erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εσυ μπραμπ νομιζω οτι ψιλοθες να με γαμησεις μεσα σου ακομα κι αν το αρνησε στον ιδιο σου τον εαυτουλισκεφτομουν να σε βάλω σε προγραμμα με στύψιμο
εσυ μπραμπ νομιζω οτι ψιλοθες να με γαμησεις μεσα σου ακομα κι αν το αρνησε στον ιδιο σου τον εαυτουλισκεφτομουν να σε βάλω σε προγραμμα με στύψιμο
Τυπε και αν ειναι κανενας σαν τον legola τι θα κανεις?Θα του πεις ανοιξε το παραθυρο να κατεβω?Τιθεται θεμα μ αυτη την εταιρεια......Καλυτερα να πηδηξειs τον πιλοτο μην τυχον εχει ψυχολογικα
Τωρα η κοπελα αν μεινει και μια μερα παραπανω αγαμητη τι πειραζει???
Εδω προκειται για τη ζωη
Εδω που τα λεμε ωραια φαση ειναι.Ειδικα αν ειναι απο κεινα τα πλυντηρια που στο στυψιμο πανε περα δωθε.κάθε άλλο
και βέβαια θέλω εξάλλου ήσουν πολυ ωραίο μουνι στο προτελευταίο σου αβαταρεσυ μπραμπ νομιζω οτι ψιλοθες να με γαμησεις μεσα σου ακομα κι αν το αρνησε στον ιδιο σου τον εαυτουλι
Εδω εβαλεs ενα σοβαρο θεμα.....Επειδη μονο αυτοs ξερει να πιλοταρει αεροπλανο, αναγκαστικα λοιπον και σε πεισμα τηs ρατσιστικηs μου αντι-πουστρικηs ιδεολογιαs........ε θα τον κανω ευτυχισμενοΤυπε και αν ειναι κανενας σαν τον legola τι θα κανεις?Θα του πεις ανοιξε το παραθυρο να κατεβω?
απωθημένο μου έμεινε και το δικό μου είναι εντοιχισμενοΕδω που τα λεμε ωραια φαση ειναι.Ειδικα αν ειναι απο κεινα τα πλυντηρια που στο στυψιμο πανε περα δωθε.
Τυπε και τι θα ελεγες στην αεροσυνοδο οταν θα σ εβλεπε που θα βγαινες απο το πιλοτηριο?Εδω εβαλεs ενα σοβαρο θεμα.....Επειδη μονο αυτοs ξερει να πιλοταρει αεροπλανο, αναγκαστικα λοιπον και σε πεισμα τηs ρατσιστικηs μου αντι-πουστρικηs ιδεολογιαs........ε θα τον κανω ευτυχισμενο
Η ζωη πανω απ ολα φιλε
Να σου δωσω το δικο μου που δεν ειναι?απωθημένο μου έμεινε και το δικό μου είναι εντοιχισμενο
γιατί νομίζεις τα βάζω τα αβαταρ για να ακούω κανένα ωραίο μουνι είσαι αλλιώς..και βέβαια θέλω εξάλλου ήσουν πολυ ωραίο μουνι στο προτελευταίο σου αβαταρ
Δεν είναι πρέπον να έρθω στο σπίτι σου να αυτωνω τα αυτάΝα σου δωσω το δικο μου που δεν ειναι?
ναι περπατάς στην τσιμισκη και τρίζουν τα τσιμέντα σπάνε τα άλατα απ τους σβέρκους σκίζονται τα υφάσματα στους καβαλουςγιατί νομίζεις τα βάζω τα αβαταρ για να ακούω κανένα ωραίο μουνι είσαι αλλιώς..
Ε οι φιλοι για τις δυσκολες στιγμες ειναι Ερη.Και κανει ενα κουνημα στο στυψιμο,δεν σου λεω τιποτις.Δεν είναι πρέπον να έρθω στο σπίτι σου να αυτωνω τα αυτά
Ν αναψει ενα κερι ισαμε με το μποι μου..........Ξεφυγαμε απ τιs Αλπειs, Δοξα τω ΘεωΤυπε και τι θα ελεγες στην αεροσυνοδο οταν θα σ εβλεπε που θα βγαινες απο το πιλοτηριο?
Την επομενη φορα που θα ταξιδεψω τυπε,αν δω τον πιλοτο να χαμογελαει θα σε θυμηθω.Ν αναψει ενα κερι ισαμε με το μποι μου..........Ξεφυγαμε απ τιs Αλπειs, Δοξα τω Θεω
πας ταξίδι και πιάνεις πρώτα τον πιλότο φιλαράκι αισθάνεσαι σήμερα ?που φτάσαμεΝ αναψει ενα κερι ισαμε με το μποι μου..........Ξεφυγαμε απ τιs Αλπειs, Δοξα τω Θεω
ωραία πρώτος στόχος μετά το πασχαΕ οι φιλοι για τις δυσκολες στιγμες ειναι Ερη.Και κανει ενα κουνημα στο στυψιμο,δεν σου λεω τιποτις.
Ο πιλοτοs κι αν χαμογελαει μπορει να σε μπερδεψει...Σκοποs ειναι να χαμογελανε οι επιβατεsΤην επομενη φορα που θα ταξιδεψω τυπε,αν δω τον πιλοτο να χαμογελαει θα σε θυμηθω.
κοιτάνε τα βυζια μουναι περπατάς στην τσιμισκη και τρίζουν τα τσιμέντα σπάνε τα άλατα απ τους σβέρκους σκίζονται τα υφάσματα στους καβαλους
Εδω στην Αγγλια που πηγαινα με λεωφορεια ολοι συνηθιζουν βγαινονταs να ριχνουν κι ενα θενκ γιου στον οδηγοπας ταξίδι και πιάνεις πρώτα τον πιλότο φιλαράκι αισθάνεσαι σήμερα ?που φτάσαμε
Στο πρωτο μεγαλο ταξιδι που εκανα μια απο τις στιγμες που μου εμειναν ηταν το χειροκροτημα που πηρε ο πιλοτος απο 400 και παραπανω ατομα οταν το προσγειωσε.Ηταν ενα πολυωρο ταξιδι (πανω απο 10 ωρες) χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Και κεινες οι αεροσυνοδοι?Ντυμενες παραδοσιακα με μωβ χρωματος φορεματα σαν γκεισες.Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις.Εδω στην Αγγλια που πηγαινα με λεωφορεια ολοι συνηθιζουν βγαινονταs να ριχνουν κι ενα θενκ γιου στον οδηγο
Κι εσυ μου λεs για κοτζαμαν πιλοτο???.......Μεχρι εισητηριο διαρκειαs στον θρυλο παει αυτο