κιολαs , που ν ακουσει  :sunglasses:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αγχαραλ πράγματι αλλά είμαι στο μουντ όλα είναι υπέροχα αν πέσω ψυχολογικα βρε αδελφέ θυμήσου να έρθω στη σελίδα αυτή να πάρω δύναμη αχαχαχα
Εγω Ερη παντα ευχομαι το καλυτερο για σενα να ξερεις.Και στον γαμο σου θα σου ευχηθω.

(ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πιθανον...........σφραγισμενη μεσα στο μπουκαλι και με φελλο κιολαs , που ν ακουσει  :sunglasses:
Τυπε γι αυτο την εγραψα και γω.Και χθες στην θαλασσα μπροστα την εβγαλα με τσιπουρα και κρασι για να την τιμωρησω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom