Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Οι αντρες τους να τρεμουν..Μια χαρα θα σαι καλοκαιρακι εξω!!!
Τρεμετε μιλφ στις παραλιες!!!
Οι αντρες τους να τρεμουν..Μια χαρα θα σαι καλοκαιρακι εξω!!!
Τρεμετε μιλφ στις παραλιες!!!
και η πλατεία καλή ήταν (για να παρηγοριέμαι τα λέω) >σπερα.σημερα μετα τις 4 η θαλασσα θυμιζε καλοκαιρι..
και μολις εφαγα και τη σουπα.και η πλατεία καλή ήταν (για να παρηγοριέμαι τα λέω) >
και μολις εφαγα και τη σουπα.
ειμαι νομιζω ετοιμος να παω στον παραδεισο
μασαζερί είναι ή στούντιο?
Έχετε γίνει κουραστικός με την εμμονή σας και την μεροληψία σας.
Προσέξτε μην καταντήσετε και γραφικός.
τυπε ειναι ο μοναδικος που μπορει να κερδισει δικη απο το μπου χωρις να παει στο δικαστηριο...Θα του ανάθεςω υπόθεση αν τα καταφέρει δεν θα ειναι τίποτα απο τα παραπάνω
τυπε θα σκάσει μύτη και θα πει καθήστε καλά ξέρετε ποιος ειμαι εγω ; Ο αλεξτυπε ειναι ο μοναδικος που μπορει να κερδισει δικη απο το μπου χωρις να παει στο δικαστηριο...
Θα του ανάθεςω υπόθεση αν τα καταφέρει δεν θα ειναι τίποτα απο τα παραπάνω
αν δεν τα καταφέρει θα πληρώσω τον κοκκινοτριχη να τον μπατάρει απο αι πιΔηλαδη αν δν τα καταφερει, θα ειναι;
Ο νηματοθετης δεν αναφερεται στις δικανικες ικανοτητες του, οι οποιες ειναι αδιαφορες δια το νημα ετουτο. Αναφερεται εις την συμπεριφοραν του ως νικ.
Επιχαιρουμε ομως δια το θαρρος σας να διατυπωσετε την αποψιν σας.
θα σερνει και την χοντρη την ροουζ απο πισω ως ασκουμενη...τυπε θα σκάσει μύτη και θα πει καθήστε καλά ξέρετε ποιος ειμαι εγω ; Ο αλεξ
Ποιος αλεξ ;
Ο αλεξ απ το μπου
και ντροπη της προσφυγιας το λεςΧιναράκι στη γειτονιά δώκαμε
η τελευταία δίκη που έχασε ο αλεξ χρονολογείται την εποχή που είχε πάρει το πρωτάθλημα η Λάρισαθα σερνει και την χοντρη την ροουζ απο πισω ως ασκουμενη...
και ντροπη της προσφυγιας το λες
mono πουτσαΜπλιζ δεν τρωγω πατσά μακαρόνια αρνί και ελαφάκι ζαρκαδακι βατραχάκι και ζωάκια που τα έχω δει σε παραμύθι