alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι το επαναλαμβανετε ωσαν να με προσβαλλετε?Μ Π Ο Υ Λ Η!
Δεν το θεωρω δα και τοσο αρνητικο!
Γιατι το επαναλαμβανετε ωσαν να με προσβαλλετε?Μ Π Ο Υ Λ Η!
Τυπε στην δεξιωση που θα ακολουθησει θα υπαρχει reserve με το ονομα "επιτιμα μελη του bou".θα μας καλέσει λες?
Ούτε πιστοποιητικο ναυτικής ικανοτητας δηλαδη να ηταν.Αγχαραλ δεν θα είσαι ο μόνος αχαχαχα αλλά έξοδα συνέχεια ?οι γαμοι έπρεπε να εληγαν αυτοδικαίως στα 6 έτη και αν ήθελες ανανέωση οκ
Τυπε στην δεξιωση που θα ακολουθησει θα υπαρχει reserve με το ονομα "επιτιμα μελη του bou".
Γιατι "επιτιμα"?Τυπε στην δεξιωση που θα ακολουθησει θα υπαρχει reserve με το ονομα "επιτιμα μελη του bou".
Δηλαδη στον δικο μου που τελειωσε στα 12 να ζητησω πισω τα 6 χαμενα χρονια μου?Δικαιουμαι αποζημιωση για την καθυστερηση?Αγχαραλ δεν θα είσαι ο μόνος αχαχαχα αλλά έξοδα συνέχεια ?οι γαμοι έπρεπε να εληγαν αυτοδικαίως στα 6 έτη και αν ήθελες ανανέωση οκ
Αγχαραλ δεν θα είσαι ο μόνος αχαχαχα αλλά έξοδα συνέχεια ?οι γαμοι έπρεπε να εληγαν αυτοδικαίως στα 6 έτη και αν ήθελες ανανέωση οκ
Θα ειμαστε πρεσβευτες επι τιμης του bou.Γιατι "επιτιμα"?
Μην τηs βαζειs ιδεεs.........Την εχω ικανη να κανει fake γαμο για να μαζεψει τα μελη του bouΤυπε στην δεξιωση που θα ακολουθησει θα υπαρχει reserve με το ονομα "επιτιμα μελη του bou".
Τιποτα ασυνηθιστο τύπε, εναν χαιρετισμο εγραψα στην Ροζυ και αμεσως γραφτηκαν τεσσερις σελιδες για μενα.
Τυπε αν δεν δουμε σεντονι με αιματα την προηγουμενη νυχτα,δεν παμε στην δεξιωση.Τι ειμαστε,γατακια?Μην τηs βαζειs ιδεεs.........Την εχω ικανη να κανει fake γαμο για να μαζεψει τα μελη του bou
Ποτε μην υποτιμαs τιs γυναικεs που ειναι δικηγοροι με γατεs
γιατί δεν είναι μια απλή σύμβαση αλλά εμπεριέχει μια πολυπλοκοτητα συναισθηματος εξάλλου δεν είπα ότι δεν θα μπορούσε να λήξει πριν. Στην αυτοδικαιη λήξη αναφεθηκα σκέφτομαι παίζει ρόλο και η ύπαρξη παιδιώνΓιατί στα 6 και όχι στα 2-3 όπως είναι συνήθως οι εγγυήσεις?
Άντε μέχρι τους 60 μήνες...
Η δεξιωση να λαβει χωρα σε ανοιχτο υπαιθριο χωρο με τουλαχιστον δυο εξοδουs διαφυγηs ανα σημειο του οριζονταΘα σας καλέσω για να είμαι σίγουρη ότι ο γαμπρός θα νοιώσει απειλή αχαχαχαχαχα
Eχετε μετεξελιχθεί σε εξόχως δηκτικό ή ειναι ιδέα μου?Σαφώς
Αλλωστε ειθισται σε αυτό το νημα, μετά από κάθε ανάρτηση που κάμνουν οι "βεντέτες" του, να ακολουθεί ομοβροντία ψωλοβροντίασης.
Λιακαδα με ελαχιστα συννεφα το απογευμα, 15-24 βαθμους, άπνοια.Αύριο είδε κανείς καιρό ?