erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σορρυ ρε μπραμο σε εχω βρει ευκαιρο και σε πειραζω επειδη εισαι μαλαμα παιδι και με χιουμορ
σορρυ ρε μπραμο σε εχω βρει ευκαιρο και σε πειραζω επειδη εισαι μαλαμα παιδι και με χιουμορ
Αυτα ειναι αντρικα σπορ............Εγω ειμαι του γραφειουTυπε στην εποχη που ζουμε αν θες μουνι πρεπει να ματωσεις........κωλο.
νταξει αλλά μέχρι εκεί μην ζητήσεις να σου ρίξω και κανένα πουτσοσορρυ ρε μπραμο σε εχω βρει ευκαιρο και σε πειραζω επειδη εισαι μαλαμα παιδι και με χιουμορ
Θα ερθω με την ιδια πτηση να σε παρω μεσα στις τουαλλετες ενω ο brab θα κοιμαται.αρχαραλ θα σου κάτσω αλλα φευγω τωρα με το μπραμπ ταξιδι θα του κατσω πρωτα αυτουνου ,,, στο λαιμο
αν χρειαστώ θα πω στον αγχαραλ που ειναι πιο κονδα και ετοιμοπολεμοςνταξει αλλά μέχρι εκεί μην ζητήσεις να σου ρίξω και κανένα πουτσο
αγχαραλ οπου και να ησουν σου εκαμε καλοΘα ερθω με την ιδια πτηση να σε παρω μεσα στις τουαλλετες ενω ο brab θα κοιμαται.
αυτη είχε μπει μια φορά που πήγαινε στην κωνπολη και της έκανε εντύπωση που δεν βρήκε μεςα τουρκική χεστραΘα ερθω με την ιδια πτηση να σε παρω μεσα στις τουαλλετες ενω ο brab θα κοιμαται.
Μεσα στιs μυρωδιεs ε??? (Β)ρομανδικο περιβαλλονΘα ερθω με την ιδια πτηση να σε παρω μεσα στις τουαλλετες ενω ο brab θα κοιμαται.
υποχονδριοι δεν βλεπετε το κινκι μεινατε στο πρακτικο και μου χαλατε το παθος διαβολε..Μεσα στιs μυρωδιεs ε??? (Β)ρομανδικο περιβαλλον
Επινα καφε ευρωπαικο μανταμ.αγχαραλ οπου και να ησουν σου εκαμε καλο
αρκεί να μην ειναι ο δικός μαςTυπε στην εποχη που ζουμε αν θες μουνι πρεπει να ματωσεις........κωλο.
Το ξερω ολο ιστοριες ειμαι αλλα μια γκομενα την εψησα να την γαμευσω,αφου της εκανα πρωτα καλον τηλεφωνικον σεξ,με θεμα γαμησι στις τουαλετες αεροπλανου. Το αεροπλανο πηγαινε Γερμανια δεν ξερω αν ηταν της Germanwings.υποχονδριοι δεν βλεπετε το κινκι μεινατε στο πρακτικο και μου χαλατε το παθος διαβολε..
Φιλε ο pidixtaras ειναι ετοιμος να θυσιασει τον δικο του.Απλως ηθελε πιο μπροστα και την δικια μας γνωμη.αρκεί να μην ειναι ο δικός μας
Τιθεται θεμα μ αυτη την εταιρεια......Καλυτερα να πηδηξειs τον πιλοτο μην τυχον εχει ψυχολογικαΤο ξερω ολο ιστοριες ειμαι αλλα μια γκομενα την εψησα να την γαμευσω,αφου της εκανα πρωτα καλον τηλεφωνικον σεξ,με θεμα γαμησι στις τουαλετες αεροπλανου. Το αεροπλανο πηγαινε Γερμανια δεν ξερω αν ηταν της Germanwings.
εμενα με εχουν ψησει ταζοντας μου γαμησι πανω σε πλυντήριο. Το οποίο ποτε δεν έγινε πανω σε πλυντήριο τελικα διάβολε...Το ξερω ολο ιστοριες ειμαι αλλα μια γκομενα την εψησα να την γαμευσω,αφου της εκανα πρωτα καλον τηλεφωνικον σεξ,με θεμα γαμησι στις τουαλετες αεροπλανου. Το αεροπλανο πηγαινε Γερμανια δεν ξερω αν ηταν της Germanwings.
Πως ειναι δυνατον να εμφανιστηκες πανω στην ωρα για τους κωλους???αρκεί να μην ειναι ο δικός μας
Πρεπει να ηταν λιγο τεμπελης ο τυπος.Σου λεει που να κουνιεμαι τωρα θα την βαλω πανω στο πλυντηριο,θα το βαλω στην θεση στεγνωμα και γω θα κααααααθομαι.εμενα με εχουν ψησει ταζοντας μου γαμησι πανω σε πλυντήριο. Το οποίο ποτε δεν έγινε πανω σε πλυντήριο τελικα διάβολε...
σκεφτομουν να σε βάλω σε προγραμμα με στύψιμοεμενα με εχουν ψησει ταζοντας μου γαμησι πανω σε πλυντήριο. Το οποίο ποτε δεν έγινε πανω σε πλυντήριο τελικα διάβολε...
κάθε άλλοΠρεπει να ηταν λιγο τεμπελης ο τυπος.Σου λεει που να κουνιεμαι τωρα θα την βαλω πανω στο πλυντηριο,θα το βαλω στην θεση στεγωμα και γω θα κααααααθομαι.