Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τιθεται θεμα μ αυτη την εταιρεια......Καλυτερα να πηδηξειs τον πιλοτο μην τυχον εχει ψυχολογικα
Τωρα η κοπελα αν μεινει και μια μερα παραπανω αγαμητη τι πειραζει???
Εδω προκειται για τη ζωη  :grin:
Τυπε και αν ειναι κανενας σαν τον legola τι θα κανεις?Θα του πεις ανοιξε το παραθυρο να κατεβω?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
εσυ μπραμπ νομιζω οτι ψιλοθες να με γαμησεις μεσα σου ακομα κι αν το αρνησε στον ιδιο σου τον εαυτουλι  :grin:
και βέβαια θέλω εξάλλου ήσουν πολυ ωραίο μουνι στο προτελευταίο σου αβαταρ  :tooth:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τυπε και αν ειναι κανενας σαν τον legola τι θα κανεις?Θα του πεις ανοιξε το παραθυρο να κατεβω?
Εδω εβαλεs ενα σοβαρο θεμα.....Επειδη μονο αυτοs ξερει να πιλοταρει αεροπλανο, αναγκαστικα λοιπον και σε πεισμα τηs ρατσιστικηs μου αντι-πουστρικηs ιδεολογιαs........ε   θα τον κανω ευτυχισμενο

Η ζωη πανω απ ολα φιλε  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εδω εβαλεs ενα σοβαρο θεμα.....Επειδη μονο αυτοs ξερει να πιλοταρει αεροπλανο, αναγκαστικα λοιπον και σε πεισμα τηs ρατσιστικηs μου αντι-πουστρικηs ιδεολογιαs........ε   θα τον κανω ευτυχισμενο

Η ζωη πανω απ ολα φιλε  :grin:
Τυπε και τι θα ελεγες στην αεροσυνοδο οταν θα σ εβλεπε που θα βγαινες απο το πιλοτηριο?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
γιατί νομίζεις τα βάζω τα αβαταρ για να ακούω κανένα ωραίο μουνι είσαι αλλιώς..
ναι περπατάς στην τσιμισκη και τρίζουν τα τσιμέντα σπάνε τα άλατα απ τους σβέρκους σκίζονται τα υφάσματα στους καβαλους  :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τυπε και τι θα ελεγες στην αεροσυνοδο οταν θα σ εβλεπε που θα βγαινες απο το πιλοτηριο?
Ν αναψει ενα κερι ισαμε με το μποι μου..........Ξεφυγαμε απ τιs Αλπειs, Δοξα τω Θεω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Την επομενη φορα που θα ταξιδεψω τυπε,αν δω τον πιλοτο να χαμογελαει θα σε θυμηθω.
Ο πιλοτοs κι αν χαμογελαει μπορει να σε μπερδεψει...Σκοποs ειναι να χαμογελανε οι επιβατεs

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πας ταξίδι και πιάνεις πρώτα τον πιλότο φιλαράκι αισθάνεσαι σήμερα ?που φτάσαμε
Εδω στην Αγγλια που πηγαινα με λεωφορεια ολοι συνηθιζουν βγαινονταs να ριχνουν κι ενα θενκ γιου στον οδηγο
Κι εσυ μου λεs για κοτζαμαν πιλοτο???.......Μεχρι εισητηριο διαρκειαs στον θρυλο παει αυτο

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εδω στην Αγγλια που πηγαινα με λεωφορεια ολοι συνηθιζουν βγαινονταs να ριχνουν κι ενα θενκ γιου στον οδηγο
Κι εσυ μου λεs για κοτζαμαν πιλοτο???.......Μεχρι εισητηριο διαρκειαs στον θρυλο παει αυτο
Στο πρωτο μεγαλο ταξιδι που εκανα μια απο τις στιγμες που μου εμειναν ηταν το χειροκροτημα που πηρε ο πιλοτος απο 400 και παραπανω ατομα οταν το προσγειωσε.Ηταν ενα πολυωρο ταξιδι (πανω απο 10 ωρες) χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Και κεινες οι αεροσυνοδοι?Ντυμενες παραδοσιακα με μωβ χρωματος φορεματα σαν γκεισες.Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom