Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αρχαραλ θα σου κάτσω αλλα φευγω τωρα με το μπραμπ ταξιδι θα του κατσω πρωτα αυτουνου ,,, στο λαιμο :2funny:
Θα ερθω με την ιδια πτηση να σε παρω μεσα στις τουαλλετες ενω ο brab θα κοιμαται.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Θα ερθω με την ιδια πτηση να σε παρω μεσα στις τουαλλετες ενω ο brab θα κοιμαται.
αυτη είχε μπει μια φορά που πήγαινε στην  κωνπολη και της έκανε εντύπωση που δεν βρήκε μεςα τουρκική χεστρα  :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
υποχονδριοι δεν βλεπετε το κινκι μεινατε στο πρακτικο και μου χαλατε το παθος διαβολε.. :2funny:
Το ξερω ολο ιστοριες ειμαι αλλα μια γκομενα την εψησα να την γαμευσω,αφου της εκανα πρωτα καλον τηλεφωνικον σεξ,με θεμα γαμησι στις τουαλετες αεροπλανου. :2funny: :2funny:Το αεροπλανο πηγαινε Γερμανια δεν ξερω αν ηταν της Germanwings.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το ξερω ολο ιστοριες ειμαι αλλα μια γκομενα την εψησα να την γαμευσω,αφου της εκανα πρωτα καλον τηλεφωνικον σεξ,με θεμα γαμησι στις τουαλετες αεροπλανου. :2funny: :2funny:Το αεροπλανο πηγαινε Γερμανια δεν ξερω αν ηταν της Germanwings.
Τιθεται θεμα μ αυτη την εταιρεια......Καλυτερα να πηδηξειs τον πιλοτο μην τυχον εχει ψυχολογικα
Τωρα η κοπελα αν μεινει και μια μερα παραπανω αγαμητη τι πειραζει???
Εδω προκειται για τη ζωη  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εμενα με εχουν ψησει ταζοντας μου γαμησι πανω σε πλυντήριο.  :2funny: Το οποίο ποτε δεν έγινε πανω σε πλυντήριο τελικα διάβολε...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εμενα με εχουν ψησει ταζοντας μου γαμησι πανω σε πλυντήριο.  :2funny: Το οποίο ποτε δεν έγινε πανω σε πλυντήριο τελικα διάβολε...
Πρεπει να ηταν λιγο τεμπελης ο τυπος.Σου λεει που να κουνιεμαι τωρα θα την βαλω πανω στο πλυντηριο,θα το βαλω στην θεση στεγνωμα και γω θα κααααααθομαι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
σκεφτομουν να σε βάλω σε προγραμμα με στύψιμο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom